Σελίδα 3 από 6 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 60

Θέμα: Ανάρτηση για Μ3 Ε46

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    1) Αν φτιαχνεις csl για drift είναι λίγο κάπως να βάλεις D2 ...φτηνή ανάρτηση της σειράς made in taiwan αν δεν απατώμαι.
    .
    Παρεπιπτοντως ειμαι κι εγω υπερ της λυσης Tein Superdrift για το Μ3 Ε46 καθως επισης κι αλλων ντριφταδικων αναρτησεων γνωστων στην αλλη μερια του Ατλαντικου οπως η Megan coilovers...H D2 drift spec ειναι μια φτηνη αξιολογη λυση για να μην ξεφυγεις σε budget.....
    Σπυρο μου οι περισσοτερες αναρτησεις φτιαχνονται στην Taiwan.....Και η Mercedes C στην Βραζιλια και στην Τουρκια αλλα παλι Mercedes ειναι....
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dblade Εμφάνιση μηνυμάτων
    Aυτο πηγα να πω με προλαβες αμα πεταξει μουτρα πως το μαζεβει γιατι με ημιαυτοματο αμολαει περισσοτερο το αμαξι και μη εχοντας συμπλεκτη για κλωτσιμα δυσκολα τα πραγματα ..
    Δεν το μαζευει αυτος.....αλλα ο τοιχος απεναντι!
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο MikeT328E36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν το μαζευει αυτος.....αλλα ο τοιχος απεναντι!

Ειχα μια υποψια οτι εχουν πλαστικα top mount η kw3 γιατι καπου εδιναν ξεχωριστα τα μεταλλικα και λεο 2κ ευρω με πλαστικα top ελεος!! και με φορτιο 400Lbs που το 46 θα θελει 500-550 τουλ.
    Για την τειν τι να πει κανει σχεδον κορυφη αλλα θα εφαρμοζει η θα θελει ψηλοπατεντα?

Προεπιλογή

Παρεπιπτοντως ειμαι κι εγω υπερ της λυσης Tein Superdrift για το Μ3 Ε46 καθως επισης κι αλλων ντριφταδικων αναρτησεων γνωστων στην αλλη μερια του Ατλαντικου οπως η Megan coilovers...H D2 drift spec ειναι μια φτηνη αξιολογη λυση για να μην ξεφυγεις σε budget.....
    Σπυρο μου οι περισσοτερες αναρτησεις φτιαχνονται στην Taiwan.....Και η Mercedes C στην Βραζιλια και στην Τουρκια αλλα παλι Mercedes ειναι....
    Ναι ρε συ απλά δεν είναι ένα γερμανικό προιόν που φτιάχνεται στην κίνα...είναι αμιγώς σχιστομάτικη κατάσταση. Μπορεί πράγματι να είναι πολύ καλή. Οπως είδα το αμαξι σου μια χαρα μου φάνηκε. Αλλά αν έφτιαχνα 46αρι csl θα πλήρωνα και το όνομα σε κατι επώνυμο για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

Ρε Νικολά ποιοι το λενε αυτο??Οι Ελληναρες που δεν ξερουν ουτε καν πως κατασκευαζεται μια αναρτηση ή πως δουλευει???Και μετα προτεινουν για ντριφτ KW3 με πλαστικα top mounts και ελατηρια maximum 400lbs??Πλακα κανετε??Επειδη τη φοραω τη D2 drift spec και την εχετε δει οι περισσοτεροι στ'αμαξι μου,δεν θα πω κουβεντα παραπανω.....Τουλαχιστον μεχρι να δω τεχνικα καταρτισμενα επιχειρηματα εναντια στην D2 και οχι λογια απο αεριτζηδες μηχανικους και ''επαγγελματιες'' του χωρου(οταν εψαχνα για τοποθετηση ΚΑΝΕΙΣ απ'τους γνωστους δεν την γνωριζαν!Τωρα εχουν κι αποψη πια??)...Για ψαχτειτε λιγο με ντριφταδικα αυτοκινητα του εξωτερικου τι φορανε....
    Υ.Γ. Το 2001 εψαχνα αναρτηση για το Punto GT μου και ειχα καταληξει τοτε σε μια αγνωστη μαρκα της ταξης των 800 ευρω...Ολοι οι γνωστες μου λεγανε να μην την βαλω,και θα μπλεξω και μπλα,μπλα,μπλα κλασικη Ελληνικη ξερολια....Μαντεψτε ποια αναρτηση ηταν!Η KW2(δεν υπηρχε ακομη KW3)!Τελικα εβαλα OSRAV coilover με 1000 ευρω τοτε!.....
    κοιτα που θιχτηκε...
    και στο κατω κατω..την εχεις ζορισει οριο σε αγωνα για να καταλαβεις αν αντεχει???αλλο προπονηση και αλλο τερμα οριο...οποτε φιλε επειδη με ξερεις..οτι ειμαι μεγαλος απιστος "θωμας"..θα δουμε σιγα σιγα αν πραγματι αξιζει..αποτελεσματικοτητα + μακροζωια!!!και επειδη δεν εχουμε κανα σπονσορα..και ολα μα ολα βγαινουν απο το υστερημα μας..οι πρωτοι που θα τα κραζουμε ειμαστε εμεις..

οσο για τους μηχανικους..που λενε για την kw3 ..o ιδιος μου λεει...μην μου λες για m3...σιγα..!!!

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dblade Εμφάνιση μηνυμάτων
    Aυτο πηγα να πω με προλαβες αμα πεταξει μουτρα πως το μαζεβει γιατι με ημιαυτοματο αμολαει περισσοτερο το αμαξι και μη εχοντας συμπλεκτη για κλωτσιμα δυσκολα τα πραγματα ..
    και το χειροφρενο τι το εχεις????αν εχεις καλο χειροφρενο..καθε φορα που βγαζει μουτρα τραβας και ξαναρχιζεις το αναποδο!!!θελει λιγο συνηθεια αλλα σε σωζει!

Περιοχή
    South
    Rides
    3

Προεπιλογή

Tι ιδιαιτεροτητες εχει μια αναρτηση ντριφτ?
    Ρωταω σε σχεση με μια πισταδικη...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη manos///3 : 21-06-11 στις 10:18
    Πουλάω το BMW ή το ανταλλάζω με saxo

8. The Following User Says Thank You to manos///3 For This Useful Post:

nikos1400 (21-06-11)

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο manos///3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Tι ιδιαιτεροτητες εχει μια αναρτηση ντριφτ?
    Ρωταω σε σχεση με μια πισταδικη...
    επιγραμματικα..αρχικα πρεπει να χαμηλωνει αρκετα το αμαξι..για αποφυγη τουμπας..οσο πιο κατω το κεντρο βαρους τοσο το καλυτερο ως λογικο..επισης πρεπει το αμαξι να ειναι πολυ σκληρο σαν αισθηση..δηλαδη μικρη διαδρομη..ουτως ωστε οταν πλαναρει το αμαξι και να μην πλαγιαζεις και να σπαει και την προσφυση αρκετα ευκολα..εξ ου και πολλοι κοβαν τα ελατηρια!!! που φυσικα ειναι λαθος..απο κει και περα πρεπει να παιξεις πολυ με το rebound..γιατι στις μεταφορες η στα φρενα το αμαξι να μην γινεται απολυτο..δηλαδη το rebound να ειναι σχετικα ηπιο...προσοχη οχι να "αποροφαει" αλλα ουτε και να "κλωτσαει" το πισω μερος..δηλαδη πχ..τα πισταδικα αμαξια ισως και να θελουν πιο πολυ rebound για τοποθετηση αλλα σε πολυ χαλαροτερη αναρτηση...και με το χαλαροτερη εννοω σε διαδρομη οχι σε σκληροτητα τοσο!!!γενικα το στησιμο ενος drift car ειναι σπαζοκεφαλια..και παντα βελτιωνεις η προσαρμοζεσαι σαν οδηγος..

α και ολα αυτα που αναφερω πρεπει να δουλεψουν μαζι με ενα μπροστινο συστημα με πολυ caber..που κανουν την δουλεια ενος αμορτισερα ακομα δυσκολοτερη...

10. The Following User Says Thank You to nik200 For This Useful Post:

manos///3 (21-06-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παιδιά να πω ότι το άτομο αυτό δεν το ξέρω καλά οπότε δεν ξέρω τι προϋπολογισμό έχει στο μυαλό του και πως το φαντάζεται. Μου ζήτησε απλά να του φέρω ανάρτηση απ έξω, όπως έκανα και με το δίσκο-πλατό-βολάν που μου ζήτησε. Παρά το γεγονός ότι πηγαίνει για λιώσιμο ένα αυτοκίνητο σουπερ, δεν πιστεύω οτι τα χρήματα στο πρόντζεκτ θα φύγουν αλόγιστα. επίσης, σχεδόν ποτέ δεν τον έχω δει σε πίστα οπότε φαντάζομαι οτι μικροδιαφορές στην απόδοση της ανάρτησης δεν θα γίνουν ποτέ φανερές.

Η D2 πιστεύω και εγώ οτι είναι πολύ καλή ανάρτηση και την βρίσκω με 1Κ περίπου.
    Η KW V3 κάνει 2,5Κ!
    Η TEIN super drift στο λινκ που έδωσα πιο πριν μιλάει μόνο για nissan-mazda.

Η διαφορά στο 1,5Κ είναι ένα πολύ καλό διαφορικό, δεν είναι και λίγο....
    Νικ στο Μ3 εφ όσον είχες άπειρα χρήματα τι θα έβαζες? Και τι εαν ήθελες ένα καλό Value/Money?

Rides
    0

Προεπιλογή

Nitron
    Intrax
    AST
    M3 CSL

13. The Following 2 Users Say Thank You to chief For This Useful Post:

kloukakis (21-06-11), nik200 (21-06-11)

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα