Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 29

Θέμα: ποδηλατο???

Rides
    1

Προεπιλογή ποδηλατο???

παιδια θελω τα φωτα σας....Ειμαι ετοιμος για αγορα!!!!
    2 επιλογες και οι δυο για δρομο και μονο η χρηση...
    1τη επιλογη https://www.bike-center.gr/product_i...fb60e1777caef3
    2ρη επιλογη https://www.bike-center.gr/product_i...fb60e1777caef3

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Επειδή έχω Scott Yecora και έχω καβαλήσει και Ideal Megisto για αρκετά χλμ θα σου πω το εξής.

Το Scott σαφώς και είναι κορυφαίας ποιότητας ποδήλατο με φοβερή ποιότητα κύλησης, αλλά και με το Ideal έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος. Τόσο που ίσως να μη μπορούσα να δικαιολογήσω τη διαφορά τιμής.

3. The Following 2 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

Samaro (30-06-11), z3outofmind (30-06-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Οπως τα λέει ο Κώστας !

Εγώ πάλι εχω το Ergomax του 2009 και είμαι καταευχαριστημένος.

Πιστεύω ότι η διαφορά χρημάτων του με το Scott δεν αντιστοιχεί στην διαφορά ποιότητας. Αν υπάρχει !!! Γιατί προσωπικά δεν την διέκρινα !!!

Και τα δύο φυσικά είναι του Μανιατόπουλου, μόνο που το IDEAL το συναρμολογεί στην Πάτρα.!!!

5. The Following User Says Thank You to Samaro For This Useful Post:

z3outofmind (30-06-11)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αντώνη, έχεις ψάξει καθόλου τα KCP? Θέλω να πάρω ένα 28άρι, καβάλησα ένα μοντέλο τους το Marathon και μου άρεσε πολύ. Τιμές περίπου 1/2 από Ideal. Μού είπαν εν τω μεταξύ ότι είναι ελληνικά και κατασκευάζονται Πολωνία ( ; ). Τα δεσίματα / ραψίματά τους πάντως είναι παρόμοια με Scott / Ideal, ενώ μοιράζονται και τα ίδια περιφερειακά.

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

μην τα εξισωνουμε ολα!

οι απαιτησεις μας σαφως δεν ειναι πρωταθλητισμου ή κατι παρομοιο!

οι διαφορες δεν αφορουν τους κοινους θνητους...δεν θα τις καταλαβαιναμε αλλωστε!

οπως μια BMW δεν ειναι ιδια με καποιο αντιγραφο της...ετσι κ το Ideal δεν θα μπορουσε να ναι πανομοιοτυπο με το Scott!

στις καθημερινες μας αναγκες μας καλυπτει σαφως εξισου...δεν θα παψει ομως να φερει το λογοτυπο Ideal μ οτι αυτο συνεπαγεται!

Με τα σημερινα δεδομενα θα επελεγα σαφως το πιο φθηνο κ οχι το πιο επωνυμο,χωρις αυτο να σημαινει οτι θα επελεγα κ κατι κινεζικο!

Τα Ideal ειναι μια πολυ καλη απομιμηση ξενων ποδηλατικων οικων...ειναι ''πιστά'' αντιγραφα επωνυμων ποδηλατων σε πολυ συμφερουσες τιμες!

Επαναλαμβανω οτι θα σε καλυψει πανω απο τις προσδοκιες σου...αλλα Scott δεν θα ναι!

Κ ενα οποιοδηποτε αυτοκινητο καλυπτει τις αναγκες μας με το παραπανω ...αλλα BMW δεν ειναι...μην τα εξισωνουμε ολα!
    ...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!

9. The Following User Says Thank You to Vasilis For This Useful Post:

z3outofmind (30-06-11)

Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

κ μιας κ προανεφερε κ ο Μονστα για τα περιφερειακα μερη...ενας καλος σκελετος με κορυφαια περιφερειακα θα σε καλυψει στο μεγιστο!
    ...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!

Rides
    0

Προεπιλογή

τρομακτικες διαφορες ενα ποδηλατο "παιδικο" ας το πω,που παιρνουμε στα παιδια μας,απο ενα ποδηλατο" σοβαρο" οπως το αποκαλω,με καλο ελαφρυ σκελετο,καλα περιφερειακα...
    ειανι μερα με τη νυχτα.
    απο τα παιδικα ποδηλατα ειχα τη τυχη να καβαλησω για μεγαλο διαστημα ενα scott.
    τυφλος που ειδε το φως του..
    ομως δεν το παμε για πρωταθλητισμο...
    ενα "φθηνο" αλλα καλο.
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

12. The Following 2 Users Say Thank You to GEORGE316 For This Useful Post:

Vasilis (30-06-11), z3outofmind (30-06-11)

Περιοχή
    πατρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

γιατί δεν κοιτάς και specialized , κορυφαίοι σκελετοί, και νομίζω ότι έχουμε χρήστη στο φόρουμ dealer της specialized. και το μαγαζί που έχεις επιλέξει πάντως έχω ακούσει καλά λόγια, ένας φίλος μου έχει πάρει δυο ποδήλατα από αυτόν

υσ δεν έχω specialized

14. The Following 3 Users Say Thank You to ORPHEUS For This Useful Post:

Bassakos (30-06-11), ghost-rider (30-06-11), Vasilis (30-06-11)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Vasilis Εμφάνιση μηνυμάτων
    μην τα εξισωνουμε ολα!

οι απαιτησεις μας σαφως δεν ειναι πρωταθλητισμου ή κατι παρομοιο!

οι διαφορες δεν αφορουν τους κοινους θνητους...δεν θα τις καταλαβαιναμε αλλωστε!

οπως μια BMW δεν ειναι ιδια με καποιο αντιγραφο της...ετσι κ το Ideal δεν θα μπορουσε να ναι πανομοιοτυπο με το Scott!

στις καθημερινες μας αναγκες μας καλυπτει σαφως εξισου...δεν θα παψει ομως να φερει το λογοτυπο Ideal μ οτι αυτο συνεπαγεται!

Με τα σημερινα δεδομενα θα επελεγα σαφως το πιο φθηνο κ οχι το πιο επωνυμο,χωρις αυτο να σημαινει οτι θα επελεγα κ κατι κινεζικο!

Τα Ideal ειναι μια πολυ καλη απομιμηση ξενων ποδηλατικων οικων...ειναι ''πιστά'' αντιγραφα επωνυμων ποδηλατων σε πολυ συμφερουσες τιμες!

Επαναλαμβανω οτι θα σε καλυψει πανω απο τις προσδοκιες σου...αλλα Scott δεν θα ναι!

Κ ενα οποιοδηποτε αυτοκινητο καλυπτει τις αναγκες μας με το παραπανω ...αλλα BMW δεν ειναι...μην τα εξισωνουμε ολα!
    Βασιλη μου δυστυχως θα διαφωνησω μαζι σου σε αυτο ! Το οτι η Ideal ειναι Ελληνικη δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλη εταιρια ... ! Δεν εχει τιποτα να ζηλεψει απο τους οικους του εξωτερικου , βγαζει κορυφαια ποδηλατα και σε πολυ καλες τιμες ! Η εταιρια αυτη δεν ειναι χθεσινη ,ειναι πολλα χρονια στον χωρο με πολλες εξαγωγες ! Να φανταστεις εγω πριν 15 χρονια ετρεχα με ενα Ideal Nevada ,το οποιο τοτε θεωρουνταν απο τα κορυφαια στο χωμα μαζι με GT , Giant , Marin κλπ ....

16. The Following 3 Users Say Thank You to georggge46 For This Useful Post:

mitsos_chania (30-06-11), Samaro (30-06-11), Vasilis (30-06-11)

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP