Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Θα καταθεσετε πινακιδες?

Ψήφισαν
83. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • ναι

24 28,92%
  • οχι

59 71,08%
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 3261

Θέμα: Τέλη κυκλοφορίας-Εκτακτη εισφορα-καταθεση πινακιδων

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    3

Προεπιλογή

Εγω το βρηκα τι θα κανω,θα χτυπησω ενα ασημι ολοιδιο εμφανισιακα με το δικο μου 545ι αλλα χωρις νουμερα,(μετα απ αυτα τα μετρα θα δειτε ποσο θα πεσουν οι τιμες στα ν8 Ε60),θα πληρωσω αυτα που θελουν τα ζωα για το δικο μου και απλα θα κανω τραμπα τις πινακιδες απ το δικο μου στο 545!! Αφου ρε σκ@τοκυβερνηση με φορολογεις σαν ιδιοκτητη οχτακυλινδρου και βαλε ενω εχω απλα ενα 2200 ετσι και γω θα οδηγαω ν8! Ετσι θα ξεκ@υλωνω με το τερας <νομιμως> και θα εχω και το δικο μου αραχτο και ετοιμοπολεμο.Ιδεα για ολους τους Ε60αρηδες.(Εκτος τον Αλεξη)

2. The Following 2 Users Say Thank You to E60_Arkadia For This Useful Post:

nikos1400 (27-06-11)

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο E60_Arkadia Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω το βρηκα τι θα κανω,θα χτυπησω ενα ασημι ολοιδιο εμφανισιακα με το δικο μου 545ι αλλα χωρις νουμερα,(μετα απ αυτα τα μετρα θα δειτε ποσο θα πεσουν οι τιμες στα ν8 Ε60),θα πληρωσω αυτα που θελουν τα ζωα για το δικο μου και απλα θα κανω τραμπα τις πινακιδες απ το δικο μου στο 545!! Αφου ρε σκ@τοκυβερνηση με φορολογεις σαν ιδιοκτητη οχτακυλινδρου και βαλε ενω εχω απλα ενα 2200 ετσι και γω θα οδηγαω ν8! Ετσι θα ξεκ@υλωνω με το τερας <νομιμως> και θα εχω και το δικο μου αραχτο και ετοιμοπολεμο.Ιδεα για ολους τους Ε60αρηδες.(Εκτος τον Αλεξη)
    Εσύ ακόμα να σκεφτείς να πάρεις ένα ιταλικό?

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Έβαλα και την δημοσκόπηση!!!

Τον Σεπτέμβριο καταθέτω πινακίδες!!

Ερώτηση :
    Τις καταθέτω τώρα και βρίσκω μετά από ένα μήνα πωλητή, τέλη κυκλοφορίας για το 11 φαντάζομαι δεν πληρώνει πάλι, σωστά????

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

οχι Βασιλη.
    εχεις και το αυτοκολλητο, και την αποδειξη. απλως γλιτωνεις το φορο (που ειπανε θα βαλουνε αναδρομικα) για τους υπολοιπους μηνες του '11 που θα τις εχεις παραδωσει.

Και εγω επισης θα καταθεσω.
    1100 ευρω τελη για 2λιτρο Hynudai ΔΕΝ θα πληρωσω.
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εσύ ακόμα να σκεφτείς να πάρεις ένα ιταλικό?
    Σπυρο οταν πηρα το Ε60 ηταν διαφορετικα τα πραγματα στην Ελλαδα,το Ιταλικο τοτε,επειδη το ειχα ψαξει να παρω,μπορει να ηταν λιγο πιο φθηνο σαν αγορα αλλα ειχε εξοδα συντηρησης μεγαλυτερα,κυριως ασφαλεια.Τωρα γινεται το αντιθετο!! Τελη για αντιστοιχο Ιταλικο 2200,γυρω στα 300 ευρω! Τωρα φυσικα δεν το σκεφτομαι γτ το δικο μου θα παει τζαμπα..Θα φερω 545 απο Ιταλια

7. The Following 2 Users Say Thank You to E60_Arkadia For This Useful Post:

PANOS-E60 (27-06-11), S8N (27-06-11)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP