Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 73

Θέμα: Μπλόκο αστυνομίας

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες με σταμάτησαν κι εμένα με την γριά, παλιό αμάξι είδαν, καγκουροθόρυβο κάνει, μένω και κοντά στον Φοίνικα καταλαβαίνετε...

Τα παιδιά ήταν ευγενικότατα ζήτησαν τα χαρτιά μου ζήτησαν να ανοίξω το πορτ-μπαγκάζ, έκαναν τον έλεγχο τους και μετά άρχισαν να σαλιαρίζουν πάνω από την γριά, για το πόσο περιποιημένη την έχω και μπραβο για το μεράκι μου και άλλα τέτοια. Με ευχαρίστησαν για την υπομονή μου και έφυγαν
    Υποψιάζομαι ότι με σταμάτησαν περισσότερο για να δουν το αυτοκίνητο παρά για να μου κάνουν έλεγχο...
    χεχε
    318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
    Μου το 'χα πει!!!

2. The Following User Says Thank You to DaywalkeR For This Useful Post:

nikos1400 (14-06-11)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DaywalkeR Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πριν από περίπου δύο εβδομάδες με σταμάτησαν κι εμένα με την γριά, παλιό αμάξι είδαν, καγκουροθόρυβο κάνει, μένω και κοντά στον Φοίνικα καταλαβαίνετε...

Τα παιδιά ήταν ευγενικότατα ζήτησαν τα χαρτιά μου ζήτησαν να ανοίξω το πορτ-μπαγκάζ, έκαναν τον έλεγχο τους και μετά άρχισαν να σαλιαρίζουν πάνω από την γριά, για το πόσο περιποιημένη την έχω και μπραβο για το μεράκι μου και άλλα τέτοια. Με ευχαρίστησαν για την υπομονή μου και έφυγαν
    Υποψιάζομαι ότι με σταμάτησαν περισσότερο για να δουν το αυτοκίνητο παρά για να μου κάνουν έλεγχο...
    χεχε

στη δικη σου περιπτωση και εγω το ιδιο πιστευω.

Επισης το αλλο:

Προσεχετε ποιους βαζετε μεσα στο αυτοκινητο.
    Μη βρεθειτε προ εκπληξεως και σε κανα μπλοκο βρεθουν
    σε καθε τσεπη του "κολλητου" σας κανα μισοκιλο
    χασιςςςςςςς.......
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Περιοχή
    Αθήνα, Κρυονέρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Θερμή παράκληση, λίγο προσοχή στους χαρακτηρισμούς.

Δεν θα γράψω αν συμφωνώ ή όχι σε όλα αυτά που λέτε, όχι γιατί ΔΕΝ μπορώ αλλά διότι δεν θέλω.

Σκεφτείτε επίσης ότι πολλοί χρήστες/μέλη του BMWfans.gr είναι αστυνομικοί, κάνουμε παρέα μαζί τους και δεν είναι καθόλου σωστό να "γράφουμε" τέτοιους χαρακτηρισμούς για τους συναδέλφους τους.

Ευχαριστώ.

5. The Following 7 Users Say Thank You to Stefanos_Cool For This Useful Post:

///M3L (14-06-11), bill_m3 (15-06-11), katsaraios (14-06-11), Leonidas_E39 (14-06-11), nikos1400 (14-06-11), Nino (14-06-11), PANOS-E60 (14-06-11)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP