Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 13

Θέμα: [Ε46] Tι αλλο χρειαζεται για να μπει μοτερ σε 1600cc

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Φίλε μου καταρχάς θέλεις και άλλη πλεξούδα εκτός απο άλλο εγκέφαλο (να είναι απο 2.2), ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ! (Αν πάρεις εγκέφαλο απο 2.2 θα στον ξεκλειδώσουν για να παίζει με τα δικά σου κλειδιά οπότε μην ανησυχείς για το immobilizer)

Αν έχει εγκέφαλο,πλεξούδα,μοτέρ,σα μάν κάνεις μια "μικρή" μετατροπή με αρκετές ελλείψεις.
    Πρέπει να υπολογίζεις και άκρα(φρένα),διαφορικό (δεν είμαι σίγουρος για τον κεντρικό άξονα) για να μιλάμε για πλήρη μετατροπή...

Καλό θα ήταν να λάβεις ολοκληρη προσφορά απο το μάστορα που θα στο αναλάβει (δεδομένων των πραγμάτων που σου λείπουν) και να είσαι σίγουρος πως θα σου επισημάνει κάμποσα απο αυτά που σου έγραψα...

Καλή μετατροπή...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 24-01-10 στις 16:38

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BILL007 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλε μου καταρχάς θέλεις και άλλη πλεξούδα εκτός απο άλλο εγκέφαλο (να είναι απο 2.2), ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ! (Αν πάρεις εγκέφαλο απο 2.2 θα στον ξεκλειδώσουν για να παίζει με τα δικά σου κλειδιά οπότε μην ανησυχείς για το immobilizer)

Αν έχει εγκέφαλο,πλεξούδα,μοτέρ,σα μάν κάνεις μια "μικρή" μετατροπή με αρκετές ελλείψεις.
    Πρέπει να υπολογίζεις και άκρα(φρένα),διαφορικό (δεν είμαι σίγουρος για τον κεντρικό άξονα) για να μιλάμε για πλήρη μετατροπή...

Καλό θα ήταν να λάβεις ολοκληρη προσφορά απο το μάστορα που θα στο αναλάβει (δεδομένων των πραγμάτων που σου λείπουν) και να είσαι σίγουρος πως θα σου επισημάνει κάμποσα απο αυτά που σου έγραψα...

Καλή μετατροπή...
    Μπροστα τα φρενα ειναι ιδια 286χιλ πισω αλλαζουν ...εχει αεριζομενα το 320.
    διαφορικο εχει αλλο...μολις βαλεις το δικο του θα παρεις κοντα 20χλμ τελικης! Απο 210 σε 230! Αξονας ειναι ιδιος

3. The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

BILL007 (20-05-13)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP