Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 10

Θέμα: Προελευση Ονοματων Αυτοκινητοβιομηχανιων

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ΚΙΛΚΙΣ
    Rides
    0

Προεπιλογή

να συμπληροσω και εγω κατι,που μου το ειπε φιλος απο γερμανια και δεν ξερω αν αληθευει.......λεει λοιπον οτι οι ''καρδιες'' οπως τις αποκαλουμε εδω στην ελλαδα,συμβολιζουν τα κολοβα μουστακια του χιτλερ........και αυτο συμφωνα με τα λεγομενα του φιλου γιατι καποια φαση (δεν θυμαμαι ποτε) η BMW θα εκλεινε λογο οικονομικων δυσκολιων........και επειδη την χρηματοδοτησε αδρα ο χιτλερ,γιατι το θεωρουσε ντροπη να κλησει ενα γερμανικο εργοστασιο........εδωσαν στις καρδιες το σχημα των μουστακιων του χιτλερ.......
    και η συνεχεια αυτης της εκδοχης ειναι(ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΡΑΒΑ) οτι οι γερμανοι που ειναι φασιστες,ακροδεξιοι,ναζιστ ες κλπ....παντα εχουν μπεμπα,για να δειξουν τις πολιτικες τους αποψεις..........απο ολα τα παραπανω εχει κυκλοφορησει η φραση που οι περισσοτεροι εχουμε ακουσει ''φασιστικο αυτοκινητο''.......ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑ Ω ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΡΑΒΑ..................

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο individual Εμφάνιση μηνυμάτων
    ...........................απο ολα τα παραπανω εχει κυκλοφορησει η φραση που οι περισσοτεροι εχουμε ακουσει ''φασιστικο αυτοκινητο''.....ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΡΑΒΑ..................
    Εχω ακούσει πολλές φόρες " φανταστικό αυτοκίνητο" , καμμία.. "φασιστικό".
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Samaro : 26-12-09 στις 22:36

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP