Σελίδα 6 από 23 ΠρώτηΠρώτη ... 4567816 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 222

Θέμα: Βουλγαρικες πινακίδες

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο tamtamcafe Εμφάνιση μηνυμάτων
    εχω την εντυπωση οτι ολοι μας ειμαστε δυσαρεστημενοι απο το κρατος και οπως το οριζουν αυτοι που τους δωσαμε το δικαιωμα να το κυβερνουν δυστυχως
    ουτε προκειται να σταματησει ο ελληναρας σταθη μου να ψαχνει τροπους να λουφαρει οτιδηποτε, ουτε ομως και οι κυβερνωντες να βγαζουν τον κωλο τους απ'εξω και να ειναι υπερανω παντων ψαχνοντας πως θα σε γ@μ@σουν που ολο "και καλα" τους ξεφευγεις
    εχεις δικιο να λες οτι τα πληρωνουν οι αλλοι οσα καποιοι λουφαρουν αλλα φανταζομαι δε μιλας για αυτους που πανε στη βουλγαρια για αυτοκινητα ε?
    και λεω φανταζομαι γιατι αν πχ 10000 ελληναρες πανε στην βουλγαρια να γλυτωσουν απο 1000 εως 2000 το χρονο, φαντασου καποιοι 10 εως 30 δεν βγηκαν καν απο την ελλαδα
    και εχουν γλυτωσει, φαει και πιει, εις βαρος των νομιμων πολιτων, την υποθηκη της ελλαδας και στα δισεγγονα μας.........
    βεβαια θα μου πεις ετσι δε βγαζουμε ακρη και θα εχεις δικιο, αλλα για φαντασου οτι με αυτη τη λογικη καθε χρονο η ελλαδα βουλιαζει
    γιατι καποιοι θελουν και καλα κανουν να πληρωνουν διοδια γιατι ετσι λεει ο νομος ανεξαρτητα αν δεν απολαμβανουν αυτο που πληρωνουν,
    γιατι καποιοι θελουν ναι πληρωνουν και καλα κανουν εισητηρια στα ΜΜΜ ανεξαρτητα αν απολαμβανουν αυτα για τα οποια πληρωνουν
    γιατι καποιοι πληρωνουν τελη κυκλοφοριας και καλα κανουν για να μπορουν να κινουνται με ασφαλεια στον δρομο χωρις να απολαμβανουν αυτο που πληρωνουν
    και γιατι....... και γιατι..... και γιατι...... και γιατι.... καλα κανουν αυτοι που το κανουν
    ομως εμενα και τον καθε ελληνα που αισθανεται προδωμενος και εγκαταλελειμενος απο αυτο το πραγμα που κυβερνα αυτο το κρατος
    που ελπιζει ο πολιτης και θελει να ειναι νομιμος τον κατακρεουργει καθε μερα και του παιρνει οτι εχει φτιαξει μικρο η μεγαλο....
    χρειαζεται να αντιδρασουμε και αυτη ειναι μια μορφη αντιδρασης σταθη και για καποιους που με οικονομιες στερησεις εχουν την καυλα να παρουν ενα καλο αυτοκινητο
    ερχεται ο γαμαω και του λεει: που πας ρε κααμητροοοοο....., εσυ δεν εχεις δικαιωμα στο ονειρο, ασχετα αν αυτος ηθελε να κανει το σκατο του παξιμαδι για να οδηγει μια φορα το μηνα ενα καλο αυτοκινητο
    θα πρεπει εκτος απο τον ιδρωτα του να το αποκτησει να τον γ@μ@σουν για να το χαρει εστω και λιγο
    και δε μιλω φυσικα για τα λαμογια που με χ τροπους αποκτουν τα παντα και μετα παραπονιουνται
    για αυτο
    Ε ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ ΡΕΕΕΕΕΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ
    ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕ ΘΑ ΠΑΕΙ Σ'ΑΥΤΟΥΣ
    ΣΤΗΝ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΝ

ρε λακαμ σε αφησα να δουλεψεις και καθεσαι στα ιντερνετια????

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Περιοχή
    Salonica City
    Rides
    1

Προεπιλογή

ακούστε και τα ηχητικά στο τέλος έχει ενδιαφέρων

https://www.inews.gr/93/apistefto-ic...asfalistra.htm

Περιοχή
    Pella
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο steliosm46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    παιδιά προτείνω το εξής:όσοι είστε απο βόρεια ελλάδα αλλά και οχι μόνο όποιος θέλει και μπορεί δηλαδή,απλα αυτοι τις βόρειας ελλάδας έρχεται ποιο βολικά,προτείνω να κάνουμε ένα γκρούπ-συνάντηση,όπως θέλεται πέστε το..

Να κάνουμε μια συνάντηση για καφέ στην θεσσαλονίκη ασ πούμε, να βρούμε ένα καλό λογιστή ή κάποιον ειδικό δεν ξέρω και εγώ τι χρειάζεται και να το κουβεντιάσουμε, ώστε με αυτό τον τρόπο να ενημερωθούμε όλοι γιατι οι περισσότεροι φοβούνται κλπ (και εγώ μέσα σε αυτούς) να βρούμε μια λύση
    να βγάλουμε βουλγάρικες πινακίδες..

δεν ξέρω... τι λέτε εσείς? εγω προσωπικά πλέον νομίζω πως αρχίζει να μην με ενδιαφέρει τι θα πεί ο κάθε μακάκας για το εάν έχω βουλγάρικες πινακίδες κλπ..

Εγώ πάντως πιστέυω οτι θα υπάρξει λύση...και να το οργανώσουμε άμεσα
    Παιδιά την συγκεκριμένη πρόταση? Σκέφτεται κανείς γιαυτήν την λύση για βουλγάρικες?

Βέβαια δεν ξέρω τι γίνεται-λεπτομέρειες κλπ,γιαυτό καλά θα ήταν να μας ενημερώσει κάποιος ειδικός σε αυτά..
    Για κάποια βασικά όπως:

Τι γίνεται με την ασφάλιση είναι οκ?
    Εαν τρακάρεις η σε περίπτωση κλοπής τι γίνεται?
    Είναι 100% ασφαλή επιλογή ή υπάρχει κάποιο κόλημα?
    Εαν θες να το ξαναβγάλεις παράδειγμα ελληνικές πινακίδες τι γίνεται?μπορείς? ή θα θέλουν κανα τελωνείο?
    Εαν 8ες να το πουλήσεις πχ μετά τι γίνεται?βγάζει ελληνικές πινακίδες και στην συνέχεια το πουλάς?

και άλλα τέτοια.., απλά αναφέρω μερικά που σκέφτομαι τώρα μιας και πιστέυω ενδιαφέρουν πολλούς..

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο yodas Εμφάνιση μηνυμάτων
    ακούστε και τα ηχητικά στο τέλος έχει ενδιαφέρων

https://www.inews.gr/93/apistefto-ic...asfalistra.htm
    αφου το βουλγαρικο κρατος...ειναι πιο εξυπνο απο το δικο μας....εισπρατει! οταν η Ελλαδα φορολογει ,...η βουλγαρια δινει φοροελαφρυνσεις και προσελκυει επενδυτες μικρους ή μεγαλους! λιγα ή πολλα ..τα εσοδα για εκεινους ρεουν προς τα εκει.!..οι ανικανοι υπευθυνοι για την ελληνικη διοικηση...φταινε για τα χαλια αυτα!

5. The Following User Says Thank You to paganis For This Useful Post:

Bassakos (27-06-11)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

πάντως και με τα βουλγάρικα τα νούμερα τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά...
    μόλις μάθω πληροφορίες απο συνεργάτη που έχει επιστολή για κατάσχεση, θα ενημερώσω
    ακριβώς το τι γίνεται...μιλήσαμε την παρασκευή, και μου είπε μην κάνεις τπτ...τα υπόλοιπα
    απο κοντά. μάλον αυτή την εβδομάδα, θα περάσω απο εκεί, να δώ τι θα μου πεί και γιατί
    υπάρχει πρόβλημα.
    δεν ήθελα να το γράψω ακόμα, απλά σκέφτηκα πως ίσως κάποιοι απο εδώ έχουν αρχίσει
    είδη να κάνουν κάποιες κινήσεις, και είπα να τους προλάβω...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

7. The Following 4 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

alexm (28-06-11), bill_m3 (28-06-11), Kostas_1 (28-06-11), pilot (28-06-11)

Rides
    5

Προεπιλογή

Ελληνας υπήκοος που εργάζεται και διαμένει στο εξωτερικό μπορεί να εχει αμάξι με ξενα νουμερα οχι πάνω απο 185 μέρες το χρόνο.

το και ανάμεσα στα bold δεν ειναι ενωση, ειναι τομή.

Κανεις αλλος για κανένα λόγο δεν ειναι νομιμος.

Rides
    1

Προεπιλογή

Για να προσπαθησω να συγκεντρωσω την ουσια (δεκτες οι διορθωσεις σε τυχον λαθη)

1-Απαιτειται μονιμη κατοικια στη Βουλγαρια,
    2-Γινεται διαγραφη από Ελλαδα και εγγραφη του αυτοκινητου στη Βουλγαρια
    3-Καθε 6 μηνες μεταβαση εκει για ανανεωση της αδειας (κανονικα απαιτειται παραμονη εκει 185 μερες το χρονο)
    4-Ασφαλεια σε Βουλγαρικη ασφαλιστικη και εκδοση πρασινης καρτας (καλυπτει μονο απλη αστικη ευθυνη) δεν υπαρχει για μεικτη και κλοπη
    5- Επανεισαγωγη σε Ελλαδα μαλλον αποκλειεται (λόγω δασμων μτχ). Αρα σε Βουλγαρια αν θες να το πουλησεις καποια στιγμη
    6- Οδηγειται ΜΟΝΟ από τον κατοχο.
    7- Εξαρτάσαι αμεσα από το γραφειο εξυπηρετησης (sic) εκει για ολη τη διάρκεια (επανεκδόσεις ασφαλισης, τελη κυκλοφορίας, κλπ)
    8- Εισαι υπό ανησυχια για πιθανους ελέγχους και τρεχαματα να αποδειξεις την αναγκη-υπαρξη μονιμης κατοικιας+εργασιας εκει. Αρα ενεχει κινδυνους για υπαλληλους που εργάζονται σε καθημερινη βαση στην Ελλαδα. Αρκετά πιο ευκολο για ελ. επαγγελματιες, επιχειρηματιες, συνταξιουχους.
    9- Πολυ μικρότερο κόστος

Ξεχασα κατι? Για συμπληρωστε...

και βεβαια σε αναμονη:
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    πάντως και με τα βουλγάρικα τα νούμερα τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά...
    μόλις μάθω πληροφορίες απο συνεργάτη που έχει επιστολή για κατάσχεση, θα ενημερώσω
    ακριβώς το τι γίνεται...μιλήσαμε την παρασκευή, και μου είπε μην κάνεις τπτ...τα υπόλοιπα
    απο κοντά. μάλον αυτή την εβδομάδα, θα περάσω απο εκεί, να δώ τι θα μου πεί και γιατί
    υπάρχει πρόβλημα.
    δεν ήθελα να το γράψω ακόμα, απλά σκέφτηκα πως ίσως κάποιοι απο εδώ έχουν αρχίσει
    είδη να κάνουν κάποιες κινήσεις, και είπα να τους προλάβω...

και μερικα λινκ:
    https://www.hermesintlmovers.com/pdf/ix.pdf
    https://www.taxheaven.gr/pages/libra.../12/load1/7922
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 28-06-11 στις 15:26 Αιτία: λινκ

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

λοιπόν...τον πείρα τηλ τον τύπο, και τον έπριξα για να μου πεί τι παίζει...
    χοντρά χοντρά...όποιος νομίζει πως κάνοντας απλώς σύσταση εταιρείας η οποία υπάρχει μόνο
    στα χαρτιά και δεν έχει εκδόσει αποδείξεις ή τιμολόγια, μετά απο διαστάυρωση θα έχει μεγάλο
    πρόβλημα μιάς και πολύ λογικά η εταιρεία θεωρείτε εικονική...
    επίσεις αν μέχρι τώρα γινόταν έλεγχος στους 2 απο τους 10 έλληνες, τώρα θα γίνεται στους
    20 απο τους 10...τα πρόστιμα είναι βαρβάτα, + της κατασχέσεως.
    ο μοναδικός τρόπος για κάποιον να κάνει κάτι τέτοιο, είναι νοικιάζοντας κάποιο ακίνητο, ΩΣ
    μόνιμη κατοικία, πράγμα το οποίο είναι ανέφικτο για κάποιον ο οποίος εργάζεται στην ελλάδα.
    χοντρά χοντρά αυτά...περισσότερες λεπτομέρειες απο κοντά μου είπε πάλι, αν και νομίζω
    ότι γενικώς το πείραμε το μύνημα...
    αυτός την πάτησε με εταιρεία. η πλάκα είναι, πως έχει κάνει σύσταση γιατί ώντος θα φύγει εκεί,
    απλά για κάποιο λόγο το θέμα είχε παγώσει και δεν μεταφέρθηκε, γιατί είχε σοβαρό πρόβλημα
    με την παροχή ρεύματος και το ψάχνει ακόμα...
    σαν καλός έλληνας φυσικά δεν ξέχασε να δηλώσει τα αμάξια εκεί!!!χαχαχαχαχα...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

11. The Following 3 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

beliris (23-08-11), Kostas_1 (28-06-11), pilot (28-06-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    λοιπόν...τον πείρα τηλ τον τύπο, και τον έπριξα για να μου πεί τι παίζει...
    χοντρά χοντρά...όποιος νομίζει πως κάνοντας απλώς σύσταση εταιρείας η οποία υπάρχει μόνο
    στα χαρτιά και δεν έχει εκδόσει αποδείξεις ή τιμολόγια, μετά απο διαστάυρωση θα έχει μεγάλο
    πρόβλημα μιάς και πολύ λογικά η εταιρεία θεωρείτε εικονική...
    επίσεις αν μέχρι τώρα γινόταν έλεγχος στους 2 απο τους 10 έλληνες, τώρα θα γίνεται στους
    20 απο τους 10...τα πρόστιμα είναι βαρβάτα, + της κατασχέσεως.
    ο μοναδικός τρόπος για κάποιον να κάνει κάτι τέτοιο, είναι νοικιάζοντας κάποιο ακίνητο, ΩΣ
    μόνιμη κατοικία
    , πράγμα το οποίο είναι ανέφικτο για κάποιον ο οποίος εργάζεται στην ελλάδα.
    χοντρά χοντρά αυτά...περισσότερες λεπτομέρειες απο κοντά μου είπε πάλι, αν και νομίζω
    ότι γενικώς το πείραμε το μύνημα...
    αυτός την πάτησε με εταιρεία. η πλάκα είναι, πως έχει κάνει σύσταση γιατί ώντος θα φύγει εκεί,
    απλά για κάποιο λόγο το θέμα είχε παγώσει και δεν μεταφέρθηκε, γιατί είχε σοβαρό πρόβλημα
    με την παροχή ρεύματος και το ψάχνει ακόμα...
    σαν καλός έλληνας φυσικά δεν ξέχασε να δηλώσει τα αμάξια εκεί!!!χαχαχαχαχα...
    Αυτο με τις εικονικες εταιρειες ειχε αρχισει να βρωμαει....
    Η μονιμη κατοικια ειναι απαραιτητη αλλα....τα γραψα πιο πανω...
    αξιζει?

13. The Following User Says Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

beliris (23-08-11)

Περιοχή
    Patra, Greece
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sharky Εμφάνιση μηνυμάτων
    αξιζει?
    Τελικά ότι και να κάνουμε, για να μπορούμε να έχουμε ένα δίλιτρο αυτοκίνητο τα χρήματα μας θα πρέπει να φύγουν στο εξωτερικό. Είτε πληρώνοντας τέλη στην Ελλάδα, είτε στη Βουλγαρία...

15. The Following 2 Users Say Thank You to GiannisRob For This Useful Post:

beliris (23-08-11), Kostas_1 (28-06-11)

Σελίδα 6 από 23 ΠρώτηΠρώτη ... 4567816 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP