Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
Νικ ουσιαστικα δεν διαφωνουμε και ουτε φιλος ή δικηγορος του block ειμαι!
Στα bold οτι λες το ειχα γραψει απο πριν.
Στα πλαισια ομως μιας γενικοτερης "εκπτωσης" και απαξιωσης των παντων που κυριαρχει, η ταση του να κρινουμε απαξιωτικα με τοση ευκολια δεν ειναι σωστη, ειδικα οταν δεν ειμαστε συναγωνιστες του αυτου ή και οιοδηποτε άλλου.
Δεν ξερω αν εισαι οδηγος αγωνων εστω και χομπιστας,ξερω ομως οτι ενας οδηγος αγωνων ειναι κατα δεκαδες φορες καλυτερος απο τον καθημερινο οδηγο(εμενα δηλαδη).
φιλε νινο..δεν ειμαι οδηγος αγωνων..απλα κανω ερασιτεχνικα drift..και εχω μπει σε 5 πιστες..μεχρι εκει..και αν εμαθα κατι απο αυτη την καθαρα ερασιτεχνικη μου ενασχοληση..ειναι οτι ολα μαθαινονται..αρκει να χεις λεφτα και χρονο να ξοδεψεις..και γιαυτο με βλεπεις τοσο αρνητικο σε φαινομενα τυπου block..ιδιως το drift ειναι κατι που μαθαινεται...και θεωρω οτι τα videakia του με τετρακινητο δεν ειναι κατι το φοβερο!!!ιδιως αμα καταλαβεις ποσο καλοστημενα ειναι....

φυσικα και δεν χωριζω τιποτα εδω..ολα στην ροη του λογου..για βαλε το εαυτο σου να χεις απειρο χρημα και λοξα..και να κανεις παντες..η να μπαινεις για χρονους..ε καποια στιγμη δεν θα φτασεις σε ενα ικανοποιητικο επιπεδο..??η οδηγηση ειναι δεξιοτητα..και θελει μια συγκεκριμενη αντιληψη...καποιοι ανθρωποι (λιγοι) δεν την εχουν..ακομα και αυτοι ομως με προπονηση μεταμορφωνονται!!!!