Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1323

Θέμα: BMW 3er E46 Navigation 7" Monitor

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

με 2 χρονια εγγυηση μια χαρα εινα!! 300ε ουτε ραδιο σιντι δεν περνεις μακαρι να
    ειναι αυτη η τιμή αλλα ειναι δυσκολο.. τα τελειως μουφα κινεζικα εχουν τοσο
    κατι οθονες ενα ντιν που πουλανε παντου.. αυτο ειναι και σε ποιοτητα καλο απο οτι καταλαβα τουλαχιστον! δεν θυμιζει κινεζικο προιον που ξερουμε και εχουμε στο μυαλο μας σιγουρα!!! ουτε εγω θελω να δώσω πολλα αλλα με 300ε δεν περιμενω να το παρω!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 24-01-10 στις 00:27

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο G_kaliteros Εμφάνιση μηνυμάτων
    με 2 χρονια εγγυηση μια χαρα εινα!! 300ε ουτε ραδιο σιντι δεν περνεις μακαρι να
    ειναι αυτη η τιμι αλλα ειναι δυσκολο.. τα τελειως μουφα κινεζικα εχουν τοσο
    κατι οθονες ενα ντιν που πουλανε παντου.. αυτο ειναι και σε ποιοτητα καλο απο οτι καταλαβα τουλαχιστον! δεν θυμιζει κινεζικο προιον που ξερουμε και εχουμε στο μυαλο μας σιγουρα!!! ουτε εγω θελω να δοσο πολλα αλλα με 300ε δεν περιμενω να το παρω!!
    ρωτα οσους εχουν βαλει παρομοια σε VW-skoda group ,και θα σου πουν ενα σωρο προβληματα ....αλλα οταν θα το εχεις χρυσοπληρωσει θα ειναι αργα...
    bbs rules ....

Περιοχή
    Χανια
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο georggge46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ρωτα οσους εχουν βαλει παρομοια σε VW-skoda group ,και θα σου πουν ενα σωρο προβληματα ....αλλα οταν θα το εχεις χρυσοπληρωσει θα ειναι αργα...
    Γιωργο,ηλεκτρονικα ειναι παντα μπορεις να αντιμετωπισεις προβληματα.Ξερεις τι προβληματα εχω αντιμετωπησει εγω στο κορυφαιο μοντελο της κλασικης σειρας της pioneer??Αστο καλυτερα(αγορασμενο καινουριο απο εμενα 800€)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP