ακόμα και να είναι έτσι, τι ουσία έχει???
ρε παιδιά μην κοροιδευόμαστε...ωραία όλα αυτά. λέτε οι πολιτικοί να μην τα γνωρίζουν???
το σκεπτικό τους είναι πολύ απλό...αυτά όλα είναι της ελλάδος. όχι δικά μου λέει ο κάθε
******* πολιτικός. ΑΡΑ ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ??? ώπα στάσου. αν με την υπογραφή μου όμως τα
ξεπουλήσω, θα μπορέσω να βγάλω μια τεράστια περιουσία, που ούτε στα όνειρα μου θα
μπορούσα να έχω...δεν γ@μιέτ@ι η ελλάδα, ο πατριωτισμός και ο έλληνας???πουλήστε και
γ@μήστε.
δια της λογικής - πατριωτικής - νόμιμης οδού, θα πλουστίσει η ελλάδα και εγώ θα μείνω με
τα ίδια.
χρόνια περίμενα να αποκτήσει ισχύ η υπογραφή μου...τώρα που απέκτησε θα τα κλωτσήσω
όλα έτσι???δεν νομίζω τάκη!!!
όποιος πιστεύει το αντίθετο, ή νομίζει πως τα παραπάνω δεν τα γνωρίζουν οι έλληνες πολιτικοί,
ή νομίζει πως τους ενδιαφέρει να βγεί η χώρα απο την κρίση, να πάει να τους δεί γιατρός,
και μάλιστα επειγόντως...
για να ξέρουμε και τι γίνεται, αυτοί είδη τα έχουν αρπάξει. ο παπανδρέου απλά πλέον προσπαθεί
με νύχια και με δόντια, όπως όπως να μην χρεοκοπήσει η χώρα στα χέρια του. γι'αυτό και
τόσο καίλα για την δόση. χέστηκε τώρα ο γιωργάκης, αν πεθάνουν απ'την πείνα οι γέροι.
μόλις ζορίσουν και άλλο τα πράγματα, τότε θα πεί και απο πάνω...
ωραία. εκλογές θέλετε???πάμε για εκλογές. βγαίνει καινούρια κυβέρνηση, μετά απο κάνα
δίμηνο χρεωκοπούμε, ο γιωργάκης μπαίνει στην άκρη μιάς και δεν φαλιρήσαμε στα χέρια του
(βλέπε ότι έγινε και με την σκατόμπαλα τον καραμανλή),
ενώ γίνεται ένα τρελό μπάχαλο με την νέα κυβέρνηση, πως παρέλαβαν διαλυμένη χώρα...