Φίλε εγω τους δικαιολογώ απόλυτα γιατί είσαι μεγάλη ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ
Φίλε εγω τους δικαιολογώ απόλυτα γιατί είσαι μεγάλη ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ
///M3L (13-06-11)
Γιαννη μη μασας, εχουν να σου τυχουν τετοιοι ελεγχοι στη ζωη σου.. ουυυυ!!
Που να δεις ξεβρακωμα (κανονικα με μποξερακι μη και εχεις δεμενο τιποτα απο μεσα) στη Πατρα κοντα στις καφετεριες με καμια 10αρια ΟΠΚΕ να σε σημαδευουν. Επειδη εχω την ατυχια να με σταματουν συχνα για ελεγχο εχω να σου πω ενα σωρο ιστοριες και καλες και κακες.
Καποτε κα εγω ετσι ελεγα, τι σκατα συμπεριφορα ειναι αυτη οταν εισαι σωστος και δειχνεις σωστος.. αλλα ετσι που εχουν γινει τα πραγματα, ακομα και παπας μπορει να οπλοφορει ή να φερει ναρκωτικα. Καλυτερα να ειναι τυπικοι και ετοιμοι, παρα να ειναι χαλαροι και να τους καθαρισουν. Αστους να κανουν τη δουλεια τους γιατι αυριο μεθαυριο θα σταματησουν αυτον που θα κανετε μανουρα στο δρομο και θα σου πεταξει κανα οπλο εξω..
Αυτα για τον ελεγχο, για το ποσο ευγενικος ειναι (ειδικα οταν δεν εχει βρεθει κατι), αυτο ξεκινα απο το σπιτι του και απο το ποσες σφαλιαρες εφαγε στο σχολειο. Οταν βλεπεις οτι ο αλλος ειναι πιθηκος, δεν χρειαζεται να καληνυχτισεις ουτε εσυ.
Ψυχραιμια !
giannis_compact (13-06-11), kloukakis (13-06-11), Panos 316T (13-06-11), Ptboul (14-06-11)
gant (13-06-11), giannis_compact (13-06-11), m-power_01 (13-06-11), mormon (14-06-11), S8N (13-06-11)