Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 20

Θέμα: Shadowline trim....

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexm Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λοιπον....,εαν τριβοντας με το βαμβακι με ψιλη αλοιφη και το βαμβακι μαυριζει,ειναι βαφη ενος συστατικου,χρωμα και βερνικι,ενα.
    Εαν δεν μαυριζει το βαμβακι, ειναι μαλλον καποια μεθοδος ανοδιωσης!!!!
    Παντως χρωμα μαυρο και μετα βερνικι δεν ειναι,γιατι εαν ηταν,αφ΄ενος δεν γινονταν ετσι αφ΄ετερου θα καθαριζαν αρκετα με το ξυδι!!!
    Shadowline Trim

Exterior trim may become discoloured; this discolouration is due to a film deposited on the trim which distorts the light reflecting off the trim. These deposits may come from car washes, hard water, or other environmental conditions. Deposits that cause the discoloration can be easily removed by polishing with a quality light finishing polish (Extract from a BMW technical service bulletin (TSB)

Note: The glossy black trim pieces are anodized, not painted, and the discoloration does not mean that the surface has been damaged. Therefore, the trim pieces do not need to replaced.
    ...στο πρωτο ποστ σε αυτο το θρεντ το εχω βαλει σε παραθεση τι ακριβως απανταει η BMW για το συγκεκριμενο θεμα,οποτε οπως βλεπεις ειναι οντως ανοδειωση.

....μηπως να ρωτησουμε κανεναν αλουμινά???

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexm Εμφάνιση μηνυμάτων
    Υ.Γ: Αρη,εαν ειναι να κανουμε την τραμπα......,πες μου ποια κομματια ειναι χαλασμενα για να παραγγειλω καινουργια,δεν θελω η ασπρουλα μου να ειχει σημαδια.....
    Ας ερθει εκεινη η ημερα να κανουμε ανταλλαγη και:

1.Θα στο παραδωσω στην ΤΡΙΧΑ!!!!

2.Την επιστολη διαμαρτυριας, οτι δεν ξερεις τι συμβαινει ,πχ.οταν πατας γκαζι και το οχημα απλως μετακινητε,θα γινει ΜΗ αποδεκτη απο τον παραληπτη!!!!

3.Την επιστολη ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑΣ της γυναικας σου που επιτελους ταξιδευετε με ηρεμια,ησυχια χωρις βραμ-βρουμ,και διχως να σας πειραζουν στο δρομο"πατηστε το, σκιστε το να ακουσουμε τον V10!!!!" θα γινει αποδεκτη με χαρα απο τον παραληπτη.

ΥΣ.την επιστολη διαμαρτυριας της γυναικας μου μην την λαβεις υπ'οψιν,ετσι κι αλλιως ο γιος και η μικρη μου κορη θα δειξουν υπερ του δεοντος συμπαρασταση στον μπαμπα που θα εχει αποβλακωθει εντελως με το νεο του αποκτημα!!!

2. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

alexm (17-06-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP