Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 485

Θέμα: [E36] ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο pralinas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απο αντιπροσωπους BMW και απο επαγγελματιες με ανταλλακτικα BMW....
    Πουλάνε οι αντιπρόσωποι BMW aftermarket parts?????

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο pralinas Εμφάνιση μηνυμάτων
    η αντικατασταση των λαστιχενιων βασεων με aftermarket.
    Eπειδή μίλησες για aftermarket ρωτάω και επειδή το ίδιο θέμα φαίνεται να υπάρχει και στο Ε46...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 14-06-11 στις 16:40

Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BILL007 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πουλάνε οι αντιπρόσωποι BMW aftermarket parts?????

Eπειδή μίλησες για aftermarket ρωτάω και επειδή το ίδιο θέμα φαίνεται να υπάρχει και στο Ε46...
    εχεις πμ
    η τρελα παει παντα με το πλαι!

3. The Following User Says Thank You to pralinas For This Useful Post:

BILL007 (15-06-11)

Rides
    2

Προεπιλογή

να συνεχισω και εγω σαν καινουργιος στην παρεα αυτο το θεματακι που μου αρεσει...απο το 2003 μεχρι σημερα εχω παρατηρησει τα εξης:
    1)καποια στιγμη κολλησε το κοντερ (δεν εδειχνε χλμ και επαιζε μονο του)πριν 3 χρονια αν θυμαμαι καλα και το αντικατεστησα με μεταχειρ. στα 120ε.
    2)κλασικο κρεμασμα υφασματος των πορτων σε στυλ rufles(κυματιστο) και εβαλα γνησιο δερμα και υσηχασα μια και καλη
    3)σκασιμο του τιμονιου στη στεφανη(ειχε αρχισει το σκασιμο απο τοτε που το πηρε και επιδυνωθηκε)-το ιδιο με απο πανω.ντυσιμο την στεφανη με δερμα
    4)ωστηρια στον μ52 του στυλ ντιζελ ηχος-αντικατασταθηκαν με καινουργια και ηρεμησα (φταιω και γω βεβαια που το αφηνα κατι 2μηνα ακουνητο+πολλα χιλιομετρα γραμμενα+τα αγραφτα τυχαινει,τωρα ομως δεν την ξαναπαταω).
    5)ελαχιστο κιτρινισμα των μαμα φαναριων μπροστα(εβαλα hella ετσι και αλλιως για να δουλευουν καλυτερα με τα xenon αφου εχουν προτζεκτορα αυτα)
    6)τριγμοι στην ηλιοροφη σε ανωμαλιες δρομου-με 50ε την ελυσε ο μαστορας και εβαλε αφρολεξ απο μεσα(αν θυμαμαι καλα) και δεν ακουγεται τιποτα τωρα
    7)ελαφρυ τριξιμο στο πατημα συμπλεκτη εχει παρατηρηθει και σε μενα τελευταια αλλα δεν ειναι και τοσο ενοχλυτικο αφου ακουγεται μονο με την μηχανη σβηστη(που να ακουστει εν κινησει?χαχαχαα).θα το αφησω ετσι αμα δεν επιδυνωθει...
    απολογισμος περιπου 1.000ε ολα αυτα που εφτιαξα-αλλαξα.(απο1-6).ειμαι ψειρας οπως καταλαβατε.οτιδηποτε δεν κανει την δουλεια του σωστα η'΄με χαλαει οπτικα το στελνω αδιαβαστο.
    αμα εξαιρεσουμε το κοντερ και την ηλιοροφη που εκνευριζε τ υπολοιπα αμα ημουν καποιος που το εχει απλα για να κανει την δουλεια του μπορει και να τα αφηνα ετσι.επειδη το θελω μπιμπελο ομως....
    τα υπολοιπα λεφτα που εχω ριξει ηταν για την παρτη μου.εγω εφταιγα και οχι το αμαξι.χαχααχαχαα.
    σε γενικες γραμμες το ε36 ειναι απο τα πιο αξιοπιστα και καλοκατασκευασμενα bmw.οι δε λαμαρινες ειναι λαμαρινες και οχι φτερο στον ανεμο.ειναι αμαξι για πολλα χλμ οπως και το κανουμε.οσο για τα μοτερ αμα τα προσεχεις και δεν τα λιωνεις καθημερινως βγαζουν πολλαααααα χ.λ.μ.

e36 till death!
    its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).

5. The Following User Says Thank You to leo328 For This Useful Post:

Panos 316T (07-07-11)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP