Thread automatically updated every 5 second(s).
Automatic thread refreshing has been stopped because you appear to be idle. Un-Idle
-
Ανανέωση
-
και μετα απο ενα λαθος που ειχε δημιουργηθει.........παραθετω. ..
07/07/09:
και απο την γαιδουρινη μου υπομονη.....ΑΠΟΚΟΜΙΣΑ το εξης οφελος.....Απο τις 8,30 σημερα το πρωι ειμαι στην GALFER......προς αντικατασταση του αριστερου δισκου και της δεξιας δαγκανας....αφενος γιατι ειχαν μπει δυο δεξιοι δισκοι εις γνωσην μου πανω στο αυτοκινητο και με ειχαν ενημερωσει να τους αλλαξω αυτην την εβδομαδα....και αφετερου γιατι την δεξια δαγκανα την ειχε ψιλογδαρει η ζαντα!!!
Αφου λοιπον φερθηκαν επαγγελματικα στην εν λογω εταιρια...και μου αντικαθιστουν ηδη την δαγκανα.....μολις ηρθε ο πωλητης απο τα κεντρικα με το εξης δωρακι............!!!
Κυριε ταδε ...μου λεει.....δυστυχως ο δισκος σας δεν εχει ερθει σημερα (απο τις 8,30 το πρωι ειπαμε εδω εχω βγαλει φωτιες)...αλλα στην ατυχια σας εισαστε τυχερος γιατι καταλαβαινουμε οτι σας εχουμε ταλαιπωρησει και γι αυτο χωρις επιπλεον χρεωση σας τοποθετουμε τους δισκους 330x30 απο ΑΝΘΡΑΚΟΝΗΜΑ τους λεγομενους EVOLUTION που ειναι για θερμοκρασια εως 1100 C ενω οι προηγουμενοι ηταν μεχρι 600 C.Το ποσο χρεωσης επιπλεον θα ηταν 800 ευρα.....τρελο ποσο που δεν θα το δινα ποτε......!!
Σιγουρα ειναι υπερβολη και οι τωρινοι για τα δικα μου δεδομενα....δεν παυει ομως να ναι ενα πολυ καλυτερο μπαξιμο απο τους προηγουμενους.......
Παλι στρωσιμο λοιπον για 600 χλμ ......σας ενημερωνω μετα...γιατι μου παν οτι το φρεναρισμα θα ναι ακομα αποτελεσματικοτερο!!
Τετοια λαθη και διορθωσεις ας μου συμβαινουν πιο συχνα....η υπομονη μου δοκιμαστηκε και ανταμοιφθηκε!!\
ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!!
-
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP