Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Θα καταθεσετε πινακιδες?

Ψήφισαν
83. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • ναι

24 28,92%
  • οχι

59 71,08%
Σελίδα 39 από 327 ΠρώτηΠρώτη ... 2937383940414989139 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 381 έως 390 από 3261

Θέμα: Τέλη κυκλοφορίας-Εκτακτη εισφορα-καταθεση πινακιδων

Rides
    0

Προεπιλογή

Και για να απαντησω και στο πρωτο σου ερωτημα....εγω αν ψηφηστει την πεμπτη ετσι οπως ειναι ο εφαρμαστικος θα της καταθεσω αμεσα....ο λογος προφανης....δεν ειναι το σημα και η εισφορα, ειναι το απιστευτο τεκμηριο σηντηρησης που μαζι με τα τεκμηρια του σπιτιου, και οτι αλλο εχεις σε πεταει εκτος δικαιολογιμενου ποσου και σε φορολογει με 10%!!!! στο υπερβαλον ποσο.....
    Οποτε καλυτερα να το καθαριζω στο γκαραζ μεχρι να περασει η μπορα, παρα να κανω τον αιμοδοτη στους κλεφτες....
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

2. The Following 9 Users Say Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

beliris (28-06-11), bill_m3 (27-06-11), individual (28-06-11), konstantinaM3 (27-06-11), merlin (27-06-11), nikos1400 (27-06-11), paganis (26-06-11), Thomelef (27-06-11), ΔημήτρηςΜ3 (26-06-11)

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

θα καταθεσω τις πινακιδες...εχω 3 αμαξια (μαζι με το επαγγελματικο),για 2 ατομα και η ζετα μπορει να παραμεινει στο γκαραζ, μεχρι νεωτερων! στην θεση μου ειναι αρκετοι, που εχουν αυτοκινητα απλα για ευχαριστηση...και τα περισσοτερα εξ αυτων πολλων κυβικων! αφου λοιπον, για ενα αυτοκινητο που κυκλοφορουμε ελαχιστες φορες τον χρονο...καλουμαστε να πληρωσουμε υπερογκα ποσα....ας παραδωσουμε τις πινακιδες για να δωσουμε το μυνημα πως πλεον...ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ....

4. The Following 2 Users Say Thank You to paganis For This Useful Post:

beliris (28-06-11), individual (28-06-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και για να απαντησω και στο πρωτο σου ερωτημα....εγω αν ψηφηστει την πεμπτη ετσι οπως ειναι ο εφαρμαστικος θα της καταθεσω αμεσα....ο λογος προφανης....δεν ειναι το σημα και η εισφορα, ειναι το απιστευτο τεκμηριο σηντηρησης που μαζι με τα τεκμηρια του σπιτιου, και οτι αλλο εχεις σε πεταει εκτος δικαιολογιμενου ποσου και σε φορολογει με 10%!!!! στο υπερβαλον ποσο.....
    Οποτε καλυτερα να το καθαριζω στο γκαραζ μεχρι να περασει η μπορα, παρα να κανω τον αιμοδοτη στους κλεφτες....
    τι τεκμηριο πιανει το Ζ4;

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιαννη για τους ιδιους λογους, μαζι θα προχωρησουμε.....

7. The Following 3 Users Say Thank You to alexm For This Useful Post:

beliris (28-06-11), merlin (27-06-11), Thomelef (27-06-11)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Και όμως Γιάννη το σήμα είναι από μόνο του ένας πολύ σοβαρός να τις καταθέσει κάποιος. Ο καθένας μας μπορεί να αντιληφθεί τη κοροϊδία.

Το μόνο που με ανησυχεί είναι ότι δε φαίνεται να ιδρώνει τ αυτί τους. Είδανε ότι πέρυσι κατατέθηκε ένας σοβαρός αριθμός πινακίδων. Δεν πήραν τα αναμενόμενα. Έτσι αποφάσισαν να αυξήσουν και πάλι σε δυσθεώρητα νούμερα τα τέλη ακόμα και στα δίλιτρα για να καλύψουν -μάταια- τη διαφορά. Του χρόνου θα τη πληρώσουν τα 1.8 και σε λίγο θα δούμε να ζητάνε για τα Σμαρτ 250-300 ευρώ...

Περιοχή
    Όλα μας τα λεφτά στους Quandt...!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εάν δούμε το θέμα ορθολογιστικά και πέρα από την τσαντήλα που μας έχουν δημιουργήσει αυτές τις μέρες, το πρόβλημα με τα νέα περί αυτοκινήτου μέτρα του εφαρμοστικού είναι κυρίως τα τεκμήρια και η έκτακτη εισφορά. Τα τέλη που θα αυξηθούν 10% δε νομίζω πως είναι το κύριο πρόβλημα. Το πού θέλω να καταλήξω θα φανεί με το παράδειγμα:

Έστω λοιπόν ένας ιδιοκτήτης Μ3 3,246cc με τέλη του 2012 1,100, τεκμήριο 21,400 και έκτακτη εισφορά 1,070 (τα δύο τελευταία αναφερόμενα στο 2011). Καταθέτοντας ο εν λόγω φίλος πινακίδες μες στον Ιούλιο δεν θα πληρώσει τα τέλη του 2012, φυσικά με το αντίτιμο να μην χρησιμοποιεί το αμάξι του το 2012, αλλά θα πληρώσει την έκτακτη εισφορά που αντιστοιχεί στο τεκμήριο των 7 μηνών που χρησιμοποίησε το αμάξι του το 2011. Δηλαδή το νταβατζηλίκι, τη μεγάλη αδικία εις βάρος του, δεν τη γλυτώνει! Έστω και μειωμένη θα υποστεί την αδικία της έκτακτης εισφοράς. Οπότε ποιο το όφελος της κατάθεσης πινακίδων? Να μην πληρώσεις το 1,100άρι (που και πέρσι πλήρωσες) και το αμάξι σου από μηχάνημα οδήγησης να το μετατρέψεις σε έπιπλο?

Προσωπικά δεν πρόκειται να κάνω τη χάρη στο γ@μημένο νέο σύστημά τους να αποχωριστώ και να στερούμαι πράγματα που γουστάρω, μία από τις χαρές της ζωής που είναι για τον όποιο petrolhead το αμάξι του. Γιατί ναι, και γώ έχω άλλα αυτοκίνητα να μεταφέρομαι αλλά κανένα δεν μου δίνει την ικανοποίηση του Μ πώς να το κάνουμε! Από τη στιγμή που η μεγάλη κλοπή της έκτακτης εισφοράς είναι αναπόφευκτη εις βάρος μου, δεν πρόκειται να καταδικάσω σε αχρησία το αμάξι μου για ένα ποσό που και πέρσι πλήρωσα, και πρόπερσι (με μικρές προσαυξήσεις ανά χρονιά) και ουσιαστικά το είχα χωνέψει.

*Όποιος φυσικά έχει θέμα αθροιστικό με τα τεκμήρια διαβίωσής του, εκεί είναι πιο πολύπλοκο το θέμα.
    "There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο EVERGET Εμφάνιση μηνυμάτων

*Όποιος φυσικά έχει θέμα αθροιστικό με τα τεκμήρια διαβίωσής του, εκεί είναι πιο πολύπλοκο το θέμα.
    Να πουλήσει το σπίτι του!

11. The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

alexm (26-06-11)

Περιοχή
    Εδώ
    Rides
    1

Προεπιλογή

έγω έχω κατέθεσει πέρσι τις πινακίδες κ ήθελε άδειά, τις πινακίδες κ 2 ίδιες δηλώσεις (τ μια τ κρατάει η εφορεία κ τ άλλη ο ιδιοκτήτης του οχήματος) που γράφεις για πιο λογο καταθέτεις τις πινακίδες κ σε ποίο ιδιωτικό χωρο θα βρίσκεται αυτά τίποτα άλλο

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο EVERGET Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εάν δούμε το θέμα ορθολογιστικά και πέρα από την τσαντήλα που μας έχουν δημιουργήσει αυτές τις μέρες, το πρόβλημα με τα νέα περί αυτοκινήτου μέτρα του εφαρμοστικού είναι κυρίως τα τεκμήρια και η έκτακτη εισφορά. Τα τέλη που θα αυξηθούν 10% δε νομίζω πως είναι το κύριο πρόβλημα. Το πού θέλω να καταλήξω θα φανεί με το παράδειγμα:

Έστω λοιπόν ένας ιδιοκτήτης Μ3 3,246cc με τέλη του 2012 1,100, τεκμήριο 21,400 και έκτακτη εισφορά 1,070 (τα δύο τελευταία αναφερόμενα στο 2011). Καταθέτοντας ο εν λόγω φίλος πινακίδες μες στον Ιούλιο δεν θα πληρώσει τα τέλη του 2012, φυσικά με το αντίτιμο να μην χρησιμοποιεί το αμάξι του το 2012, αλλά θα πληρώσει την έκτακτη εισφορά που αντιστοιχεί στο τεκμήριο των 7 μηνών που χρησιμοποίησε το αμάξι του το 2011. Δηλαδή το νταβατζηλίκι, τη μεγάλη αδικία εις βάρος του, δεν τη γλυτώνει! Έστω και μειωμένη θα υποστεί την αδικία της έκτακτης εισφοράς. Οπότε ποιο το όφελος της κατάθεσης πινακίδων? Να μην πληρώσεις το 1,100άρι (που και πέρσι πλήρωσες) και το αμάξι σου από μηχάνημα οδήγησης να το μετατρέψεις σε έπιπλο?

Προσωπικά δεν πρόκειται να κάνω τη χάρη στο γ@μημένο νέο σύστημά τους να αποχωριστώ και να στερούμαι πράγματα που γουστάρω, μία από τις χαρές της ζωής που είναι για τον όποιο petrolhead το αμάξι του. Γιατί ναι, και γώ έχω άλλα αυτοκίνητα να μεταφέρομαι αλλά κανένα δεν μου δίνει την ικανοποίηση του Μ πώς να το κάνουμε! Από τη στιγμή που η μεγάλη κλοπή της έκτακτης εισφοράς είναι αναπόφευκτη εις βάρος μου, δεν πρόκειται να καταδικάσω σε αχρησία το αμάξι μου για ένα ποσό που και πέρσι πλήρωσα, και πρόπερσι (με μικρές προσαυξήσεις ανά χρονιά) και ουσιαστικά το είχα χωνέψει.

Θα πληρωσει την εκτακτη εισφορα που αντιστοιχει στο τεκμηριο των 6 ΜΗΝΩΝ που χρησιμοποιησε το αμάξι του το 2011. Δηλαδή θα γλιτωσει 535 ευρω!!!!,σεβαστο ποσο θα ελεγα.....
    Ασε που για αλλους, μπορει να ειναι 1045 ευρω.....

14. The Following 2 Users Say Thank You to alexm For This Useful Post:

nikos1400 (27-06-11), Thomelef (27-06-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexm Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα πληρωσει την εκτακτη εισφορα που αντιστοιχει στο τεκμηριο των 6 ΜΗΝΩΝ που χρησιμοποιησε το αμάξι του το 2011. Δηλαδή θα γλιτωσει 535 ευρω!!!!,σεβαστο ποσο θα ελεγα.....
    Ασε που για αλλους, μπορει να ειναι 1045 ευρω.....
    Επιπλέον, αν το μέτρο με την έκτακτη εισφορά ισχύσει και του χρόνου (που σιγά μη δεν ισχύσει), αν δεν καταθέσεις πινακίδες πριν το 2012 θα κληθείς να πληρώσεις έκτακτη εισφορά και για το έτος αυτό.
    Μπορεί λοιπόν να μη γλιτώσεις τη φετινή εισφορά, τουλάχιστον στο σύνολό της, θα γλιτώσεις όμως αυτή του νέου έτους.

Φυσικά θα είμαι κι εγώ μέσα σε αυτούς που θα καταθέσουν τις πινακίδες τους και είναι το ελάχιστο που μπορώ να κάνω ενάντια στην κοροϊδία που υφιστάμεθα συνεχώς από τους άχρηστους της κυβέρνησης.
    Πιστεύω πάντως πως η κατάθεση πινακίδων θα είναι τόσο μεγάλη (50%+) που οι αρμόδιοι του υπουργείου θα τρίβουν τα μάτια τους!
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Σελίδα 39 από 327 ΠρώτηΠρώτη ... 2937383940414989139 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP