το εγραψα και σε αλλο ποστ εδω...
πειτε με λιακοπουλο,πειτε με βελοπουλο ,οπως αλλιως θελετε αλλα δυστυχως ειναι αληθεια.
υπαρχει σχεδιο εξοντωσης των ελληνων.
απο φορο σε φορο και μαλιστα οι οικονομικα ισχυροι δεν πτοουνται ενω οι φτωχοι καθημερινα βασανιζονται ακομα περισσοτερο στερωντας απο τους εαυτους και την οικογενεια τους ακομα και τα βασικα.
αλλοδαποι εχουν κατακλυσει την αγορα καταλαμβανοντας θεσεις εργασιας,ενω αξιοπροσεχτο ειναι πως πλεον ολοι αυτοι ειναι ασφαλισμενοι.
κυβερνησεις και μμε υποστηριζουν σχεδον φανατικα τους μεταναστες και κυριως τους λαθρομεταναστες,τη στιγμη που γηγενεις οικογενειαρχες ειναι ανεργοι και πολλες φορες ζητιανευουν η βοηθουνται απο γειτονες.
αφανταστα υποκριτικη η πολιτικη σκηνη,θεοποιει τους εαυτους τους υποτιμωντας και τη νοημοσυνη και την υποσταση αυτων που πλανησαν και με τη ψηφο τους βρισκονται εκει που βρισκονται.
ταυτοχρονα ριχνω μια μεγαλοπρεπη μουτζα σε ολους μας με πρωτο το πατερα και τον εαυτο μου που ακομα βαζω εστω και 20 ευρω καυσιμα απο την ελλαδα,που δεν εχω κατεβει και εγω στη βουλη να τσιριξω,που ακομα αποτελω μερος αυτης της ψευτικης δημοκρατιας.
εχουν τρομοκρατησει τον κοσμο ενω τα τελευταια 15 χρονια του στερησαν την πολιτιστικη του και εθνικη του ταυτοτητα και σημερα,λογω της κρισης οι νεοι που ειναι οι απογοητευμενοι πινουν μοζιτο στη παραλια με τη δικαιολογια...τι να κανουμε>?να κατσουμε να σκασουμε??
βουλιαξε εχθες η χαλκιδικη...
ενω τουλαχιστον εγω εμεινα στη πολη γιατι δε ειχα αρκετα χρηματα για βενζινες και καφε στη παραλια...
αρκεστηκα στο μπαλκονι.
και ενω συμβαινει ολο αυτο,νεα μετρα που βαρυνουν ακομα περισσοερο τη τσεπη μου.
αυξηση παντου ακομα και στα ειδη που δεν γινεται αν αποφυγω.
αυξηστε το χαβιαρι ρε μαγκες....
στο νερο βαζετε φορο??
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....