Αρχικό μήνυμα απο
sm6
κι ομως αρη, η Μ5 Ε39 ειναι πολυ ισσοροπημενο αυτοκινητο και ο V8 της χαριζει επισης καταιγιστικες επιδοσεις. οχι σαν τη Ε60 βεβαια, αλλα αρκετα κοντα.
πολλοι μιλανε για την καλυτερη συνολικα Μ5 so far. ειναι και αριστη ποιοτικα.
προσωπικα πιθανως να την προτιμουσα σε σχεση με Μ3 Ε46, αν ειχα αυτο το δίλημμα.
αν σου δοθει η ευκαιρια, κανε μια βολτα με μια απο αυτες που υπαρχουν παμθηνες πλεον στις μαντρες και θα καταλαβεις το γιατι...
Στάθη, σίγουρα μια Ε39 είναι πιο γρήγορη από μια Ε46 και πιο ισορροπημένη από άποψη χώρων, all around χαρακτήρα κλπ. Το θέμα όμως είναι ότι δεν προσφέρει την σπορ αίσθηση που προσφέρει η Ε46 και δε νομίζω ότι ο κινητήρας είναι ικανός να αντισταθμίσει τη διαφορά, ενώ με το V10 της Ε60 τα πράγματα αλλάζουν. Φυσικά, δεν έχω μπει σε Μ5 Ε39 ώστε να μπορώ να εκφέρω εντελώς εμπεριστατωμένη άποψη, έχω μπει βέβαια σε τουρμπάτη 530 απόδοσης άνω των 320 αλόγων (μηχανικού του Καφούνη) και οι εντυπώσεις μου ήταν άριστες. Η 3άρα όμως είναι πάντα ένα κλικ πιο "αλήτικη", τόσο στην αίσθηση όσο και στην εμφάνιση. Γι'αυτό δε νομίζω ότι ο φίλος (λόγω ηλικίας κυρίως) χρειάζεται να αλλάξει την Μ3 του με την Ε39, αφού δε πιστεύω ότι τον αφορούν οι χώροι, ή οι καλύτερες επιδόσεις σε σχέση με την πιο σπορτίφ αίσθηση αλλά και την πιο άγρια εμφάνιση. Όταν όμως μπαίνει η Ε60 στο παιχνίδι, που είναι και πολύ πιο γρήγορη αλλά και πιο hitech από την Ε46, τότε το δίλημμα μεγαλώνει...πάντα κατά την άποψή μου.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong