Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 5 από 5

Θέμα: Ερωτήσεις σχετικά με αγορά Ε36

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Με λίγα λόγια απο αυτά που ξέρω.
    Το κόστος συντήρησης είναι μιρκό, αν σκεφτείς μάλιστα οτι το Ε36 είναι το best seller και βρίσκεις ανταλλακτικά στο περίπτερο. Η ακινησία έχει κατα βάση επιπτώσεις στα πλαστικά και μονωτικά που ξεραίνονται, αλλά μετά απο τόσα χρόνια μάλλον θα θέλουν αλλαγή ετσι κι αλλιώς. Μηχανικά προβλήματα λόγο ακινησία θα έχει σε περίπτωση που δεν κούνησε για ΠΟΛΥ καιρό. Κατανάλωση εκεί που περιγράφεις. Θα τσεκάρεις απο το VIN χρονολογία και θα μάθεις αν είναι εισαγωγής ή όχι. Αν είναι εισαγωγής να τσεκάρεις το αμάξωμα ΠΟΛΥ καλά απο κάτω για σκουριές σοβαρές.

Σχετικά με το facelift δεν ξέρω διαφορές πέρα απο οπτικές, αλλα στα Ε36 όλα γίνονται σχετικά εύκολα. Αν δεν είναι το κάνεις. Μηχανικά δεν ξέρω αν έχουν μικροδιαφορές. ESP αν είναι απο τα πρώτα δεν θα έχει και αν δεν έχει δεν θα μπορείς και να βάλεις, εκτός εαν κάνεις τρελές μετατροπές σε εγκεφάλους καλώδια και αισθητήρες, δλδ ξέχνα το. Αλλά η συμπεριφορά του Ε36 είναι κορυφαία και δεν πολυχρειάζεται, ίσα ίσα που κατα τη γνώμη μου το ESP σε "παραλύει" αν θέλεις οδηγηκά και χάνεις την εκγρήγορσή σου. Και εγώ στη αρχή το ήθελα, αλλά δεν μετάνιωσα ούτε στιγμή που δεν το έχω, μάλιστα το αντίθετο όσο κουλό και αν φαίνεται.

Δες εδώ https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=8047 τα γνωστά θεματάκια και δες τα όσο μπορείς με μια πρώτη ματιά μόνος σου απο κοντά.
    Αν είναι καλό χτύπα το, το Ε36 είναι έρωτας!!!!!!!!!!!!!

2. The Following 2 Users Say Thank You to kloukakis For This Useful Post:

GiannisRob (25-06-11), Panos 316T (25-06-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP