Κατα τις 1 η ωρα γυρνοντας σπιτι, σταματησα να παρω τσιγαρα, το αυτοκινητο στο ρελαντι. Ειχα κανει γυρω στα 30 χλμ χωρις κανενα προβλημα πριν σταματησω. Αφου μπαινω παλι μεσα στο αυτοκινητο παταω απομονωση, βαζω πρωτη, ακουω ενα "φλουπ" εντονο και ατμοι βγαινουν απο το μοτερ μου! Σβηνω, βγαινω εξω και βλεπω μια λιμνη στο δρομο απο το νερο του ψυγειου μου. Παιρνω ενα τηλ τον γαμπρο μου, ηρθε και το αραξαμε λιγα μετρα παραπερα. Τετοια ωρα τετοια λογια!!! Η θερμοκρασια δεν ειχε αναιβει καθολου πανω απο το κανονικο και ουτε ειχα ζορισει το αυτοκινητο. Απο οτι φανταζομαι, και για να αδειασει ολο το νερο εντος 3ων δευτερολεπτων πρεπει να παρεδωσε πνευμα κανα κολλαρο. Σημερα κυριακη, σκεφτομαι να παω να δω αν απλα ξεφλουμπωσε το κολλαρο και ξαναμπαινει, αν και δεν νομιζω να εχω προσβαση σε αυτο χωρις να σηκωσω το αυτοκινητο......παντως δεν θελω να το αφησω παρκαρισμενο στο κεντρο αυριο ολη μερα...ειδικα τωρα με τις διαδηλωσεις κτλ κυριακη βραδυ!!! Σκεφτομαι να χρησιμοποιησω το γρυλλο και να το ντακαρω αλλα παλι δεν ξερω αν θα ζητησει κατι αλλο....και που θα βρω και κολλαρο κυριακατικα αν χρειαστει!! Μαλλον θα δω πως θα το παω συνεργειο, να το αφησω εκει εως δευτερα πρωι ....και βλεπουμε!