Σελίδα 154 από 160 ΠρώτηΠρώτη ... 54104144152153154155156 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1.531 έως 1.540 από 1591

Θέμα: Ποδοσφαιρικα και αλλα... Σαιζον 2010-2011

Περιοχή
    malmo ,sweden
    Rides
    2

Προεπιλογή

den nomizo na ginei tipota , eidika an empleketai kai o marinakis me to patera siga min rixoun to gavro kai to bazelo b ethniki , tha kaei i ellada.
    to mpeo tha fane kai to makaro o opoios anazititai. oute sti kavala den tha mporei na kryfthei pia .kai ekei stoxo ton exoun pou ithele na kanei ton kavakli .

nomizo oti einai antiperispasmos gia na meiothei i eikairotita tou mnimoniou 2
    live free and drive hard

2. The Following User Says Thank You to atha For This Useful Post:

Kostas_1 (24-06-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο HULK Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εμεις δεν εχουμε παντως

Μηδένα προ του τέλους μακάριζε...!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Τώρα εξηγούνται όλα
    Τελικά όντως γελάει καλύτερα, όποιος γελάει τελευταίος.
    https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=336556&cid=4

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Όπου "Γ", ο Γιάννης Μπουρούσης και όπου "Μ", Μάκης Ψωμιάδης.

Γ: Κύριε Μάκη, καλημέρα, τι κάνετε;
    Μ: Καλημέρα, Συγχαρητήρια αγόρι μου να πούμε.
    Γ.: Ευχαριστώ πάρα πολύ.

Μ: Αυτό το ίδιο έχουν και οι δικοί μου, το ίδιο πράγμα, δεν μπορούν να κοιμηθούμε.
    Γ. Ναι, κύριε Μάκη, καλά, δεν έχω κοιμηθεί.

Μ.: Το ίδιο παθαίνουν κι οι άλλοι, οι δικοί μου, δεν μπορούν να κοιμηθούνε.
    Γ. Τόσο πολύ κύριε Μάκη;
    Μ: Κι όσο περισσότερο παίξουνε τόσο γίνεται. Κατ' αρχάς έλα να σου πω, εχθές κοιτάγανε, το βλέπαμε με τον Μαντζουράκη και τον γενικό αρχηγό στο ξενοδοχείο το Sofitel. Ξέρεις τι είπαν όλοι; "Ο μόνος που παίζει με ψυχή και είναι έτοιμος να τους φάει όλους είναι ο Μπουρούσης", χωρίς να ξέρουνε τίποτε…. (γέλια).
    Γ: Α δεν ξέρουν, έχουν (ακατάληπτο)… (γέλια)
    Μ: Ολοι οι άλλοι παίζανε σε δεύτερο βαθμό από εσένα να πούμε. Και από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.Δηλαδή, εσύ έπαιζες μία, μη σου πω δύο πιο δυνατά. Αφού κάποια στιγμή που βάρεσες αυτό το κάρφωμα στο τελευταίο δίλεπτο, σηκωθήκανε οι Αγγελόπουλοι και χοροπηδάγανε, τους έδειχνε η τηλεόραση.
    Γ.: Ηρθαν και οι βλάκες από κάτω, ήρθαν να μου μιλήσουνε, αλλά εγώ έκανα τον μ…, έφυγα. Κύριε Μάκη μόνο ότι τελείωσε το φάρμακο, να ξέρετε!
    Μ: Εντάξει, αγορίνα μου, θα σου φέρω εγώ. Πότε θέλεις εσύ άλλο;
    Γ: Ε, τώρα θέλω για τους τελικούς.
    Μ: Πότε θέλεις αγόρι μου;
    Γ.: Μέσα Μαϊου
    Μ: Ε καλά ρε παιδάκι μου, έχεις τρελαθεί; Θα σου έχω ετοιμάσει να πούμε, εντάξει. Θα σου έχω φτιάξει αγόρι μου.
    Γ.: Εντάξει κύριε Μάκη, Φεύγετε για Καβάλα ή θα σας δούμε;
    Μ: Όχι, το απόγευμα, θα έρθω, να δω το ματς σε σας, δεν πάω στο γήπεδο, να τους δώσω και την τιμή να πάω στο γήπεδο στους μπινέδες αυτούς! Μάλλον μεθαύριο θα φύγω για Καβάλα για 1-2 μέρες για να πάω να τους πληρώσω να πούμε.
    Γ.: Εγινε, θα τα πούμε.
    Μ: Εγινε αγόρι μου, συγχαρητήρια λεβέντη μου.

πηγή : sentragoal

Α ρε βλακάκο Μπουρούση. Αρκετοί αθλητές παίρνουν κάποια "βοηθήματα". Απλώς ξεχωρίζουν οι στοιχειωδώς προσεκτικοί απο τους πανίβλακες, στον τρόπο με τον οποίο τα προμηθεύονται. Μα απο τον Ψωμιάδη.......
    Μάλλον έπαιρνες ότι να' ναι και απο όποιον να' ναι μπας και κερδίσεις τον ΠΑΟ. Τρομάρα σου

6. The Following 2 Users Say Thank You to Κωνσταντίνος For This Useful Post:

GM6 (23-06-11), Panos 316T (24-06-11)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

"Κυριε Μακη" μας

Να σαπισετε στη φυλακη κοπριτες, αντε να ξεβρωμισει ο τοπος μπας και ξυπνησουν και τα αρρωστακια οι χουλιγκανς και καταλαβουν οτι σφαζονται ενω "ο κυριος Μακης μας" εχει πιει τα κερατα του για να καρφωνει.

Και επισης οι φιλοι γαυροι που επεμεναν οτι παιρνουν τις κουπες καθαρες, να στειλουν κανα τσιγαρο στο Μαρινακη

8. The Following 4 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

GM6 (23-06-11), Panos 316T (24-06-11), Samaro (23-06-11), tmilatos (24-06-11)

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

Βρε βρε βρε καλώς τα σαλιγκαρακια που βγήκαν στην βροχή για μαζευτητε και οι υπόλοιποι να ξέρουμε ποιους θα πηραζουμε απο Σεπτέμβρη...
    αντε γεια...

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Με εκνευριζει το οτι βρηκαν τωρα να τρεξουν την υποθεση, πανω στις μερες του μεσοπροθεσμου, λες και τις αλλες μερες ο σουπερ κοριος της ΕΥΠ δεν δουλευει. Μια χαρα το βολεψαν, ξερουν οτι ο Ελληνας (κακως) εχει αρρωστια με τις ομαδες..

11. The Following User Says Thank You to fanisk For This Useful Post:

tmilatos (24-06-11)

Περιοχή
    Fangcheng
    Rides
    1

Προεπιλογή

Kαθολου τυχαιο δεν ηταν αυτο..Για το μεσοπροθεσμο σιγη ιχθυος..

13. The Following User Says Thank You to Skyline_IS For This Useful Post:

tmilatos (24-06-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Δεν ειναι τυχαιο, απλα η φτωχια φερνει γκρινια και για να κατευνασουν τον κοσμο που ειναι ετοιμος να τους φαει ζωντανους σου λεει κατσε να ξεβρωμισουμε λιγο το ποδοσφαιρο να δειξουμε οτι επιτελους το μαχαιρι μπανει στο κοκκαλο.Καπου διαβασα οτι ο Γερουλανος ειπε να που πηγαιναν τα λεφτα(που υπηρχαν συμφωνα με τον Γιωργο). Απο εκει και περα βεβαια δεν νομιζω οτι αυτος που κατεβαινει στο συνταγμα θα σταματησει γιατι επαιρνε ντοπα ο φουκαρας ο Μπουρουσης η θα βγαλει τσοντα η Τζουλια με αλογο.
    Παντως πολυ βρωμα ετσι??
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη HULK : 24-06-11 στις 03:01

Rides
    0

Προεπιλογή

Παμε και εδω leoforos.gr

Λίγη ώρα μετά τη νίκη-σκάνδαλο του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού, στο ντέρμπι του Φεβρουαρίου και ο Αχιλλέας Μπέος επικοινωνεί με τον κολλητό του Βαγγέλη Μαρινάκη. Διαβάστε τον διάλογο που ακολούθησε...

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: Έλα συγχαρητήρια
    ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Έτσι τέτοιο γ.. θέλανε τα μ… στο 92
    ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: Άκου να σου πω όμως
    ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Ήταν μια φορά τυχερός ο Ολυμπιακός
    ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: Συγχαρητήρια ρε παιδάκι μου λέμε, τελείωσε τώρα το πανηγύρι. Άκου τι θέλω να σου πω τώρα. Επειδή πήρα κι ένα μήνυμα έτσι; Πρέπει να τους προστατέψεις και μια βδομάδα 10 μέρες.
    ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Έτσι έτσι
    ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: ΜΆακούς;
    ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Εντάξει
    ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: Οπωσδήποτε είναι αυτό
    ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Τι εννοείς , ποιους απΆ όλους ;
    ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: Τον Καλόπουλο και τον Τρύφωνα
    ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Εντάξει
    ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: ΜΆ ακούς ; Σου μιλάει ο φίλος σου υπάρχει πρόβλημα , με πήραν τηλέφωνο
    ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Εντάξει τελείωσε

Λίγο πριν τις 23.00 ο επαγγελματίας παράγοντας επικοινωνία και πάλι με τον φίλο του, ζητώντας του να βάλει το... μαχαίρι στο λαιμό του Πιλάβιου, προκειμένου να βγει πιο ισχυρός.

Ακολουθεί διάλογος του Αχιλλέα Μπέου με τον Θανάση Κανελλόπουλο, σχετικά με τα όσα έγιναν στο ντέρμπι και την προστασία του Καλόπουλου και του Τρύφωνα.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: Αυτό που έγινε σήμερα έχεις υπόψη σου είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έχει γίνει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Αλλοίωση αποτελέσματος. Εν πάση περίπτωση εμείς καλώς έγινε,με το φίλο μας έγινε, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να πάρει τα μέτρα του. Τώρα δηλαδή πρέπει να προστατέψει και τους δυο. Να στείλει δυο παιδιά στη Θεσσαλονίκη και δυο παιδιά στην Κέρκυρα για τις επόμενες 10-15 μέρες να ξεχαστεί. Θα τους κοπανίσουμε να ξέρεις άμα δεν το κάνει αυτό.
    ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ: Να σου πω έχουμε σχέση με τον Μπανάνα;
    ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: Με ποιόν ;
    ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ: Με τον Μπανάνα έχει σχέση αυτό;
    ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: Δεν ξέρω δεν νομίζω, μπορεί κιόλας να έχει. Μπορεί και νΆ έχει. Μπορεί και αυτός να έχει αλλά δεν μιλάει κιόλας. Ο Ολυμπιακός έχε υπόψη σου πολύ τραγικός στο 2ο ημίχρονο ειδικά γ… τα.
    ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ: Στο 2ο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλύτερος. Στο 1ο ήταν ο Ολυμπιακός , στο 2ο ο Παναθηναϊκός
    ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: Ναι και πρέπει οπωσδήποτε να πιέσεις τον τέτοιοννα μην τιμωρήσουνε τον Καλόπουλο, τον Πιλάβιο. Την Κυριακή , δηλαδή , πρέπει να παίξει ο Καλόπουλος έστω 4ος.
    ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ: Παίζει … είναι ο Ταμπόζης, ο οποίος τον έχει αναλάβει ο πρώην φίλος μας και πρόεδρος, αλλά οι πληροφορίες λένε οι δημοσιογράφοι ότι λένε ότι και να γίνει δεν μπορεί να κάνει τίποτα , θα τον βάλει 6:00/6:30 οπότε περνάει πειθαρχική.

O Μαρινακης δεν πατησε καλα καλα το βρωμοποδαρο του στο ποδοσφαιρο και εμαθε πως να παιρνει καλπικα ντερμπι κανωντας δηλωσεις με πρωτη μουρη τα γυφτακια.Ουστ!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη HULK : 24-06-11 στις 03:09

16. The Following 2 Users Say Thank You to HULK For This Useful Post:

GM6 (24-06-11), tmilatos (24-06-11)

Σελίδα 154 από 160 ΠρώτηΠρώτη ... 54104144152153154155156 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP