Αμάν βρε Γιάννη / Θωμά. Αφού είναι εδώ τα παιδιά και ξεκουράζονται λιγάκι.
https://www.youtube.com/watch?v=oTgc...embedded#at=36
Σας τα λέω, δε μ ακούτε.![]()
ναι
οχι
Αμάν βρε Γιάννη / Θωμά. Αφού είναι εδώ τα παιδιά και ξεκουράζονται λιγάκι.
https://www.youtube.com/watch?v=oTgc...embedded#at=36
Σας τα λέω, δε μ ακούτε.![]()
Ας ξαναρωτησω...
αυτα τα "σαινια" που σχεδιαζουν τα νεα τελη κυκλοφοριας και τις εκτακτες εισφορες, πιστευει κανεις οτι ειναι αδαεις?
Οτι δεν ξερουν οτι θα υπαρξει μαζικη αποσυρση αυτοκινητων απο τη κυκλοφορια αρα και λιγοτερα εσοδα απο τελη ,ασφαλειες(φπα εφορια),καυσιμα( φπα -φοροι-εφορια μεταπωλητη),συντηρηση ανταλλακτικα( φπα -εφορια) κοκ που ειναι δεκαδες οι ειδικοτητες που εχουν να κανουν με το αυτοκινητο και ως συνεπεια θα αποδωσουν μειωμενες εισφορες.
nikos1400 (25-06-11)
zaharias (25-06-11)
Παιδιά ας το δούμε οσο πιό ρεαλιστικά γίνεται.
Η τρόικα θέλει μέτρα με συγκεκριμένο αποτέλεσμα σε επίπεδο προυπολογισμού. Οι δικοί μας οι χαμένοι, προτείνουν κάποια πράγματα τα οποία είναι δεδομένο ότι δεν θα αποδώσουν, απλά ανταποκρίνονται στις ποσοτικές απαιτήσεις της τρόικας. Προυπολογικστικά λοιπόν το θέμα τακτοποιείται. Απολογιστικά δεν πρόκειται να αποδώσουν τίποτα. Και οι μεν και οι δε το γνωρίζουν εκ των προτέρων αυτό, ακλλά δεν τους κάνει τη διαφορά ... Η χώρα είναι καμμένο χαρτί, όλα τα μέτρα παίρνονται γιά τις εντυπώσεις απέναντι στις αγορές που χτυπάνε το ευρω. Ντε και καλά, ότι οι ισχυροί της ευρώπης ειναι αποφασιμενοι να βοηθήσουν την Ελλάδα και να στηρίξουν το ευρώ. Επί της ουσίας τρίχες ... απλά μας συντηρούν στην εντατική γιά να μην πέσει η ευρωζώνη. Τα μέτρα ατά, όταν έρθει η ώρα του απολογισμού, θα αποδειχτούν αναποτελεσματικά και φτού κι απ την αρχή ... Τώρα, αν βρεθούν μέσα στο χαμό 5 -10.000 κορόιδα και τα "σκάσουν" ... δικό τους πρόβλημα. Το ίδιο γιά τις περαιώσεις, το ίδιο γιά το ΦΜΑΠ. ΕΤΑΚ, ημιυπαίθριους λοιπές ειδικές εισφορές κλπ.![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PANOS-E60 : 25-06-11 στις 12:01
Aυτο που θελω να τσεκαρω, και αν ξερει καποιος καλα , ας μας πει,
Τα τεκμηρια συντηρισης
Η εκτακτη εισφορα
Ειναι με αναδρομικη ισχυ απο φετος??, οκ μπορω να καταλαβω οτι η εκτακτη εισφορα ειναι, αλλα ειναι και το τεκμηριο?
Αν ναι τοτε θα περιμενω μεχρι την τεταρτη που θα ψηφιστει, και αν ναι , αμεση καταθεση
θα καταθεσουμε εμεις πινακιδες και θα τους κουνηθει μια τριχα στα νομενκλατουρικα π@π@ρια τους...
Τη μπαζα τους αυτοι την εχουν κανει και την εχουν διασφαλισει, οπως και να ερθουν τα πραγματα ουτε θα στερηθουν ,ουτε θα πεινασουν ,ουτε το μελλον των παιδιων τους ειναι υπο αμφισβητηση.
Εμεις θα μεινουμε χωρις αμαξι και θα "αδειασουμε" τους δρομους για να πηγαινουν και πιο γρηγορα αυτοι.
Αν καταθεσω πινακιδες και δεν πληρωσω τελη, το κινητο του αντιπροεδρου https://trupokarudos.com/?p=3778 θα βρουν απο αλλου(νεοι φοροι-περικοπες) να το πληρωσουν.
Αλλο τροπο αντιδρασης πρεπει να σκεφτουμε...
και εχουμε ενα ισχυρο οπλο στα χερια μας... το δυαδικτυο!!!
Δεν μ'αφήνει να στα κάνω κόπια Γιάννη .
Διάβασε εδώ από σελ. 37 και μετά. https://news.in.gr/files/1/2011/06/24/efarmostikos.pdf
Οσο αφορά την ισχύ, όλα είναι απο 1/1/2011.
Nino (25-06-11)