Ακριβώς! Πες τα ρε κτηνίατρε!!!!!
Κατ αρχήν τώρα που το σκέφτομαι, εγώ, ο ντοκ και ο Μικε είμαστε με Ε36!! Εσένα πως να σε δεχτούμε στο Team με Ε30??![]()
Ακριβώς! Πες τα ρε κτηνίατρε!!!!!
Κατ αρχήν τώρα που το σκέφτομαι, εγώ, ο ντοκ και ο Μικε είμαστε με Ε36!! Εσένα πως να σε δεχτούμε στο Team με Ε30??![]()
nik200 (13-06-11)
kloukakis (13-06-11)
Και ποιος σου είπε οτι δεχόμαστε 46άρια? Χαχαχαχαχα
Νικ οτι και να πάρεις θα το πας τάπα, απλά πάρε οτι καλύτερο για να αξιοποιήσεις όσα ξέρεις και να τρέξεις και σε κανέναν αγώνα χωρίς μειονέκτημα. Εξ άλλου είμαι σίγουρος ότι για εκεί το πας ή θα το πας χεχε....
nik200 (13-06-11)
Χμμμμμ για να σκεφτώ.
Λοιπόν μου λέτε:
Να πετάξω τον τετράφτερο
Να πετάξω το quaife για να βάλω το μεγαλύτερο
Να πετάξω τον κομπρέσσορα
Να πετάξω συνεμπλοκ μηχανής-σασμαν
Να πετάξω το χταποδάκι που μόλις πήρα
Να πετάξω ότι γνώσεις μαζεύω 1 χρόνο τώρα + τα έξοδά τους
Και να μην παίξω 200-220 άλογα που μπορούν να ανέβουν
Για να:
πάω 200 άλογα
να πάρω 100-150 κιλά (+2 άτομα)
αφήσω τον Παπαρανδέου να με ρημάζει
Χμμμμμμισό να το σκεφτώ
.
.
.
.
.
.
.
Ρε πάτε καλά? Ζήτω τα τετρακύλινδρα![]()
![]()
ΥΓ: Αφού και εσείς αργά η γρήγορα για εκεί πάτε![]()
Καταρχην δεν ειναι αναγκη ν'αλλαξεις διαφορικο...υπαρχουν 316-318 τουρμπατα με μιση χιλιαδα αλογα και μικρο καβουκι και ΔΕΝ σπανε....BMW εχεις φιλαρακι οχι Nissan....Ολα τ'αλλα πουλα τα και βαλε 6κυλινδρο με μικρο καβουκι,δεν παθαινει τιποτα.Αλλα περα απ'την πλακα εγω δεν ειμαι εναντια στον 4κυλινδρο αλλα πιο πολυ ειμαι εναντια στον κομπρεσσορα.Θα πας ταβανι 200-230 αλογα και 25 κιλα ροπης,ενω με μια τουρμπινα μπορεις να ξεπερασεις και τα 300hp με σωστες δοκιμασμενες λυσεις.Και ξαναρωτα τον εαυτο σου:εχεις δει πολλα κομπρεσσορατα ντριφταδικα??Στο ντριφτ θες ξεσπασμα ροπης και σκυλιασμα στις ψηλες.Μονο ο κομπρεσσορας δεν μπορει να στα παρεχει αυτα....
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
παρακαλουνται οι κυριοι μιχαλης και κωστας να μην μου χαλανε το θεμα..αχχααχαχαχαχ
Να παρεις Ε30 ΡΕ!!
Εξάλλου αν δεν κάνω λάθος....... Ε36 318ις δεν είναι εκείνο που σας ράβει και τους 3??
Νικ πάει πουθενά το μυαλό σου εσένα που τα ξέρεις αυτα?ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑχαχαχαχαχα ααχχα![]()
μην συγκρινεις ασυγκριτα ποσα..αμαξι φουλ στημενο..και ελαφρωμενο και τουρμπατο με αμαξια μαμα κατα ουσια...εδω εισαι λαθος..ξερεις οτι εγω ειμαι ο πρωτος που δεν πιστευω στην δυναμη...αλλα κατσε ενα λεπτο..
και στο κατω κατω η μετατροπη ειναι μετατροπη..και μπορει να "γεννησει" ανα πασα ωρα και στιγμη...γιαυτο και με βλεπεις και επιμενω με bullet proof επιλογες..
υγ..πιστεψε με..το αμαξι που λες με του γιατρου..στημενο και ετοιμο δεν μπορει να κουνηθει..