Σελίδα 87 από 201 ΠρώτηΠρώτη ... 3777858687888997137187 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 861 έως 870 από 2010

Θέμα: Eπικαιροτητα-Προβληματισμοι...

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    για μενα τον Αθηναιο ειναι ονειρο να βρισκομαι σε αυτο το περιβαλλον καθημερινα.

αν είχε πέντε το λιγότερο ανθρώπους να ασχολούνται με το χόρτο ,με την καθαριότητα αλλά και με υπηρεσίες γενικών καθηκόντων θα του κόστιζαν 65,000¤ τον χρόνο
    ναι ναι.. 5 ατομα ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ φτανουν και περισσευουν γι αυτη την εκταση..

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΥ
    Attached Images Attached Images
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panos90 : 20-06-11 στις 22:51
    πατα και εσυ ενα m3.. δεν πανε μια..

Rides
    0

Προεπιλογή

και αυριο σου ερχεται ο νομος για περικοπες στα πανεπιστημια..

η πλυση εγκεφαλου εγινε, οποτε καλα τους κανουν..

ζωαδια..

//για να καταλαβουμε στην εκταση που αναφερεται το ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ τρομακτικο....

Uploaded with ImageShack.us
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panos90 : 20-06-11 στις 22:58
    πατα και εσυ ενα m3.. δεν πανε μια..

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Τα μου δεν ηταν για τον χωρο και τη βλαστηση του, υποτιθεται οτι ειμαστε σε κριση και πρεπει να περικοπουν εξοδα, ας τα δωσουν για καμια γαζα στα δημοσια νοσοκομεια που χρωστανε τα κερατα τους και παθαινει κοσμος ή συνταξη σε καναν γεροντα που ουτε για φαρμακα δεν θα φτασουν, και ας μεινει ο θαμνος ακουρευτος 2 μηνες παραπανω.

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τα μου δεν ηταν για τον χωρο και τη βλαστηση του, υποτιθεται οτι ειμαστε σε κριση και πρεπει να περικοπουν εξοδα, ας τα δωσουν για καμια γαζα στα δημοσια νοσοκομεια που χρωστανε τα κερατα τους και παθαινει κοσμος ή συνταξη σε καναν γεροντα που ουτε για φαρμακα δεν θα φτασουν, και ας μεινει ο θαμνος ακουρευτος 2 μηνες παραπανω.
    σωστός ο φάνης...δεν νομίζω να διαφωνεί κάποιος επί τούτου.
    μπορεί να είναι νορμάλ το έξοδο. υπάρχουν όμως και κάποιες προτεραιότητες
    πολύ σημαντικότερες.
    τες πα...ας κόψουν τα τόσα έξοδα για κόλες Α4 και στυλό, και αν δεν φτάσουν,
    τότε κόβουν και αυτές τις δαπάνες...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Το if not... του Jean Claude Juncker για το άμα δεν ψηφίσουμε το Μεσοπρόθεσμο.

Περιοχή
    πατρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

if not...... μπορει να σας παρει και η μπαλα και σας

7. The Following User Says Thank You to ORPHEUS For This Useful Post:

S8N (21-06-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο paganis Εμφάνιση μηνυμάτων
    μιας και μια απο τις αρμοδιοτητες τις εταιριας μου γεωπονικου περιοχομενου ...ειναι και η θαμνοκοψη!...θελω να ρωτησω αν γνωριζει κανεις απο θαμνοκοψη? εχει κανεις ιδεα ποσος χρονος και ποσα ατομα απαιτουνται για 3500 στρεμματα?..ενας μεσος θαμνοκοπτης μπορει να κοψει απο 2 εως 3 στρεμματα την μερα...αναλογως της κλισης και το υψος των χορτων! αν βαλουμε το ελαχιστο εμβαδο 2 στρεμματων ..θελουμε 1750 μεροκαματα...! αν διαιρεσουμε τα 280000 με τα μεροκαματα...εχουμε 160 ευρω ανα ημερα...ποσο μαλλον δικαιολογημενο για το ειδος της εργασιας..το κοστος συντηρησης των μηχανηματων τις βενζινες ,συν τις ασφαλιστικες καλυψεις...!
    και αν υποθεσεις οτι ο χωρος εχει απλα οπου μπορει να μπει τρακτερακι με καταστροφεα τοτε ο χρονος μειωνεται κατα πολυ περισοτερο.

100 στρεμματα για αποξιλωση και φρεζαρισμα καποια σημεια,1 μηνας.ποσο 15000.εφαπαξ

Rides
    0

Προεπιλογή

μπορω να το τραβηξω και αλλο αν θελετε.
    ενα απο τα προβληματα της ελλαδας ειναι οτι δεν ανακυκλωνεται το χρημα.
    αν σε αυτο προσθεσουμε και τη μονιμοτητα(κοινως στα-μπομπονια-μου-εγω-ειμαι-μονιμος)
    εχουμε το αποτελεσμα,να υπαρχει μια θεση εργασιας που να πληρει καποιες προδιαγραφες και να ικανοποιει καποιες αναγκες.
    η θεση αυτη να ειναι καλυμενη απο τρια ατομα που λογω της μονιμοτητας πινουν καφε αντι να εργαζονται.
    το αποτελεσμα.η να προσλαμβανονται και αλλοι για να γινει η δουλεια η να μη γινεται η δουλεια.σε καθε περιπτωση ειναι μειον.
    και στο φιναλε βρε αδερφε τι παει να πει πρυτανης υπουργος και παει λεγοντας.αυτοι ειναι οι υπευθυνοι και αυτοι λογοδοτουν.
    στη μπουζου.μεσα στα κατεργα.
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Δεν υπάρχει περίπτωση νά βγάλεις άκρη με το Δημόσιο. Έχουμε 1,2 μύρια δημοσίους υπαλληλους, εντούτοις σε οποια υπηρεσία κι αν πας διαμαρτύρονται ότι υπάρχει ελλειψη προσωπικού. Ήθελα νά 'ξερα που στο διάολο είναι τρυπωμενοι όλοι αυτοι. Εκείνη η κωλοαπογραφη τι εδειξε?

Όσο για την οργάνωση, αστα βραστα. Πηγαίνω χθες στην πολεοδομία Περισσού και μου λεν πως για ημιυπαιθριους δέχονται Τρίτη και Πέμπτη. Πηγαίνω σημερα στην πολεοδομία Παλλήνης για ΕΠΑΕ και βλέπω ανακοίνωση πως μετατέθηκε για την Πέμπτη. Φυσικά προσπαθούσα νά παρω τηλ. από το πρωί αλλα κανείς δεν το σηκωνε. Λέω τουλάχιστον νά προχωρήσω στις περαιωσεις των ημιυπαιθριων που εχω στην Παλλήνη, μιας κι έφτασα έως εκεί. Αμ δε, ετούτοι δέχονταν Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή. Δε μαμιεται, θα προχωρήσω έναν φάκελο περιτοιχησης οικοπέδου που έχω. Τον ήπια όμως γιατί ο υπάλληλος που τον εχει χρεωθεί λείπει σε αδεια. Κι ύστερα περιμένουμε αναπτυξη. Πιστεύω πως οι Αγανακτισμένοι κακώς μαζεύονται έξω απο τη Βουλή. Έξω από τις Δημόσιες υπηρεσίες και τους ΟΤΑ πρέπει νά μαζευτούν, και νά προπηλακίζουν αργόσχολους.

Συγνώμη για τα ορθογραφικα αλλά γράφω από κινητό.

11. The Following 3 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

A8hnaios (24-06-11), Kostas_1 (22-06-11), Thomelef (21-06-11)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν υπάρχει περίπτωση νά βγάλεις άκρη με το Δημόσιο. Έχουμε 1,2 μύρια δημοσίους υπαλληλους, εντούτοις σε οποια υπηρεσία κι αν πας διαμαρτύρονται ότι υπάρχει ελλειψη προσωπικού. Ήθελα νά 'ξερα που στο διάολο είναι τρυπωμενοι όλοι αυτοι. Εκείνη η κωλοαπογραφη τι εδειξε?

Όσο για την οργάνωση, αστα βραστα. Πηγαίνω χθες στην πολεοδομία Περισσού και μου λεν πως για ημιυπαιθριους δέχονται Τρίτη και Πέμπτη. Πηγαίνω σημερα στην πολεοδομία Παλλήνης για ΕΠΑΕ και βλέπω ανακοίνωση πως μετατέθηκε για την Πέμπτη. Φυσικά προσπαθούσα νά παρω τηλ. από το πρωί αλλα κανείς δεν το σηκωνε. Λέω τουλάχιστον νά προχωρήσω στις περαιωσεις των ημιυπαιθριων που εχω στην Παλλήνη, μιας κι έφτασα έως εκεί. Αμ δε, ετούτοι δέχονταν Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή. Δε μαμιεται, θα προχωρήσω έναν φάκελο περιτοιχησης οικοπέδου που έχω. Τον ήπια όμως γιατί ο υπάλληλος που τον εχει χρεωθεί λείπει σε αδεια. Κι ύστερα περιμένουμε αναπτυξη. Πιστεύω πως οι Αγανακτισμένοι κακώς μαζεύονται έξω απο τη Βουλή. Έξω από τις Δημόσιες υπηρεσίες και τους ΟΤΑ πρέπει νά μαζευτούν, και νά προπηλακίζουν αργόσχολους.

Συγνώμη για τα ορθογραφικα αλλά γράφω από κινητό.

Σύνολο απογραφέντων

Με βάση τα στοιχεία που είχαν συγκεντρωθεί έως 29/7/2010 (ώρα 11:37) το σύνολο των μοναδικών απογραφέντων ήταν 768.009 άτομα

αναλυτικα και εχει ενδιαφερον...

https://apografi.gov.gr/2010/07/379

13. The Following 2 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

bill_m3 (21-06-11), Thomelef (21-06-11)

Σελίδα 87 από 201 ΠρώτηΠρώτη ... 3777858687888997137187 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •