Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 29

Θέμα: CSL για drift car ???

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

το θέμα είναι πως δεν υπάρχει λογική σε αυτό που κάνει ο φίλος...το τι θα έκανε ο καθένας αν
    είχε ένα csl, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο...
    δεν θέλει @@ για να κάνεις ένα τέτοιο αυτοκίνητο. φράγκα θέλει. επειδή όμως σαν άνθρωποι
    πρέπει να έχουμε και λογική, σχολιάζουμε...
    εγώ δεν θα πώ ούτε ιερόσυλος, ούτε τπτ...αυτό που σχολιάζω, είναι πως το αμάξι είναι τελείως
    άκυρο για αυτή την δουλειά, μιάς και θα μπορούσε χωρίς κόστος, και ίσως και βάζοντας και
    κάνα διχίλιαρο - τριχίλιαρο στην τσέπη, να έκανε ένα πολύ καλό αυτοκίνητο απο την αρχή...
    να είστε σίγουροι, πως υπάρχει πολύς κόσμος που έδινε άνετα ένα 35άρι για ένα μαμά csl, και
    ένας απ'αυτούς θα είμουν και εγώ αν έδινα το δικό μου για 25 - 26 χιλιάρικα...
    γενικώς πιστεύω πως ο s54, ΔΕΝ ΕΝΔΙΚΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΦΤΗ.
    επίσεις, το σαζμάν είναι τελείως άκυρο για την χρήση που το θέλει. μιλάμε για ντριφτάμαξο, που
    θα ενώνει στροφές. όχι για αμάξι που θα μπαίνει με τα φρένα, θα κρατάει την
    πορεία του μέχρι την έξοδο και φτου και απο την αρχή στην επόμενη στροφή...
    γι'αυτό και θέλει υδραυλικό χειρόφρενο, χειροκίνητο κιβώτιο, διαφορικό δύο δρόμων, κτλ κτλ...
    όλα αυτά θα μπορούσε να τα έχει, χωρίς να δώσει καμμία δραχμή, βάζοντας πολύ καλά πράγματα,
    απλά με το να πουλούσε το αμάξι, και να έπαιρνε ένα χειροκίνητο Μ3...
    πάντως γενικά η ταπεινή μου γνώμη είναι πως δεν αξίζει να χαλάσεις ένα τόσο ωραίο αμάξι
    για τέτοια χρήση. βέβαια αυτό είναι η γνώμη μου, και όλα τα παραπάνω τι θεωρώ εγώ ως
    λογική για να κάνεις ένα ντριφτάμαξο ύπο αυτές τις προυποθέσεις που έχει ο άγνωστος φίλος.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following 4 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

BILL007 (21-06-11), chief (21-06-11), paganis (22-06-11), Stathis (21-06-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP