απ οτι ειδα, θα αποκλεισω την περιπτωση του μκ2 γιατι πραγματικα δεν πιανονται στις τιμες τους, πολυ ακριβα! κανενας με προσωπικη εμπειρεια απο αυτα τα αμαξια?
απ οτι ειδα, θα αποκλεισω την περιπτωση του μκ2 γιατι πραγματικα δεν πιανονται στις τιμες τους, πολυ ακριβα! κανενας με προσωπικη εμπειρεια απο αυτα τα αμαξια?
φτηνο και αξιοπιστα...σε βαθμο ασπαστου..kadett , starlet..ολα τα αλλα ειναι πολυ ακριβα..απο opel μην παρεις ουτε manta ουτε ascona..θα θες πανω απο 150 αλογα για να παιξεις καλα..το kadett ειναι πουπουλο...ακουσε με..και το starlet με 4 age μοτερ 125 αλογα εισαι αρχοντας..μιλαμε για δυο καροτσες που με 130 αλογακια και 800-850 κιλα πετανε και κανεις πολλα κεφια...
υγ...https://www.car.gr/classifieds/cars/view/1543984/
αυτο το αμαξι το ξερω προσωπικα..ειναι το παλιο μου μοτερ..και η καροτσα αρκετα καλη..με λιγη δουλιτσα και γινεται αψογη..οριστε λοιπον!!
δυστυχως για λιγο εχασες το δικο μου αμαξι...το δωσα πριν λιγο καιρο..
εχαριστω φιλε nic200 για τις συμβουλες σου! σιγουρα εχεις δαιφορετικη αποψη αν εχεις εμπλακει σε τετοιο χωρο κ ξερεις! θα θελα να ακουσω κ αλλες γνωμες παντως!
ψάξε για e30 ετοιμο με δυνατό μοτερ, κόλλημενο η μπλοκε διαφορικό κ υδραυλικό χεροφρένο(must)
nik200 (28-06-11)
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/s...RT&tabNumber=2
an kai ligo akribo pisteuo oti einai poly dynato paixnidi kai ta kaneis na to damaseis poly kairo .pera apo tin plaka outopiki i timi gia amaxi gia xoma kai gia plaka alla kati analogo kai as einai me ligotera aloga einai theoro to idaniko paixnidi
live free and drive hard
εγω παιδια θα ελεγα για Ε30 ......βρησκεις με λιγα λεφτα 325 το γδινεις ολο
και απο βαρος εισαι καπου στα 1100 κιλα ΑΛΛΑ εχεις και 6κιλινδρο μοτερ με 170ps φτερα , καπο πορτες βρησκεις πολυ φτηνα σε περιπτωση που ερθει η κακια στιγμη και δεν εχεις ενα αμαξι των 70ς αλλα των 80ς επισης στο θεμα κοστους μπορει να βρισκεις ενα starlet η ενα οπελ παλιο με 600-1000 ευρω αλλα θα θελει περισσοτερη δουλεια (δλδ να βαλεις μοτερ κτλ κτλ αρα εξτρα $$$) απο οτι να παρεις ενα ετοιμο Ε30 να του κανεις καποιες αλλαγες που θελεις εσυ και εισαι ετοιμος!
nik200 (28-06-11)