Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 18 από 18

Θέμα: το μελλον??

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Και οταν ακουω πλεον για εκδηλωσεις "του κομματος"
    και συνεστιασεις "του κομματος"
    και "κομματικα" συνεδρια
    και "κομματικα" τραπεζια

μου'ρχεται να ξερασω...

Που πατε ρε ζ*@ ??
    Τι περιμενετε απο αυτους ? Διορισμο ??
    Τι σκ@τ@ περιμενετε ?!

Ξυπνηστε.
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

τες πα...θέλω να γράψω και εδώ κάνα κατεβατό, αλλά με αυτές τις κ@λοσυζητήσεις,
    έχω φτάσει στο σημείο να γίνομαι κακός και απεχθής σε πολούς, και κάποιοι να έχουν
    σχηματίσει και μια λάθος αντίληψη για μένα..
    εγώ ένα έχω να πώ...ο θεός να βάλει το χέρι του, γιατί έτσι όπως έχουν στήσει το
    ελληνικό δημόσιο, η χώρα είναι καταδικασμένη...είτε θέλετε να το πιστέψετε είτε όχι,
    αυτή είναι η αλήθεια...
    με 110 δις έξοδα και 90 δις έσοδα έχεις κλείσει στον πρώτο μήνα...αν τα έσοδα λοιπόν
    είναι στα 90 δις, η ελλάδα, θα πρέπει να έχει μάξιμουμ τα μισά για έξοδα...για να μπορεί
    να έχει λεφτά στα ταμεία της, έτσι ώστε να βοηθήσει την επιχηρειματικότητα, να μπορεί
    να αποπληρώνει τις δόσεις της, και να αυξήσει την ανταγωνιστηκότητα...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

3. The Following 2 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Kostas_1 (20-06-11), Monsta (20-06-11)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    τες πα...θέλω να γράψω και εδώ κάνα κατεβατό, αλλά με αυτές τις κ@λοσυζητήσεις,
    έχω φτάσει στο σημείο να γίνομαι κακός και απεχθής σε πολούς, και κάποιοι να έχουν
    σχηματίσει και μια λάθος αντίληψη για μένα..
    εγώ ένα έχω να πώ...ο θεός να βάλει το χέρι του, γιατί έτσι όπως έχουν στήσει το
    ελληνικό δημόσιο, η χώρα είναι καταδικασμένη...είτε θέλετε να το πιστέψετε είτε όχι,
    αυτή είναι η αλήθεια...
    με 110 δις έξοδα και 90 δις έσοδα έχεις κλείσει στον πρώτο μήνα...αν τα έσοδα λοιπόν
    είναι στα 90 δις, η ελλάδα, θα πρέπει να έχει μάξιμουμ τα μισά για έξοδα...για να μπορεί
    να έχει λεφτά στα ταμεία της, έτσι ώστε να βοηθήσει την επιχηρειματικότητα, να μπορεί
    να αποπληρώνει τις δόσεις της, και να αυξήσει την ανταγωνιστηκότητα...

Τόσο απλά! ^

Και μετά πρέπει ν ακούμε τους λακαμάδες να ζητάνε εκλογές και να τσακώνονται στα παραθυράκια...

Εν τω μεταξύ κανένας τους δε τολμά (ούτε και πρόκειται) να βάλει χέρι στο δημόσιο....

5. The Following 2 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

Kostas_1 (20-06-11), Thomelef (20-06-11)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Μιλαμε βεβαιως οτι ειναι "top heavy",
    αν με καταλαβαινετε...

Γι'αυτο και δεν εχουνε ακουμπησει μεχρι τωρα.
    Μη μου πειτε οτι οι εποχικοι πυροσβεστες
    (που πηγανε φετος -50ευρω το μηνιατικο)
    ειναι το αγκαθι του προϋπολογισμου.

Κατι διευθυντες,
    κατι συμβουλοι,
    κατι ειδικοι συμβουλοι,
    κατι υπαλληλοι βουλης,
    κατι...κατι...κατι....
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δε μας αφορούν Νίκο οι 'λεπτομέρειες'. Ούτε ήθελα ποτέ ν ασχοληθώ με τα κρατικά προβλήματα. Δεν ήθελα ας πούμε να μάθω ότι οδηγός στην ΕΘΕΛ παίρνει 2.200 / μήνα για εργασία 3 x βδομάδα x 4 ώρες / ημέρα ή τα εξωφρενικά μεροκάματα των υπαλλήλων του ΟΣΕ ή για τους συνδικαλιστές της ΔΕΗ με τις βίλες στα ΒΠ, τα επιδόματά τους και τις απίστευτες παροχές τους....

Γι αυτό υποτίθεται ότι υπάρχουν οι πολιτικοί να βάλουν τη τάξη. Εγώ έχω τις δικές μου σκοτούρες ν ασχοληθώ.

Βέβαια τα πανε οι 'ξένοι' μία, δύο, τρεις....δεκατρείς. Σοβαρές αλλαγές πάντως δε βλέπουμε να γίνονται.

8. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

Thomelef (20-06-11)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δε μας αφορούν Νίκο οι 'λεπτομέρειες'. Ούτε ήθελα ποτέ ν ασχοληθώ με τα κρατικά προβλήματα. Δεν ήθελα ας πούμε να μάθω ότι οδηγός στην ΕΘΕΛ παίρνει 2.200 / μήνα για εργασία 3 x βδομάδα x 4 ώρες / ημέρα ή τα εξωφρενικά μεροκάματα των υπαλλήλων του ΟΣΕ ή για τους συνδικαλιστές της ΔΕΗ με τις βίλες στα ΒΠ, τα επιδόματά τους και τις απίστευτες παροχές τους....

Γι αυτό υποτίθεται ότι υπάρχουν οι πολιτικοί να βάλουν τη τάξη. Εγώ έχω τις δικές μου σκοτούρες ν ασχοληθώ.

Βέβαια τα πανε οι 'ξένοι' μία, δύο, τρεις....δεκατρείς. Σοβαρές αλλαγές πάντως δε βλέπουμε να γίνονται.
    έτσι όπως το λέει ο κώστας είναι...ούτε πολιτικοί είμαστε ούτε και οικονομολόγοι...
    τα νούμερα μιλάνε μόνα τους...110 δις έξοδα, 90 δις έσοδα...τι και πως, δεν είναι
    για να κάνουμε κουβέντα...ένα παιδάκι 10 χρονών να ρωτήσεις, θα σου πεί πως αυτό
    το πράγμα πρέπει να διορθωθεί...οι υπηρεσίες δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα
    όπως τους αρέσει να παρουσιάζονται...είναι επιχειρήσεις, οι οποίες πρέπει να έχουν
    έσοδα και να είναι κερδοφόρες.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Εχουμε και τους μ@λακες της ΓΕΝΟΠ που με 5.700 βγαινουν στα καναλια ως αγανακτισμενοι για να πουν το πονο τους.

11. The Following 5 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

bill_m3 (21-06-11), Kostas_1 (20-06-11), Leonidas_E39 (20-06-11), S8N (21-06-11), Thomelef (20-06-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Ο λογος που ανοιγω συνεχεια τετοια θεματα δεν ειναι ουτε να χαρακτηρισω η να χαρακτηριστουν ανθρωποι ουτε να οργανωσω επανασταση!
    αυτο που παρατηρησα ειναι οτι οτι στα τοσα θεματ απου εχουν ανοιξει γυρω απο την οικονομικη και πολιτικη κατασταση τοσο απο μενα,οσο και απο αλλα παιδια,κανενας δεν εχει πει μεχρι τωρα οτι "καλα κανει η κυβερνηση και μας εχει ξεσκισει.μπραβο τους γιατι κανενας δεν τολμησε μεχρι τωρα να το κανει"
    ολοι ειναι αγανακτισμενοι.ολοι ειναι απογοητευμενοι,ολοι ειμαστε δεσμιοι καταστασεων.
    ο βενζινας που βγαινει και παραπονιεται,αλλα μεσα στο πλυντηριο που "δεν δουλευει" εχει τη Μ5 εμενα δε με συγκινει.
    ο γενοπ δεη που οπως ειπατε παιρνει 5.700 με βιλα στα βπ,δε με συγκινει.
    ο βουλευτης που μου το παιζει θιγμενος που τον φωναζουν κλεφτη και "καταπατειται η δημοκρατια" μου προκαλει εμετο.
    ΟΜΩΣ τα ΜΜΕ καθημερινα ασχολουνται με το μνημονιο και το τι ειπε ο ενας και ο αλλος,με δημοσιογραφους που φωναζουν τους πολιτικους και κουβεντιαζουν πινοντας καφε και αν θελουν λιγη ενταση τους αφηνουν να τσακωνονται λιγο μεταξυ τους,οχι βεβαια λεγοντας γνωμες για το τι πρεπει να γινει,αλλα για το ποιος εφερε τη χωρα εδω πριν 5 χρονια,ενω τις περισσοτερες φορες,υπουργοι που εκαναν τις λαμογιες τοτε κατηγορουν τους αλλους υπουργους που εκαναν τις αλλες λαμογιες λιγο πιο υστερα..
    αντε να βαλουν και κανενα ρεπορταζ απο κανα γερο στη λαικη...
    εχουν φωναξει ποτε ενα πολιτη?να καθισει διπλα στον υπουργο και να του τα ψαλει?
    εχουν παρει ποτε την "καμερα" να πανε να τη στησουνε κρυφα σε ταμεια απο σουπερ μαρκετ,να ακουσουν τι λενε οι υπαλληλοι και οι πελατες?
    γιαυτο το λογο αυτο το "εικονικο καφενειο" που παντα επαιζε το ρολο του στη δημοκρατια,εχει σκοπο να ακουστουν αποψεις ανθρωπων που λιγο η πολυ γνωριζουν κατι απο το δικο τους μετεριζι.
    πολιτικοι που μας βαζουν.......με αισθημα ευθυνης
    συνδικαλιστες που κανουν απεργια βγαζοντας 4.000 ευρω το μηνα,κατεβαζοντας τους διακοπτες και ο χ... να μενει χωρις ρευμα και ειναι ανεργος.
    επιτελους.φτανει.
    κανενας δεν εχει αναφερει μεχρι τωρα ποιος ο λογος να παρουμε και δευτερο δανειο.
    πηγαν ολα καλα με το πρωτο και μας αρεσε?
    μηπως δεν πηγαν καλα με το πρωτο???γιατι δεν πηγας?αφου το πηραμε για να μη χρεωκοπησουμε.το εχουμε εκταμιευσει σχεδον ολο και παλι η λεξη χρεωκοπια δεν σταματησε να λεγεται απο εμας,τους ευρωπαιους και το παγκοσμιο οικονομικο κυκλο εδω και ενα χρονο,απο τοτε που μπηκαμε στο δανειο.
    το δευτερο δανειο με ποιο τροπο θα το ξεπληρωσουμε?
    που θα μας οδηγησει?
    οι μισες αληθειες λεγονται στο κοινοβουλιο απο δηθεν αριστερους που καιγονται για το λαο ,αλλα ξεκινησαν απο συνδικαλιστες και καθοντας σπιτι τους και πληρωνονταν ενω ο συναδελφος τους καλυπτε την θεση του για να μαχαιται αυτος για τα δικαιωματα του.
    και μαλιστα αν καποιος πει οτι τοτε με τη χουντα ηταν καλυτερα ονομαζεται και φασιστας...
    σημερα εχουμε χειροτερη χουντα..
    οχι μονο χουντα,αλλα και απαξιωση.
    τοτε ηξερες και σου ελεγαν.αν βρισεις το παπαδοπουλο θα σε κλεισω στη μπουζου.
    σημερα σου λενε...πες οτι θες δημοκρατια εχουμε.εγω θα βγαλω ενα νομο,θα σου παρω το σπιτι,θα αφησω ανεργους τους γονεις σου.......και παει λεγοντας....
    και στο τελος να ερχεται να σου λεει..ολα καλα?και εσυ να λες ναι!
    εγω δεν το γουσταρω αυτο.
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

13. The Following User Says Thank You to GEORGE316 For This Useful Post:

Ptboul (21-06-11)

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP