
Αρχικό μήνυμα απο
S8N
Μόνο αυτό λες Θωμά?
Εγώ για να βαφτίσω τον γιο μου μου ζήτησαν μεταβίβαση. Πρέπει δηλαδή να πάω στην ενορία στην οποία ανήκω και να πληρώσω 30 ευρώ για να μεταφέρω τα δικαιώματα σε άλλη ενορία.
Καταλαβαίνετε τι λέμε? Έχουνε μοιράσει την πίτα (κλήρος) για να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Σου λέει, μην τρώνε μόνο οι Εκκλησίες με όμορφο περιβάλλοντα χώρο σε ντε μεκ καλές περιοχές.
Η πλάκα είναι ότι εγώ ήθελα να τον βαφτίσω στην ενορία μου, έλα όμως που έπρεπε να είχα κλήσει ημερομηνία ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ. Φουλ πανσιόν μιλάμε.
Έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα. Αφού πάντως δεν περιλαμβάνονται ούτε υπάλληλοι ΔΕΚΟ, ούτε ιερείς, ούτε το δικαστικό σώμα, δεν έχει νόημα να μιλάμε για 800.000 δημοσίους υπαλλήλους. Προφανώς κι αυτά τα δεδομένα είναι τόσο αξιόπουστα (κατά το σαρδάμ του Τζέφρυ) όσο κι εκείνα που αφορούν στην οικονομία. Κάντε τα λοιπόν 2 τα εκατομμύρια να 'στε μέσα. Κι απ' την άλλη υπάρχουν 800.000 άνεργοι του ιδιωτικού τομέα.
Καλά πάμε. Θα τα καταφέρουμε. Αρκεί να μην τρωγόμαστε μεταξύ μας. Να μην ξεσηκώνονται φερ' ειπείν οι των 592 ευρώ τον μήνα εναντίων των συνδικαλιστών της ΓΕΝΟΠ των 5.800 ευρώ τον μήνα. Ελάτε αδέρφια να βγούμε στους δρόμους, με Rolex στα χέρια, με γούνες στους ώμους.