η λυση βρισκεται καπου στη μεση.
για αρχη η αμεση και ριζικη αλλαγη του συνταγματος ειναι επιβεβλημενη(οχι πως ακολουθουν το συνταγμα)
οι βουλευτες μεταφερουν την αποψη της εκλογικης του περιφερειας...
ο βουλευτης θεσσαλονικης,εκφραζει τις αποψεις των κατοικων στη θεσσαλονικη.
αυτο ελεγχεται?
και αντε πριν 50 χρονια που να το μαθεις...αυτος θα ισχυριζοταν οτι το εθεσε στη βουλη!!
και αντε βρες το.σημερα?με τοσα μεσα ενημερωσης??
στην ουσια οι βουλευτες ειναι 300 ανθρωποι που εχουν κανει κονε με μερικους αλλους ανθρωπους και παιρνουν ψηφους.
ειναι ακριβως οπως με τις καφετερειες στον ιδιο δρομο.
στη μια γινεται το αδιαχωρητο και στην αλλη εχει 3 παρεες...δεν κανει καλο καφε η αλλη?η μηπως δεν ειναι inn στεκι????????
και εγω αν βαλω να με ψηφησουν ολες οι γυναικες που εχω παει,βγαινω....(αυτο ειναι χιουμορ)αλλα δεν εκφραζω τη γνωμη καποιου.
αντιθετα,η μια θα μου ζητησει να διορισω το γιο της (αφου τοσο καιρο τη "διοριζα"εγω)
και παει λεγοντας.
αυτο ειναι το πρωτο που πρεπει να αλλαξει.μαζι με τη βουλευτικη ασυλια.
επειδη εγω ειμαι βουλευτης μπορω να σκοτωσω χωρις κανεις να με κανει τιποτα?ναι αυτο γινεται στην ελλαδα.
αυτο ομως δεν το εχει πει κανενας...ουτε πολιτικος,ουτε πολιτης.
τοσο χαιβανια ειμαστε και εμεις.
οταν λεμε εξυγιανση του δημοσιου δεν εννοουμε να κοψουμε το 1/3 του μισθου των 1200 ευρω.
ομως εξυγιανση σημαινει ο μισθος του διευθυντη να γινει το 1/5 αυτου που παιρνει τωρα.
και δεν ειναι μονο οι μισθοι που προβλεπονται στη περιγραφη της θεσης εργασιας,ειναι και τα επιδοματα που παντα τριπλασιαζουν το μισθο.
ενας υπουργος βλεπε παπακωνσταστινου,απετυχε στο εργο του.ειναι ο χειροτερος υπ.οικονομικων...και τι εγινε??
πηρε τους μισθους και τα επιδοματα?
εκανε τα ταξιδια δωρεαν(και μη μου πειτε οτι πληρωνε μονο τα ξενοδοχεια απο τις υπουργικες του υποχρεωσεις...)
πληρωσε η κορη του το κινητο του τηλεφωνο η μηπως και αυτο το πληρωσα εγω??
και στο τελος αφου απεδειξε οτι απετυχε(με λεγομενα του ιδιου του παπακωνσταντινου που ελεγε οτι αν βαλει νεους φορους σημαινει οτι απετυχε),δεν του ζητηθηκε ο λογος γιατι,αλλα του δωθηκε νεο υπουργειο,η στη "χειροτερη" γιαυτον θα εμενε εκτος κυβερνησης...χεστηκε δηλαδη!!!!!
οπως ο μαντελης που εκανε τη καριερα της ζωης του στο εξωτερικο ως συμβουλος!!παλι θα περπαταει στο δρομο και θα απαιτει να του σκυβουμε το κεφαλι.του αποτυχημενου υπουργου.
χρησιμοποιω ονοματα οχι γιατι εχω κατι συγκεκριμενο(εδω ολη η ελλαδα εχει)μπορω να χρησιμοποιησω πολλα ονοματα.....
βεβαια αν ο παπακωνσταντινου διαβασει ποτε αυτο το ποστ θα πει πως ειναι λασπολογια εις βαρος του απο υποκινουμενους ανθρωπους της αριστερας και οτι ο λαος μιλησε!!(που κολλαει στο τελος ο λαος....