Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Θα καταθεσετε πινακιδες?

Ψήφισαν
83. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • ναι

24 28,92%
  • οχι

59 71,08%
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 3261

Θέμα: Τέλη κυκλοφορίας-Εκτακτη εισφορα-καταθεση πινακιδων

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    καταρχην εγω δεν εχω θεμα με την δουλεια, δουλευω οπου να ναι....και με το ζορι πηγα να σπουδασω, απλα ειναι αδικο να μπλεκεις στο λουκι, να δινουν μια περιουσια οι δικοι σου με το κ..λοσυστημα, να σε στελνουν σε ενα κ..πανεπιστημιο, να συμβιβαζεσαι με τα ψυχολογικα του καθενως για να βγαινεις και να κυνηγας μια δουλεια 600ευρο, τα λεφτα ειναι σεβαστα οταν μιλαμε για θεμα επιβιωσης, απλα οταν εχεις φαει τα χρονια σου σου βγαινει ενα ειδος κομπλεξισμου! οταν εισαι στο ιδιο τσουβαλι με ολους!
    Και μενα με κυνηγουσαν οι δικοι μου να σπουδασω, και οταν πατωσα γιατι τα φορτωσα σε ολο το κοτετσι οχι μονο στον κοκκορα, να ξαναδωσω ή να παω Αγγλια, αλλα αφου ξερω οτι μολις ανοιξω βιβλιο σε 10 λεπτα θα σκεφτομαι αλλα πραγματα, θα κοροιδευω τον εαυτο μου ή τους δικους μου? Τωρα το μετανιωνω αλλα ειναι αργα για βιβλια.
    ..Και δεν ειχα και προβλημα οικονομικο, πολλες φορες το "χαρτζιλικι" μου πριν αρχισω να δουλευω ηταν παραπανω απο το μισθο μου, παρε αυτο, παρε εκεινο. Τωρα εχω το μισθο μου και ξερω οτι μεσα στο μηνα εχω τοσα για βενζινες, τοσα για μπαξιμο, τοσα για διασκεδαση, και τοσα στην ακρη για τον αλλο μηνα. Οι διακοπες μου ξεκινουσαν μολις τελειωσει το σχολειο, και τελειωναν πριν αρχισει, την επομενη μερα δεν ειχαν μεινει ρεστα απο τη προηγουμενη. Περσι οι διακοπες μου ηταν 1 βδομαδα, προπερσι 3, γυρναγα μαυρος σπιτι, οι δικοι μου βλεπαν τον ηλιο απο το παραθυρο.. ας τους ξεκουρασω στο βαθμο που μπορω.

Αδικο ειναι, και με 600¤ ουτε να κλασεις δεν φτανουν, αλλα και να μη τιθεται θεμα επιβιωσης σημερα, θα τεθει σε μερικους μηνες που ο λογαριασμος στη τραπεζα θα εχει στερεψει.. αυτο δεν ειναι κομπλεξισμος, ειναι "οτι φαμε και οτι πιουμε σημερα" και απο αυριο βλεπουμε..

2 σπιτια εχουν παιδια με πτυχιο ΑΕΙ, το ενα τα ξυνει γιατι δεν ριχνει τα μουτρα του και το αλλο δουλευει σε ακυρη με τις σπουδες, δουλεια για να βγαζει τα εξοδα του. Το 1ο σπιτι θα παει απατο μια μερα γιατι οι γονεις του δεν θα ζουν για παντα, ουτε θα αυξανεται ο λογαριασμος αν τα εξοδα ειναι περισσοτερα απο τα εσοδα. Το 2ο θα εχει να φαει γιατι πολυ απλα εστω και τα 600¤ ειναι λεφτα που θα βγαιναν απο την τραπεζα (ή θα τρωγαν φασολια οι γονεις για να πινει mojito το παιδι)..αλλα δεν βγηκαν.

Περιοχή
    Νεο Ηράκλειο-Μεταμορφωση
    Rides
    2

Προεπιλογή

Μετα απο λιγες μερες αποχης απο το Internet,βλεπω οτι η προταση για καταθεση πινακιδων που ειχα κανει σε παλιοτερο ποστ σε αυτο το θεμα εχει παρει σαρκα και οστα.
    Ποσο μαλλον τωρα που τα μετρα ειναι πιο σκληρα απο αυτα που μας ελεγαν μεχρι πριν απο λιγες μερες.

Κατα την γνωμη μου το θεμα μας εδω δεν ειναι μονο αν θα γλιτωσουμε την εκτακτη εισφορα ή το τελος του 2012 αλλα και η μορφη διαμαρτυριας μπας και αυτα τα ζω@ που μας κυβερνανε καταλαβουν καποτε οτι βρισκονται εκει γιατι τους ψηφισε ο λαος και θα πρεπει να κανουν αυτο που θελει ο λαος και οχι οτι τους κ@υλωσει.

Εκτος απο την εκτακτη εισφορα πολυ σημαντικο ειναι οτι με την αυξηση των τεκμηριων διαβιωσης υπαρχει πιθανοτητα καποιοι να κληθουν να πληρωσουν προστιμο αφου τα εισοδηματα τους δεν θα φτανουν για τα συνολικα τεκμηρια τους.
    Ειναι κριμα να δουλευουμε για να μας τα τρωει το κρατος,οι μισθωτοι κατα κυριο λογο για αλλη μια φορα πληρωνουν τα σπασμενα και δεν θα με πειραζε να πληρωσω για τα σπαμενα κεφαλια των κυβερνωντων αλλα οχι για τα γ@μησι@τικ@ τους.

Οσοι αντεχουν τα τεκμηρια,την εκτατκη εισφορα και τα τελη ας κρατησουν τα αμαξια τους για να τα χαιρονται στον δρομο και οχι στο γκαραζ,για αυτον τον λογο τα αγορασαμε ολοι,αν θελουν ομως ας βοηθησουν και εμας που τελικα δεν θα αντεξουμε να πληρωσουμε ολα τα παραπανω ας μπουν στον κοπο να καταθεσουν τις πινακιδες τους για καποιο χρονικο διαστημα μηπως και καταφερουμε ολοι μαζι να περασουμε καποιο μηνυμα.

3. The Following 7 Users Say Thank You to nikos-Mpacket For This Useful Post:

Driver M (27-06-11), merlin (27-06-11), Nino (27-06-11), paganis (27-06-11), S8N (27-06-11), Thomelef (27-06-11)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP