Οσοι απο σας ετυχε να πεσουν σε ελεγχο απο αστυνομικες ειδικες δυναμεις στην Κρητη θα ξερετε πολυ καλα οτι η περιπτωση βγες εξω, τα χερια στο καπω, σωματικος ελεγχος, ψαχτηρι σε ολο το αυτοκινητο κτλ ειναι καθημερινο φαινομενο για μας εδω κατω.......Τυχαιο???? Δεν νομιζω!!!! Δεν φταιμε βεβαια ολοι !!!!
Καθε μερα γυρνανε τα τζιπακια και κανουν αυτη τη δουλεια, και καλα κανουν! Το θεμα ειναι.... πως το κανουν???? Οταν πρωτο ξεκινησε το ολο θεμα στις αρχες του 90 αν δεν κανω λαθος, υπηρχε πραγματικα πολυ μεγαλο προβλημα. Μου ετυχε το 94 σε αγροτικο δρομο, εγω ημουν 14 χρονων, κατευθηνομασταν με τον πατερα μου απο το χωριο προς Χανια, μαζι και ο θειος μου, αξιωματικος του πολεμικου ναυτικου και μας σταματανε. Οσων αφορα ονοματα και αριθμους κτλ....αυτα αλλου !! εδω εχει κουκουλα στη μουρη μην τυχει και τον θυμασαι την αλλη μερα.....τεσπα....για να μην γινομαι κουραστικος ....ενω ημουν ξαπλωμενος στο καπω για το σωματικο ελεγχο....ενα κωλοπαιδο επαιζε με το κλειστρο του mp5 πανω απο το κεφαλι μου! Οπως καταλαβαινεται κοντεψαμε να παμε μεσα εκεινο το βραδυ!
Δεν φταινε ομως τα παληκαρια, φταινε αυτοι που τους εβαλαν εκει με τον α η τον β τροπο, με πολιτικα κριτηρια, με ανταλλαγματα, χωρις κανενα ψυχολογικο ελεγχο κτλ. Εκτος βεβαια απο ολα αυτα δεν ειχαν και καμια απολυτως εκπαιδευση....αν δεν κανω λαθος ενα 3μηνο ηταν τοτε η εκπαιδευση και μετα εξω να το παιζουν καου-μποιδες! Απο τοτε εως σημερα μπορει να με εχουν σταματησει για τετοιο ελεγχο πανω απο 10 φορες, αυτο που εχω διαπιστωσει ειναι οτι σιγουρα υπαρχει βελτιωση, αλλα οχι οσο θα επρεπε. Μου εχει τυχει παλι το 1998 στις Καλυβες Χανιων,οδηγωντας ενα οπελ ασκονα των γονιων μου, νεος οδηγος, να μας βγαλουν εξω εμενα και τα φιλαρακια μου που ημασταν στο αυτοκινητο, να γινουν ολα τα παραπανω, να πεταξουν εξω οτι ειχε μεσα στο αυτοκινητο, τσαντες θαλασσας που ειχε η μανα μου, εργαλεια διαφορα που αφηνε ο πατερας μου στο πορτ μπαγαζ, μεχρι και τη ρεζερβα και το γρυλλο κτλ, αδειασαν τα τσαντακια μας (μπανανες) στη μεση του δρομου, 12 το βραδυ χωρις φωτα, μου δεινουν τα κλειδια στο χερι και μας λενε καληνυχτα........Μεχρι τις 2 μαζευαμε πραγματα με το φως του αναπτηρα απο το δρομο. Μου εχει τυχει βεβαια, προσφατα, και ελεγχος οπου τα παιδια ηταν ΚΥΡΙΟΙ!!!! Μιλαγαν στον πληθυντικο, μας χαιρετησαν, ο υπευθυνος ειπε το ονομα του κτλ ........Ολα λοιπον κατα τη γνωμη μου ειναι θεμα παιδιας, εκπαιδευσης, επαγγελματισμου και ανθρωπιας! Το θεμα ειναι πως κρατας την ψυχραιμια σου οταν θα πεσεις σε μ@λακες !!!! Ξερουμε ολοι οτι δεν ειναι ευκολο και οι συνεπεις ειναι σε ολους μας ανεπιθυμητες!!! Συμπερασμα => Για αλλη μια φορα........Ελλας το μεγαλειο σου !!!!!!

Απάντηση με παράθεση