Θεωρητικά θα πάει αναλογικά με τους μήνες κυκλοφορίας, σωστά??
Άρα όποια στιγμή και να τις καταθέσουμε θα αφαιρεθούν οι μήνες που απομένουν ως το τέλος του έτους.
Λέω για Σεπτέμβριο, να το χαρώ τελευταίο καλοκαιράκι!!
ναι
οχι
Θεωρητικά θα πάει αναλογικά με τους μήνες κυκλοφορίας, σωστά??
Άρα όποια στιγμή και να τις καταθέσουμε θα αφαιρεθούν οι μήνες που απομένουν ως το τέλος του έτους.
Λέω για Σεπτέμβριο, να το χαρώ τελευταίο καλοκαιράκι!!
Λοιπόν εγώ, αντίθετα με τον Γιάννη, επειδή δεν έχω και γκαράζ, άφησα την κούκλα μου στο δρόμο, άπλυτη, απεριποίητη, χωρίς να της δείξω καθόλου τα αισθήματά μου για μερικές ημέρες.
Σκέφτηκα, πως όσο όμορφη και αν αν ήταν , δεν θα ήθελα καμία σχέση μαζί της, αν αυτή δεν ήταν πρωτίστως καθαρή.
Ομως η συνείδησή μου με τρώει, γιατί δεν της έδωσα την ευκαιρία να διεκδικήσει το ρόλο της στη ζωή μου.
Ετσι αύριο θα την πλύνω και θα την πάω μιά βόλτα να μιλήσουμε.
Θέλω να δώ τι θα μου πεί !! Ποιά επιχειρήματα θα μου παραθέσει για μην την αλλάξω !
Πολύ με προβληματίζει αυτή η σχέση !!!!!![]()
γιάννη...πληρώνω το 50% του 21400, το οποίο είναι 10700.
- 30% λόγο 5ετίας, πάμε στα 7490. 5% έκτακτη εισφορά, σύνολο 374,5 γαμησιάτικα.
για το 2012 όμως ελαφρώνω το τεκμήριο των 21400 χιλιάδων, βάζω το καπελάκι μου
στραβά και τέλος.
αλήτες. όταν το αγοράζαμε είμασταν νομιμότατοι και με το παραπάνω, με κανονικά
τιμολόγια και και και, και τώρα ξάφνικά θα μας βγάλουν και λαμόγια. και τόσο που τα
κυκλοφορήσαμε με τα αλλαγμένα δεδομένα, χάρη στο μπουρδέλο τους κάναμε, που το
ονομάζουν και κράτος.
τέλος. μιλάμε έχω πολύ οργή μέσα μου αυτή την στιγμή.
sympether with chiefτης
Βεβαια θα περασω απο τον λογιστη μια βολτα να μου πει ακριβως τα νουμερα και βλεπουμε.
Διακοπουλες λοιπον και μετα πινακιδες σε σακουλακι και βουρ στην εφορια για καταθεση,να ειναι καλα το Panda που για αλλη μια φορα θα βγαλει τα καστανα απο την φωτια.
Το BMW θα βγαινει σε καμια συναντηση στου Ταμταμ αφου ειναι κοντα στο σπιτι μου και συνεργειο για τα δεοντα.
bill_m3 (29-06-11)
Μια απ τα ίδια και γω.
Μόνο που Θωμά, όσο αφορά το τεκμήριο και τα τέλη, keep in mind ότι......
......μέσα στο 2012 κατά πάσα πιθανότητα θα τις πάρουμε τις πινακίδες και για να τα κυκλοφορήσουμε, αλλά και για να μη τις καταστρέψουν. Οπότε αν πάμε 1-2 βδομάδες πριν κλείσει ο χρόνος....Ιούνιος 2012, θα επιβαρυνθούμε πάλι με το μισό τεκμήριο. Άρα τα 1.100 δε τα γλιτώνουμε.![]()
bill_m3 (30-06-11)
Μαζι με τις πινακίδες θα τους κανω δώρο και το πλαισιο του φορουμ, τους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ.![]()
![]()
![]()