αυτο ειναι ενα πολυ κρισιμο ερωτημα....
ουτε ενας απο τους 300 μπορουν να κυβερνησουν.ουτε ενας απο ολους τους υποτιθεμενους κυβερνητικους και επιτελεια.
αν ψαξετε καλα θα δειτε οτι υπαρχουν μεγαλα κενα και στο συνταγμα..
ακουστε.τοσο καιρο τα κοματα τρωνε τις σαρκες τους βαζοντας στο τραπεζι "ιδεες" και περισσοτερο κατηγορωντας.
κανενας ομως δεν ειπε οτι ο συνταξιουχος πλεον δεν εχει να φαει.παραλληλα δε η πειραιως το α τριμηνο ειχε ανοικοινωσει ποσο % κερδη δε θυμαμαι...
ολοι μιλανε γαι αισθημα ευθυνης και αυτο που βλεπω ειναι οτι οι τραπεζες κρατανε τους υπαλληλους τους 4 ωρες παραπανω(κατερινα απο πειραιως......και πολλοι αλλοι,απλα για να σας δειξω οτι δεν ειναι μυθος,ειναι αληθεια) και τους βαζει να υπογραψουν οτι φευγουν κανονικα,χωρις βεβαια να πληρωνονται υπερωριες...ενω υπαρχουν 7 κηπουροι σε κτηριο που δεν υπαρχει κηπος.αλλα οι απεργιες των δημοσιων υπαλληλων γιατι απολυονται συναδελφοι τους που εχουν να πατησουν στην υπηρεσια καμμια 20ρια χρονια,ταυτοχρονα με το ωρομισθιο καθηγητη που του δινουν ψιχουλα που ουτε περιστερια δε χορταινει τον εχουν 15 χρονια απο σχολειο σε σχολειο πολλες φορες εκτος της πολης του,αλλα πρεπει να παει αν θελει να διοριστει....
αλλα ακουστε το πιο κακο
ολα αυτα γινονται με λαικη εντολη!!εχετε δωσει εσεις καμμια τετοια εντολη?εγω παντως οχι.αλλα επειδη μπορει να ειμαι και λιγο χαζος,για πειτε...μηπως εχετε δωσει εσεις??
βγαινει κυβερνηση με αποχη 50%,δηλαδη οι μισοι βγαζουν κυβερνηση.
ψηφιζονται νομοσχεδια χωρις ποτε να ενημερωνεται ο πληθυσμος.οι βουλευτες εχουν ασυλια ακομα και για φονο.ενω μεσα στα κρατικα κονδυλια περιλαμβανονται διαζυγια της αποστολακη,επειδη η κοπελα ειναι μια εργαζομενη μανα και δεν προλαβαινει να τα βγαλει περα....
γραμματεας του αντρικου(ξερετε τι σημαινει αυτο) και ξαφνικα υπουργος...
εγω τελικα γιατι ειμαι υπαλληλος??εσυ γιατι εισαι υπαλληλος??
ξερετε τι μουθυμιζει αυτο?
μια παιδικη χαρα με 5 παιχνιδια,περιφραγμενη οπως πρεπει να ειναι και η μαμα να λεει παιξε οσο θες τωρα!!5 παιχνιδια εχεις,αυτα ειναι.