Σελίδα 5 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 345
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 46 από 46

Θέμα: καλως ηρθατε στο Σικαγο......

Rides
    0

Προεπιλογή

ειμαστε και εμεις οι ιδιοι αθλιοι.
    διαμαχες μεταξυ μας για το αν καποιος ειναι φασιστας η οχι.
    ειναι αληθες το γεγονος,οτι αν ενας ανθρωπος φυγει ΠΑΡΑΝΟΜΑ απο τη χωρα του και ερθει ΠΑΡΑΝΟΜΑ σε μια αλλη,χωρις χαρτια,χωρις εργασια,χωρις στεγη,χωρις φαγητο,χωρις ,χωρις,καποια στιγμη θα πιασει πατο και θα μπει το ενστικτο της επιβιωσης?
    συνεπως και θα σκοτωσει,χωρις δισταγμο και θα κλεψει επιδης,θα βιασει και δεν ξερω και εγω τι αλλο!
    κανεις δεν ειπε να ριξουμε τους μεταναστες στο καιαδα να τους φανε τα ορνεα.
    αλλα ποσο αδυνατο ειναι για καποιους να καταλαβουν οτι δεν παει αλλο η κατασταση με τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.δεν παει αλλο.δεν χωραμε πλεον,κυνδυνευουμε.
    ουτε ρατσιστης ειμαι ουτε απολυτως τιποτα.δεν εχω απολυτως τιποτα ουτε με τους μαυρους,ουτε με τους κιτρινους ουτε με τους πουα..
    με νοιαζει που η μαυρη εργασια εχει φτασει στο απροχωρητο τη στιγμη που υπαρχουν οικογενειαρχες στα 50-55 τους που ειναι ανεργοι.
    με νοιαζει που περιοχες πολεων εχουν γινει γκετο κυριολεκτικο.με νοιαζει που βιαζουν και σκοτωνουν συμπολιτες μου που απλα ετυχε να περνανε απο εκει,χωρις να προκαλεσουν και ολα αυτα με τις ευλογιες ενος κρατους παντελως διαλυμενου,μιας αστυνομιας εντελως αβουλης(διοικηση της αστυνομιας....)και ομαδες αναρχικων που φωναζουν κατω τα χερια απο τους μεταναστες...
    και να το τραβηξω και αλλο...αν στο γνωστο μας και συμπαθεστατο κατα τα αλλα ραδιο αρβυλα ειναι υπερ των μεταναστων που ηρθαν παρανομα στη χωρα μας,τοτε γιατι ο κανακης δεν φιλοξενει δυο απο αυτους στο σπιτι του?μονος μενει,αναγκη οικονομικη δεν εχει,γιατι να μην προσφερει στεγη σε δυο ανθρωπους που το εχουν αναγκη??
    απο το καναπε εγω κυβενραω ολο το συμπαν.τις επιπτωσεις τις εχουν καταλαβει??
    το τι συμβαινει στη χωρα μας το εχει παρει κανενας χαμπαρι?
    το οτι ο καθενας απο εμας ειναι ηδη πουλημενος σα σκλαβος το εχει παρει χαμπαρι κανεις?το οτι τα νησια μας πλεον δεν ανηκουν στους κατοικους τους αλλα σε τραπεζες το εχετε παρει χαμπαρι?το οτι τρωγωμαστε μεταξυ μας ενω δε φταιμε το εχετε παρει χαμπαρι?
    συγνωμη για την εξαψη,ομως τα πραγματα ειναι καθε αλλο παρα δυσκολα.ισως ειναι και μη αναστρεψιμα.
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

Rides
    1

Προεπιλογή

Κάθε σοβαρός άνθρωπος που δε φορά παρωπίδες, συμφωνεί μαζί σου...
    Το θέμα φίλε μου είναι ότι οι σοβαροί σε αυτή τη χώρα είναι μειοψηφία... Και καπελώνονται από κάθε λογής αχρείους.

Rides
    0

Προεπιλογή

Δεν είναι μειοψηφία...... Είναι άνθρωποι σαν τον πατέρα μου και την μάνα μου που λόγο της μαύρης εργασίας απο αλλοδαπούς έχουν μείνει χωρίς δουλειά επι χρόνια και δεν έχουν άλλα περιθώρια να κάνουν κάτι απο το να κάθονται και να περιμένουν πότε θα γίνει κάτι γιατί περάσανε τα 45!

Και όσα πιτσιρίκια δεν κάνουν τίποτα είναι απο τα βολεμένα! Δεν είναι σαν εσένα και εμένα που ψάχνουμε παντού για ένα μεροκάματο και αν το βρούμε θα είναι για ένα μήνα και μετά πάλι στο περίμενε!

Είχαμε τους αλβανούς που δούλευαν με μισό μεροκάματο, μένανε 40 άτομα σε ένα 2άρι και τώρα ο πιο φτωχός καβαλάει Μ3! Και μην ξεχνάμε οτι η αλβανία έχει γίνει καλύτερη απο το Χίλτον! Πως έγινε?
    Τώρα έχουμε τους πάκμαν που ήρθανε εδώ και δουλεύουνε με μισό του μισού μεροκάματο και μένουν 100 άτομα σε ένα 2άρι!

Και όπου δείτε πακιστανό με καινούριο μηχανάκι, γυαλάκι rayban, κινητούμπα καινούρια και δεν συμμαζεύεται!

Και έρχομαι εγώ ο τριμάλακας και ρωτάω εφόσον δεν έχουν να φάνε πως βρίσκουν 5000Ε και πληρώνουν (το κεφάλι παρακαλώ) και πληρώνουν να τους φέρουν εδω πέρα μέσω Τουρκίας?

Ωχ ρε αδερφέ βαρέθηκα να ζητάω αυτά που δικαιούμαι!
    Και έχεις τα μεγάλα κανάλια να λένε είμαστε αδέρφια!
    Και τους μαλάκες του ΠΑΜΕ και του ΣΥΡΙΖΑ να κάνουν διαδήλωση για τα ημίαιμα οτι είμαστε αδέρφια! ΟΧΙ ΡΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΑΜΑ ΕΙΣΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ!

Για να πας στο Ισραήλ πρέπει να εγγυηθεί κάποιος Ισραηλινός για εσένα! Για το που θα μένεις, για το άν διαπράξεις αδίκημα, έστω και για παράνομο παρκάρισμα!
    Και αν κάνεις οτιδήποτε μπαγλαρώνουν αυτόν που εγγυήθηκε για σένα!

Η λύση είναι απλή! Θές αλλοδαπό στην δουλειά σου ρε φίλε? Ναι οκ αλλά θα πληρώνεις 2πλό ένσημο αντί για απλό! Και για να τον πάρεις στην δουλειά σου θα πρέπει να εγγυηθείς για την "πάστα" του! Και ότι κάνει εσύ θα πληρώσεις την νύφη!

Εκεί να σε δώ κάβουρα να περπατείς στα κάρβουνα!!!!!!!!!!

Αι σιχτήρ πια τα χωσα και ηρέμησα!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Jimmakos : 17-05-11 στις 02:58

Rides
    1

Προεπιλογή

Οι αρμόδιοι που δεν κάνουν κάτι για το θέμα της λαθρομετανάστευσης και αφήνουν ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ εισβολέων να καταστρέφουν την ελληνική κοινωνία μέρα με τη μέρα, πρέπει να δικαστούν για εθνική προδοσία.

Είναι ύποπτοι, δεν μπορώ να διανοηθώ το ότι αδιαφορούν για τις ορδές κατακτητών που μπαίνουν ανενόχλητοι στη χώρα μας ,παίρνουν τζάμπα το τρένο (πλήρωνε ζώο Έλληνα για να μπαίνουν τζάμπα στα ΜΜΜ και να απειλούν τους ελεγκτές, πλήρωνε για να νοσηλεύονται τζάμπα) και κατεβαίνουν στην Αθήνα.

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Jimmakos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δημήτρη ο οι ακατανόμαστοι (τους λέω έτσι επειδή βάζετε αστεράκια...) τελειώσανε....

Το εργοστάσιο έκλεισε και αυτοί βγάζουν ανταλλακτικά, έτσι το χουν πάθει....
    Αυτοί πλέον είναι κομ........ες στα χαρτιά με δεξιά τσέπη! Δεν πάει έτσι φίλε.....
    Όπως και η Γενική τους Γραμματέας έβγαινε και λύσαγε κατά της αμερικής και η κορούλα της σπούδασε σε αμερικάνικο πανεπιστήμιο (ντυρής πως το λένε) και ορκίστηκε στην Αστερόεσα... Καλό ε? Και όμως έτσι έγινε!

Και ας μου λύσει κάποιος μια απορία γιατί τα κεντρικά γραφεία τους είναι φρούριο και τέτοιο πλούτο δεν έχει ούτε το γραφείο του προέδρου της δημοκρατίας?
    Απο δωρεές τα βρήκανε?
    Ολα τα κομματικα γραφεια ειναι φρουρια Δημητρη γιατι υπαρχουν καφροι που θελουν να προξενησουν ζημιες χωρις να υπολογιζουν ανθρωπινες ζωες.Κι αν θες να σου απαντησει καποιος για τα περιουσιακα στοιχεια των απανταχου Κομ*****στων,αναρωτησου πρωτα μονος σου για τις τεραστιες ΑΔΗΛΩΤΕΣ,ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΣ περιουσιες των υπολοίπων...Καλυτερα να τελειωνει εδω η πολιτικη συζητηση..δεν βγαζει πουθενα
    Υ.Γ. Ποιος ειπε ποτε οτι οι αριστεροι ειναι ανθρωποι της φτωχειας?
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Προεπιλογή

Το περιστατικό συνέβη στην οδό Μάρνη τα ξημερώματα της 19ης Ιουνίου...

κουφαλεεεες!!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 345

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP