Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Θα καταθεσετε πινακιδες?

Ψήφισαν
83. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • ναι

24 28,92%
  • οχι

59 71,08%
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 3261

Θέμα: Τέλη κυκλοφορίας-Εκτακτη εισφορα-καταθεση πινακιδων

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Όλα μας τα λεφτά στους Quandt...!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν ξέρω κατά πόσο η κατάθεση πινακίδων είναι λύση. Το μόνο που γλυτώνεις είναι τα τέλη του 2012, αφού την έκτακτη εισφορά ως αναδρομική θα την πληρώσουμε έτσι κι αλλιώς. Γλυτώνεις λοιπόν τα τέλη του 2012 αλλά ξεχνάς και για ένα χρόνο το αμαξάκι σου...Και εάν τα τέλη των επόμενων ετών είναι πάλι στα ύψη (που θα είναι)...ξεχνάς το αμάξι σου μέχρι η χώρα να βγεί από την κρίση??? Ας μελετήσουμε λίγο περισσότρο το σενάριο με τα βουλγάρικα νούμερα, μου φαίνεται λιγότερο ουτοπικό.
    "There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]

2. The Following 5 Users Say Thank You to EVERGET For This Useful Post:

alexm (25-06-11), kostas 325 (26-06-11), PANOS-E60 (25-06-11), S8N (25-06-11), steliosm46 (25-06-11)

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο EVERGET Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ξέρω κατά πόσο η κατάθεση πινακίδων είναι λύση. Το μόνο που γλυτώνεις είναι τα τέλη του 2012, αφού την έκτακτη εισφορά ως αναδρομική θα την πληρώσουμε έτσι κι αλλιώς. Γλυτώνεις λοιπόν τα τέλη του 2012 αλλά ξεχνάς και για ένα χρόνο το αμαξάκι σου...Και εάν τα τέλη των επόμενων ετών είναι πάλι στα ύψη (που θα είναι)...ξεχνάς το αμάξι σου μέχρι η χώρα να βγεί από την κρίση??? Ας μελετήσουμε λίγο περισσότρο το σενάριο με τα βουλγάρικα νούμερα, μου φαίνεται λιγότερο ουτοπικό.
    Τους εμπιστεύεσαι?? Να δώσουμε 1000 και στην συνέχεια πόσο?????

Έχει κανένα μέλος μας επιχειρηματικές δραστηριότητες στην Βουλγαρία να μας πάρει για υπάλληλους??

Με το αζημίωτο βέβαια!!!!

Περιοχή
    Pella
    Rides
    1

Προεπιλογή

παιδιά προτείνω το εξής:όσοι είστε απο βόρεια ελλάδα αλλά και οχι μόνο όποιος θέλει και μπορεί δηλαδή,απλα αυτοι τις βόρειας ελλάδας έρχεται ποιο βολικά,προτείνω να κάνουμε ένα γκρούπ-συνάντηση,όπως θέλεται πέστε το..

Να κάνουμε μια συνάντηση για καφέ στην θεσσαλονίκη ασ πούμε, να βρούμε ένα καλό λογιστή ή κάποιον ειδικό δεν ξέρω και εγώ τι χρειάζεται και να το κουβεντιάσουμε, ώστε με αυτό τον τρόπο να ενημερωθούμε όλοι γιατι οι περισσότεροι φοβούνται κλπ (και εγώ μέσα σε αυτούς) να βρούμε μια λύση
    να βγάλουμε βουλγάρικες πινακίδες..

δεν ξέρω... τι λέτε εσείς? εγω προσωπικά πλέον νομίζω πως αρχίζει να μην με ενδιαφέρει τι θα πεί ο κάθε μακάκας για το εάν έχω βουλγάρικες πινακίδες κλπ..

Εγώ πάντως πιστέυω οτι θα υπάρξει λύση...και να το οργανώσουμε άμεσα

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο steliosm46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδιά την συγκεκριμένη πρόταση? Σκέφτεται κανείς γιαυτήν την λύση για βουλγάρικες?

Βέβαια δεν ξέρω τι γίνεται-λεπτομέρειες κλπ,γιαυτό καλά θα ήταν να μας ενημερώσει κάποιος ειδικός σε αυτά..
    Για κάποια βασικά όπως:

Τι γίνεται με την ασφάλιση είναι οκ?
    Εαν τρακάρεις η σε περίπτωση κλοπής τι γίνεται?
    Είναι 100% ασφαλή επιλογή ή υπάρχει κάποιο κόλημα?
    Εαν θες να το ξαναβγάλεις παράδειγμα ελληνικές πινακίδες τι γίνεται?μπορείς? ή θα θέλουν κανα τελωνείο?
    Εαν 8ες να το πουλήσεις πχ μετά τι γίνεται?βγάζει ελληνικές πινακίδες και στην συνέχεια το πουλάς?

και άλλα τέτοια.., απλά αναφέρω μερικά που σκέφτομαι τώρα μιας και πιστέυω ενδιαφέρουν πολλούς..
    Υπαρχει ηδη θεμα: https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=7582

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Καλα μην το δεσεις κομπο οτι δεν θα βρουν τροπο να φορολογησουν και τα Βουλγαρικα νουμερα....
    Θυμησου οτι στο υγραεριο, ηταν κλειδωμενη η τιμη μεχρι το 2015,δηλαδη μεχρι την ερχομενη....εβδομαδα

7. The Following 2 Users Say Thank You to alexm For This Useful Post:

giannis_compact (25-06-11), PANOS-E60 (26-06-11)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP