Σελίδα 36 από 103 ΠρώτηΠρώτη ... 2634353637384686 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 351 έως 360 από 1024

Θέμα: Τι καινουργιο προσθεσατε στη BMW σας μέρος 2ο

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο giannis_compact Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φάνη καλορίζικα φίλε,καλα φρεναρίσματα
    Το κόλπο με την πινακίδα μου άρεσε πολύ...
    Γιαννη θελω να ψαξω να δω τι γινεται για το μαραφετι που κρυβει τη πινακιδα με το μαυρο κουρτινακι εν κινησει, αν το προστιμο ειναι μονο για πινακιδα και οχι τρομοκρατικος νομος και τα συναφη (κυριως με ενδιαφερει αν με σταματησουν σε μπλοκο και το δουν), θα ειναι το επομενο μπαξιμο.

Στο διαολο να πανε ολοι τους τελικα, καποτε σκεφτομουν πως αν ολοι βοηθησουμε θα αλλαξει το σαπιο κρατος, επειδη δεν θα αλλαξει ποτε (ναι παλι TV εβλεπα και νευριασα με το κωλοκαναλο της Βουλης) θα αλλαξω εγω και απο οπου μπορω θα γλυτωνω χρημα, χρονο και ψυχικη ηρεμια.

Ενα ισιο κατσαβιδακι πηρα μαζι, εβγαλα τα 3 κλιπς απο το γνωστο μας πλαισιο και βγηκε.

Λαμογια κουφαλες κερατιατικοεισπρακτορες των γελοιων οριων με 120 σε αδεια Α.Ο χαραματα δεν θα δειτε φραγκο, ενα χιλιαρικο θα πανε τα τελη μου.

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιαννη θελω να ψαξω να δω τι γινεται για το μαραφετι που κρυβει τη πινακιδα με το μαυρο κουρτινακι εν κινησει, αν το προστιμο ειναι μονο για πινακιδα και οχι τρομοκρατικος νομος και τα συναφη (κυριως με ενδιαφερει αν με σταματησουν σε μπλοκο και το δουν), θα ειναι το επομενο μπαξιμο.

Στο διαολο να πανε ολοι τους τελικα, καποτε σκεφτομουν πως αν ολοι βοηθησουμε θα αλλαξει το σαπιο κρατος, επειδη δεν θα αλλαξει ποτε (ναι παλι TV εβλεπα και νευριασα με το κωλοκαναλο της Βουλης) θα αλλαξω εγω και απο οπου μπορω θα γλυτωνω χρημα, χρονο και ψυχικη ηρεμια.

Ενα ισιο κατσαβιδακι πηρα μαζι, εβγαλα τα 3 κλιπς απο το γνωστο μας πλαισιο και βγηκε.

Λαμογια κουφαλες κερατιατικοεισπρακτορες των γελοιων οριων με 120 σε αδεια Α.Ο χαραματα δεν θα δειτε φραγκο, ενα χιλιαρικο θα πανε τα τελη μου.
    Έτσι είναι ρε Φάνη ότι νά'ναι κάνουν μή μου τα θυμίζεις τα της Βουλής...

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

https://www.hideplates.com/collectio...ized-plate-kit

Πρεπει να βρεθει ομως δικηγορος ή αστυνομικος που να ειναι απολυτα σιγουρος για το τι γινεται με αυτα, και οχι υποθεσεις και στο περιπου..

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Ο ΚΟΚ αρ.20-14 αναφερει:

14. Αυτός που οδηγεί μηχανοκίνητο όχημα με εξοπλισμό εντοπισμού συσκευών μέτρησης ταχύτητας χωρίς να διαθέτει για τον εξοπλισμό αυτόν την
    κατά νόμο άδεια, καθώς και όποιος οδηγεί μηχανοκίνητο όχημα με εξοπλισμό παρεμπόδισης συσκευών μέτρησης ταχύτητας, τιμωρούνται με διοικητικό πρόστιμο δύο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ, με αφαίρεση επιτόπου της άδειας ικανότητας οδηγού για τριάντα (30) ημέρες και επιτόπου αφαίρεση των στοιχείων κυκλοφορίας του οχήματος για εξήντα (60) ημέρες, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία του άρθρου 103 του παρόντος Κώδικα.

Περιοχή
    halkida
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων

Το τακακι ειναι το χεσιμο το ιδιο, ειχα συνηθισει με τα galfer τακακια που τελικα δεν πιανουν μια.. με τα DS2500 νομιζω πως θα μου βγουν τα ματια εξω. Τρομος !! Φοβαμαι να το φρεναρω μη και κολλησει κανεις απο πισω ή φυγω μαζι με τη ζωνη και το καθισμα εμπρος.

Με τα μαμα φρενα πισω, χοντρο θεμα balance δεν ειχα με τα μουφοgalfer τακακια. Με τα Ferodo ειναι λες και θα φερω endo, και θελει λιγη παλη στο τιμονι για να μη στριψει... καποια στιγμη πρεπει να βαλω και τα 4pot πισω.

Ωρες-ωρες σε κανα φαναρι σκουζουν λιγο πριν τη πληρη ακινητοποιηση, δεν ειχα παστα να βαλω.. μολις παρω θα τα λυσω να τους βαλω λιγη.

Φα-ντα-στι-κα !

Βγηκα και τα εστρωσα στην Α.Ο, καπου ειδα και ενα φλας αλλα το (ανυπαρκτο) κρατος πηρε τα @@ μου γιατι ειχα βγαλει τη πινακιδα, μολις εστρωσα και εκανα μερικα χλμ να κρυωσουν, εκατσα δεξια και την εβαλα παλι

ωραιος ο Φανης
    ντί μπέστεν κουαλιτάτ (μα'ι' ας)

6. The Following 2 Users Say Thank You to halkida116mpack For This Useful Post:

fanisk (22-06-11), zaharias (22-06-11)

Rides
    0

Προεπιλογή Πολύ μπάξινγκ

Μετά τα angel eyes,σήμερα έμπαξα

M-Pack
    Μαύρες καρδιές
    Πίσω αεροτομή
    Μπάρα θόλων
    Ελατήρια EIBACH Pro-Kit

https://www.bmwfans.gr/forum/showpos...7&postcount=32

8. The Following 5 Users Say Thank You to PapajimG For This Useful Post:

BILL007 (26-06-11), Panos 316T (25-06-11), S8N (28-06-11), Tsakirakos (24-06-11)

Περιοχή
    Ξάνθη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PapajimG Εμφάνιση μηνυμάτων
    M-Pack
    Μαύρες καρδιές
    Πίσω αεροτομή
    Μπάρα θόλων
    Ελατήρια EIBACH Pro-Kit
    γερο μπαξιμο! αξιος!
    Μη τα συζητας αδερφε...

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Tsakirakos Εμφάνιση μηνυμάτων
    γερο μπαξιμο! αξιος!
    χαχαχαχαχα σωστός...
    σαν τους κουμπάρους...πάντα άξιος.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Εμπαξα και γω ασφαλεια 240 ευρω (6μηνη, με πολλα παραπανω απο τη προηγουμενη μου), ΚΤΕΟ και αμορτισερ KONI FSD (700 ευρω τοποθετημενα+ζυγοσταθμιση) ... Αμα κανω λιγα χλμ θα γραψω εντυπωσεις.. Προς το παρον μου φαινεται λιγο σφιχτη.. Βασικα σε αλλες λακουβες που επεφτα πριν, ειναι μαλακη και σε αλλες μου φαινεται οτι κοπαναει λιγο..
    Σε καλο δρομο και στροφες ειναι απολαυση, δεν το συζητω..
    ΧΙΟΣ-CHIOS

12. The Following 4 Users Say Thank You to zaharias For This Useful Post:

BILL007 (26-06-11), fanisk (25-06-11), Panos 316T (25-06-11), S8N (28-06-11)

Περιοχή
    Ξάνθη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο zaharias Εμφάνιση μηνυμάτων
    αμορτισερ KONI FSD (700 ευρω τοποθετημενα+ζυγοσταθμιση)
    εχω ακουσει πολλα και καλα για τα συγκεκριμενα...αλλα και παλι 700¤ μονο για αμορτισερ μου φαινονται πολλα...
    Μη τα συζητας αδερφε...

Σελίδα 36 από 103 ΠρώτηΠρώτη ... 2634353637384686 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP