Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 42

Θέμα: Περί ομορφιάς και προσωπικότητας

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

προσωπικα επειδη εχω δει πως γενικα γινονται τα συγκριτικα αμαξιων στα περιοδικα και επειδη ειδα μπροστα μου τους ανθρωπους που τα οδηγουν..δεν μπορω παρα να κρυψω την αντιπαθεια μου στα συμπερασματα που βγαινουν...θεωρω οτι ελαχιστοι ειναι αυτοι που πραγματικα το "χουν" και οι οποιοι ειναι ικανοι να κρινουν ενα αμαξι αντικειμενικα...δυστυχως εχω φτασει στο σημειο..να βγαζω συμπερασμα μονο οταν εχω οδηγησει κατι..και αυτο για αρκετα χιλιομετρα..και να μην εμπιστευομαι κανεναν..παρα μονο σε πολυ γενικες γραμμες..

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Στέλιο, όσον αφορά το ΤΤ είμαι μαζί σου.

Δέχομαι πως η πλατφόρμα του Golf MkV είναι πράγματι πολύ καλή, δέχομαι πως το ΤΤ δεν έχει καμία σχέση με το ήδη πολύ καλό GTI καθώς α) είναι κατασκευασμένο κατά 60% από αλουμίνιο, β) έχει μεγαλύτερο μετατρόχιο, διαφορετικά ψαλίδια και καλύτερα σινεμπλόκ και γ) έχει χαμηλότερο κέντρο βάρους, βελτιωμένη ανάρτηση και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και magnetic ride αλλά...

...ακόμα κι αν είναι 1000 φορές καλύτερο από εκείνο που είχα εγώ, όταν έχεις μισήσει τόσο πολύ το προηγούμενο δεν είναι δυνατόν να συμπαθήσεις ούτε το νέο.

Ας σχεδιάσει ένα σπορ αυτοκίνητο στην κατηγορία αυτή από λευκό χαρτί -όπως έκανε με το R8- και το ξανασυζητάμε.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP