Δεν εννοουσα οτι την εχω εγω ρε.......απλα οταν ειχα παει στο σπιτι του Σπυρου ειδα οτι την κοιτουσε στην οθονη και της ελεγε ''ολα θα στα δωσω μωρακι μου ολα''.....ειδα λοιπον μια ιδιαιτερη σχεση και φανταζομαι οτι τα χουν!!!!
Δεν εννοουσα οτι την εχω εγω ρε.......απλα οταν ειχα παει στο σπιτι του Σπυρου ειδα οτι την κοιτουσε στην οθονη και της ελεγε ''ολα θα στα δωσω μωρακι μου ολα''.....ειδα λοιπον μια ιδιαιτερη σχεση και φανταζομαι οτι τα χουν!!!!
....... οταν ειχα παει στο σπιτι του Σπυρου ειδα οτι την κοιτουσε στην οθονη και της ελεγε ''ολα θα στα δωσω μωρακι μου ολα''.....ειδα λοιπον μια ιδιαιτερη σχεση και φανταζομαι οτι τα χουν!!!!
Στο σπιτι ........... οι 2 σας ............ ησασταν μονο??????
Σα περιεργα μας τα λετε και οι δυο..........Πολυ τα μασατε......
Και τωρα που το ξανασκεφτομαι......το τελευταιο καιρο ο σπυρος ξαφνικα ετυχε να εχει πολλες δουλειες τη περιοδο που και εσυ ετυχε να λειπεις.....
Στο σπιτι ........... οι 2 σας ............ ησασταν μονο??????
Σα περιεργα μας τα λετε και οι δυο..........Πολυ τα μασατε......
Και τωρα που το ξανασκεφτομαι......το τελευταιο καιρο ο σπυρος ξαφνικα ετυχε να εχει πολλες δουλειες τη περιοδο που και εσυ ετυχε να λειπεις.....
Τωρα που το ξανασκεφτομαι Χρηστακι....νομιζω οτι παλια οτι κανει η κοπελα παραπανω στην κολονα στο βιντεο εσυ το εκανες ξεβρακωτος στο dimonds&pearls ε???? σε ειχα δει ηταν και ο Σπυρος μαζι μου........