κωστη κανονισε να παρω κανα ε36 και να πεταει μουτρα....
εκει θα σε βαλω για αντιβαρο πισω για να πεταει κωλους...
κωστη κανονισε να παρω κανα ε36 και να πεταει μουτρα....
εκει θα σε βαλω για αντιβαρο πισω για να πεταει κωλους...
kloukakis (14-06-11)
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=8185
ετοιμο και θα παρεις και λεφτα απο το σαλονι.!!!!!!!!!!!!!!!!
WRC is for boys
GROUP B was for men
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dr. Yamastura : 14-06-11 στις 19:21
UP YOURS!
nik200 (16-06-11)
νίκο εγώ με τη σειρά μου θα σου έλεγα να κοιτάξεις ποιό αυτοκίνητο εκ των δύο πρωταγωνιστεί στο πανελλήνιο πρωτάθλημα drift,καταρχήν ο Μ5 είναι σαφώς ποιό δυνατός και ροπάτος απο τον Μ3,εάν σε αυτό προσθέσουμε και το ελαφρύτερο σασί του Ε30 ήδη η ζυγαριά γέρνει,σαφώς πιό λίγα χρήματα για εξέλιξη το Ε30,ειδικά στο θέμα ανάρτηση,τέλος θα θυμίσω σε όλους ότι το 2009 το πρωτάθλημα drift το πήρε ο κώστας καπότης με Ε30 Μ5,δηλαδή αποκτάς ένα αυτοκίνητο με το οποίο εάν έχεις τα κατάλληλα χέρια μπορείς να κάνεις οτιδήποτε θέλεις(τουλάχιστον στην ελλάδα)
υγ.είναι πανεύκολο να το συνδέσεις ηλεκτρολογικά,εγώ το σύνδεσα μόνος μου χωρίς να είμαι ηλεκτρολόγος
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mike21 : 14-06-11 στις 20:14
kloukakis (16-06-11)
να πω και εγω την γνωμη μου χωρις να ειμαι γνωστης του χωρου
εξαρτατε τι χρηση θελεις να κανεις με το αμαξι,,,,,αν το θελεις για την παρτη σου να μπαινεις πιστα να γουσταρεις τοτε ενα Ε30 με Μ30 3,5cc μοτερ (απο 535 / 735 ) θα εισαι μια χαρα! χωρις "πολλα" εξοδα ...
τωρα αν θελεις να παιξεις με "μεγαλα" παιδια και να κατεβεις σε αγωνες κτλ κτλ τοτε οχι οτι το Ε30 δεν μπορει να ανταπεξελθει...απλα ποιο οικονομικα θα σου ερθει να παρεις μια μετατροπη Ε36 Μ3 παρα να φτιαξεις απο το "0" ενα Ε30 Μ3 απο Ε36 η Μ5 απο Ε34 + οτι το 36αρι ειναι ρυθμισημο πισω σε καμπερ κτλ, (αν και τσο 30αρι βαζεις καρπεροβιδες πισω αν θες)
nik200 (16-06-11)