κατσε ρε αρη ΠΩΣ ενας οικογενειαρχης με τη Νοοτροπια οικογενειαρχη θα αρχιζει να σβουριζει να Πυροβολαη σε φαναρια-εθνικες οδους κ.λ.π. και ΟΛΑ αυτα με τετραθυρο? αυτα τα πραματα ειναι τζαμπα!!!!! Εσυ θα το κανες? Εγω προσωπικα βλεπω τη δυναμη-επιδοσεις σταμπιλιτετ οδηγησης του εμ5 ΟΛΑ αυτα απλα για να πουληση η ///Μ κοιτα ποσα κομματια παραγωγης μεταχ/να και μη εχει
Oταν ερθει η ωρα μετα απο καμια 10ρια χρονια να παρουμε αυτο το αρμα φιλε
Γιωργο θα πουμε ελα μωρε την βλακεια και θα καταληξουμε σε ενα διπορτο . . .
Γιατι το τετραπορτο ειναι ενα αμαξι καταδικασμενο για μερικα μυαλα . . .
ps....Η bmw εδιωξε το γκρι και εκανε εκινηση με το μπλε . . .
Μου θυμιζει βιντεακια επι εποχες Ε39 που ειχα τον avus σε καθε παρουσιαση . . .
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Christos 330 : 24-06-11 στις 22:04
George,δεν νομιζω οτι με ολη την οικογενεια μεσα θα κανει καποιος "race" οδηγηση!!!!....αντε κανενα παντιλικι αφου και εφοσον εχει προειδοποιηθει το "επιβατικο κοινο" και δεν εχει προβλημα να τρομαξει κλπ.
....ομως αυτο που θα κανει, ειναι να μεταφερει την οικογενεια του με οχημα που εχει μεγαλη παθητικη ασφαλεια (5αστερο ειναι σε crash-test!!!)
....επιπλεον εχοντας και την ενεργητικη ασφαλεια ειναι και σιγουρος οτι,οταν χρειαστει, μπορει να παει πολυ χαλαρα αρκετα πιο γρηγορα και πιο ξεκουραστα απο πολλα αλλα συμβατικα σενταν και δεν εννοω RS6,E63AMG,κλπ.που ειναι στην ιδια κατηγορια,αλλα τις απλες εκδοσεις!!! ακομη και τα αδυναμα αδερφακια του(520,525,530κλπ.)
...πολυ σωστα στα ειπε και ο Στεφανος:
όταν είσαι μόνος σου να θυμάσαι και τα νιάτα σου...
...και εχουμε και ονειρα και ολα τα θελουμε και θελουμε και να τα συνδιασουμε και και και...και αλλα πολλα.....
...τελος ομως και το πιο σημαντικο, ειναι αυτο που λεει και ο Βασιλης Παπακωσταντινου, σε καποιες συναυλιες του,και αφορα τα ονειρα μας ...:
"δεν θα πεθανουμε ποτε κουφ@λ@ Νεκροθαφτη"!!!!![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 25-06-11 στις 06:47
Stefanos_Cool (25-06-11)
https://www.airtrans.gr
"Μην έρχεσαι ποτέ σε λεκτική αντιπαράθεση με έναν βλάκα...
Θα φέρει την συζήτηση στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας..."
Stefanos_Cool (25-06-11)
πιτσιρικάς εγώ πάντως δεν ζήλευα τους φίλους μου που είχαν την δική τους πόρτα...
τα πιο πολά που θυμάμαι ήταν μέσα στο Ε21 320...ο μεγαλύτερος μου έρωτας ήταν
εκείνο το αμάξι...
sympether with chiefτης