Σελίδα 83 από 201 ΠρώτηΠρώτη ... 3373818283848593133183 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 821 έως 830 από 2010

Θέμα: Eπικαιροτητα-Προβληματισμοι...

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

δεν εξηγειται αλλιως...

καποιοι-καπου θελουν να γινει της π@υτανας στην ελλαδα. της κακομοιρας.

αλλα εμεις ?
    οοοοχι. τα τρωμε το ενα μετα το αλλο...
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Έχουν ιδέα τι τους περιμένει????????

https://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1991304

Rides
    0

Προεπιλογή

Δεν μπορω να το καταλαβω.....αυτα τα μετρα ειναι τα χειροτερα μετρα που εχουν ποτε παρθει στην Ελλαδα....ουτε η χουντα δεν ειχε παρει τετοιου ειδους μετρα οικονομικου χαρακτηρα.....και κανεις δεν κανει τιποτα......εχουμε δημοκρατια και ΚΑΝΕΝΑΣ μα ΚΑΝΕΝΑΣ πολιτικος δεν εχει βγει να πει δημοσια ''εγω αυτα τα μετρα δεν τα ψηφιζω'', ΄΄εγω παραιτουμε'', τιποτα, ο κοσμος φωναζει και αυτοι νομοθετουν λες και δεν τρεχει τιποτα.......
    Μηπως πρεπει να αναρωτιθουμε τι ειδους δημοκρατια ειναι αυτη που εχουμε??? ΕΧΟΥΜΕ???
    Η απλα μας ''γλυφουν'' μονο για την ψηφο καθε 4 χρονια και μετα αλλαζει το πολιτευμα σε ολιγαρχικη κυριαρχια.....και ''αποφασιζομεν και διατασομεν''???
    Θα πει καποιος....γιατι ρε φιλε τα λες ολα αυτα??,
    Γιατι ρε παιδια οκ....δεν ειμαι απο αυτους τους εκατονταδες χιλιαδες που εχασαν την δουλεια τους και προσπαθουν με ωυχια και δοντια να επιβιωσουν...ΑΛΛΑ ειναι δυνατον να μην γινεται εξω καθε μερα χαμος στους δρομους απο διαδηλωσεις???? που ειναι τα γαμο συνδικατα??? που ειναι η ΓΑΜΩ ΓΕΣΕΕ Η ΑΔΕΔΥ ολοι αυτοι που μολις εκλανε η ΝΔ εβγαιναν εξω απο τα γραφεια και σηκωναν την ελλαδα στον αερα......εχουν καταλαβει οτι δεν εχει αλλες βουλευτικες καρεκλες για παρτη τους??????
    Και ο ΕΛΛΗΝΑΣ που ειναι??? ολοι αυτοι οι ανεργοι που ειναι??? δεν θα επρεπε να ειναι στο συνταγμα καθε βραδυ??? να γινεται χαμος απο κοσμο???
    Δε ξερω τι συμβαινει.....αλλα τα πραγματα πανε τοσο ασχημα που οταν τελικα ο ελληναρας το καταλαβει και προσπαθησει να σηκωθει απο την καφετερια του μπουρναζιου,πασαλιμανιου,κ ηφισιας,νεγρη,ζωγραφου, θα ειναι τοσο αργα που πλεον θα παει μονο για να του δωσουν ενα πιατο φαγητο απο τα FREE συσιτια.......

Και ολα αυτα τα λεω οχι γιατι με τσουζουν τα μετρα.....μισθωτος ειμαι και καθε χρονο μου κανουν τις κρατησεις μου και πληρωνω οτι πρεπει, αφου δηλωνονται....ΑΛΛΑ ρε παιδια τι κοσμο θα παραδωσουμε στα παιδια μας.....εγω δε μεγαλωνω το παιδι μου για να το κανει δουλο στην δουλεια για το καθε παπαρι ουτε για να το εκμεταλευεται εργασιακα.....το μεγαλωνω και του δινω βασεις για να μαθει να επιβιωνει σε ενα κοσμο νορμαλ....και ΞΑΦΝΙΚΑ, πρεπει να το μαθω να επιβιωνει με καταστασεις ζουγκλας.....και εργασιακου μεσαιωνα.....
    Φωναζω εγω και βλεπω διπλα μου ανθρωπους που εχουν προβλημα απο ολα αυτα τα μετρα να καθονται απαθεις και να περιμενουν ολα να φτιαξουν μονα τους!!!!!

ΞΥΠΝΑΤΕ

4. The Following 2 Users Say Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

aristent (13-06-11), GEORGE316 (10-06-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

συμφωνω και προσυπογραφω τα λεγομενα σου.
    ριξε μια ματια στα βιογραφικα πολλων βουλευτων...συνδικαλιστες ηταν.
    ολοφανερο ακομα και για τα κοματοσκυλα οτι ο συνδικαλισμος ειναι καθοδηγουμενος απο ενα συγκεκριμενο πολιτικο κομμα.
    δεν ειναι τυχαιο που αναφερεις οτι οταν εκλανε η ΝΔ η Ελλαδα ηταν στο ποδι και τωρα μουγκα στη στρουγγα.
    το πολιτευμα οπως λες εχει παψει εδω και χρονια να λεγεται δημοκρατια.
    λυση δεν ειναι ουτε οι εκλογες...ουτε καν η αναθεωρηση συνταγματος.ισως αλλαγη του ιδιου του πολιευματος,αφου απο τον εκλογικο νομο μεχρι τη νομοθεσια,εχουν φτιαχτει ετσι που να υπαρχουν παραθυρακια για τα παντα.
    εγω ξερω οτι ο μισθος μου εχει μειωθει και τυπικα και ατυπα.ατυπα γιατι σχεδον διπλασιαστηκε το κοστος των μετακινησεων μου,το κοστος διατροφης μου το βιοτικο μου κοστος τελος παντων,ενω οι οικονομικες απολαβες μου οχι μονο εχουν μεινει σταθερες,αλλα οι υπερωριες που μεχρι προτειος πληρονωντουσαν και ηταν ενα συν στο μισθο ιδιαιτερα τους καλοκαιρινους μηνες,εχουν κοπει χωρις βεβαια εξηγησεις και ερωτησεις...
    ποτε δεν ειχαμε δικο μας σπιτι ουτε σαν πρωτη κατοικια και τωρα που η συγχωρεμενη γιαγια μου μας "εδωσε" το σπιτι της καλουμαι να πληρωσω φοροεκτος απο τη μεταβιβαση,το ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ που μα αναγκασαν να πληρωσω και συμβολαιογραφους τελη κλπ κλπ που εφτασαν τα 4000 περιπου(λιγο παραπανω)
    ο εργασιακος μεσαιωνας παντα υπηρχε.μονο που οι επιχειρηματιες στη τραγικη πλειοψηφια τους ειναι βλακες και αναξιοι να να ονομαζονται εργοδοτες.διοτι αντι να αυξανουν τη παραγωγικοτητας τους και ταυτοχρονα να αμοιβουν ικανοποιητικα το ειδικευμενο προσωπικο τους(οταν ενας ανθρωπος ειναι λογιστης,τη δουλεια,την εμπειρια και τις λυσεις δεν μπορω να τις προσφερω καποιος που ΔΕΝ ειναι οικονομολογος-λογιστης κλπ,απλα μαθαινει παπαγαλια ενα λογιστικο προγραμμα και κανει καποιοες συγκεκριμενες λογιστικες εγραφες.παραλληλα οταν εγω σαν λογιστης μιας εταιριας αμοιβομαι σωστα και καλα,θα εχω λογο να πιεστω παραπανω για το καλο της εταιριας,αφου επωφελουμαι και εγω απο αυτην.)
    τωρα ομως εκτος απο την ανεργια εχεις να αντιμετωπισεις και τη κακη διαθεση του εργοδοτη..ενδεικτικα...
    περισι μετα το πασχα,ο εργοδοτης μου μας εκανε το τραπεζι στο σπιτι του.δυο εβδομαδες μετα εγινε ενα ακομα τραπεζι με πολυ ψησιμο κλπ κλπ κλπ.
    σαφως και δεν περιμενω τραπεζωματα,αλλα φετος σημερα ακομα και οι συνομιλιες μας ειναι τυπικες.ουτε καν "πως περασες το Σ/Κ....που περισι τη δευτερ; το πρωι ειχαμε ενημερωση!!ποιος πηγε που και τι εκανε..
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

Rides
    0

Προεπιλογή

Σημερα το πρωι ακουσα οτι με την καταθεση του εφαρμοστικου νομου για το μεσοπροθεσμο θα ανακοινωσουν και το ποσο θα ανεβουν τα τεκμηρια συντηρησης για τις κατοικιες.....μιλανε για τα σπιτια πανω απο 100-120τμ και για μεχρι και διπλασιασμο των τεκμηριων......Αν τωρα βαλουμε και οτι αθετησαν την υποσχεση τους και θα περιλαβουν και τους ημιυπαιθριους, φανταστητε τι εχει να γινει.....

Τα τεκμηρια ειναι αυτα...οποτε....φανταζομαι το λογο που θελουν να το ανακοινωσουν την τελευταια στιγμη....

Ειδικότερα, με την περίπτωση α΄ της παρ. 1 του άρθρου 16 ορίζεται ότι η ετήσια αντικειμενική δαπάνη διαβίωσης για κύρια κατοικία υπολογίζεται με βάση την επιφάνειά της ως εξής:

• μέχρι και 80 τ.μ. κύριοι χώροι, 30 ευρώ ανά τ.μ.

• από 81 τ.μ. μέχρι και 120 τ.μ. κύριοι χώροι, 50 ευρώ ανά τ.μ.

• από 121 τ.μ. μέχρι και 200 τ.μ. κύριοι χώροι, 80 ευρώ ανά τ.μ.

• από 201 τ.μ. μέχρι και 300 τ.μ. κύριοι χώροι, 150 ευρώ ανά τ.μ.

• από 301 τ.μ. και άνω κύριοι χώροι, 300 ευρώ ανά τ.μ.

Συνεπώς, ο προσδιορισμός της ετήσιας δαπάνης για την κύρια κατοικία γίνεται κλιμακωτά, ανάλογα με την επιφάνεια των κύριων χώρων.

Όσον αφορά τους βοηθητικούς χώρους, η ετήσια αντικειμενική τους δαπάνη διαβίωσης υπολογίζεται στα τριάντα (30) ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο (τ.μ.) ανεξάρτητα από το μέγεθος της συνολικής τους επιφάνειας.

Τα παραπάνω ποσά προσαυξάνονται με ένα ποσοστό ανάλογα με την τιμή ζώνης της περιοχής που βρίσκεται το ακίνητο.

Ειδικότερα, προκειμένου για κατοικίες που βρίσκονται σε περιοχές με τιμή ζώνης, σύμφωνα με τον αντικειμενικό προσδιορισμό των ακινήτων:

α) Από 2.800 έως 4.999 ευρώ ανά τ.μ., συντελεστής προσαύξησης 40%.

β) Από 5.000 ευρώ και άνω ανά τ.μ., συντελεστής προσαύξησης 70%.

Για ακίνητα που βρίσκονται σε περιοχές με τιμή ζώνης κάτω από 2.800 ευρώ ανά τ.μ. δεν προβλέπεται προσαύξηση.

Τα πληρη στοιχεια ειναι εδω...https://reviews.in.gr/finance/forolo...aid=1231063727
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Z4 DCT : 13-06-11 στις 08:04

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

και να φανταστείς πως το ίδιο το πασοκ ήταν αυτό που ελευθέρωσε τα τεκμήρια γενικότερα,
    και σε ακίνητα, και αυτοκίνητα, και διαβίωσης. μεγάλοι αλήτες...τώρα τι να πώ γ@μώ τον
    μπελά μου. καλά που είμαι στο ενοίκιο???βρε άει στον διάολο απο'κεί παλιολαμόγια. δε φτάνει
    που ο κόσμος δεν μπορεί να πληρώσει την δόση του σπιτιού του, τώρα θα τους κάνει να μην
    μπορούν να το έχουν και τελείως.
    ρε μπάς και έχουν κόντρες με τις τράπεζες???σου λέει ο κόσμος δεν μπορεί να πληρώνει τις
    υπηρεσίες, γιατί όλα τα φράγκα τα κρατάνε για να είναι οκ με τις τράπεζες, μην και τους
    βγάλουν στο σφυρί...για βγάλε 2 - 3 μ@λ@κίες για να τους αρπάζουμε και εμείς ότι μπορούμε.
    κανονικά τα λαμόγια με τόση ακίνητη περιουσία που έχουν κάνει, ένα τέτοιο μέτρο μέχρι
    και τους ίδιους στεγνούς πρέπει να τους αφήσει...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    και να φανταστείς πως το ίδιο το πασοκ ήταν αυτό που ελευθέρωσε τα τεκμήρια γενικότερα,
    και σε ακίνητα, και αυτοκίνητα, και διαβίωσης. μεγάλοι αλήτες...τώρα τι να πώ γ@μώ τον
    μπελά μου. καλά που είμαι στο ενοίκιο???βρε άει στον διάολο απο'κεί παλιολαμόγια. δε φτάνει
    που ο κόσμος δεν μπορεί να πληρώσει την δόση του σπιτιού του, τώρα θα τους κάνει να μην
    μπορούν να το έχουν και τελείως.
    ρε μπάς και έχουν κόντρες με τις τράπεζες???σου λέει ο κόσμος δεν μπορεί να πληρώνει τις
    υπηρεσίες, γιατί όλα τα φράγκα τα κρατάνε για να είναι οκ με τις τράπεζες, μην και τους
    βγάλουν στο σφυρί...για βγάλε 2 - 3 μ@λ@κίες για να τους αρπάζουμε και εμείς ότι μπορούμε.
    κανονικά τα λαμόγια με τόση ακίνητη περιουσία που έχουν κάνει, ένα τέτοιο μέτρο μέχρι
    και τους ίδιους στεγνούς πρέπει να τους αφήσει...
    Θωμα...αστα....στο θεμα του ενοικιου, νομιζω,οτι το τεκμηριο του σπιτιου το πεχει αυτος που διαμενει μεσα πλεον.....για κανε μια ερωτηση.....μιλαμε για μεγαλες αλλαγες
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

9. The Following 2 Users Say Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

katsaraios (13-06-11), Kostas_1 (13-06-11)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θωμα...αστα....στο θεμα του ενοικιου, νομιζω,οτι το τεκμηριο του σπιτιου το πεχει αυτος που διαμενει μεσα πλεον.....για κανε μια ερωτηση.....μιλαμε για μεγαλες αλλαγες
    σώπα ρε...είναι δυνατόν να παίζει κάτι τέτοιο???
    λίγο εώς πολύ κουφό μου ακούγεται, αλλά απο αυτούς τους μ@λ@κες πλέον όλα
    να τα περιμένεις...
    anyway...άλλη μια μούφα τελικά ήταν και οι ημιυπαίθριοι. τελικά για να επιβιώνεις
    σήμερα στην ελλάδα, πρέπει να γίνεσαι και εσύ λαμόγιο...με τέτοια νομοθεσία που
    πάνε να επιβάλουν μόνο έτσι μπορείς να ζείς σαν άνθρωπος. τέλος.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Rides
    1

Προεπιλογή

Εχει δικιο ο Γιαννης. Το τεκμηριο (αν το σπιτι νοικιαζεται) αφορα τον ενοικιαστη.
    Και ειναι λογικο διοτι ο ιδιοκτητης φορολογειται για τα νοικια που εισπρατει.
    Αυτος που πληρωνει (για να εχει να πληρωνει...αρα...) τεκμαιρεται αναλογα...

Αν ειναι αδειο τοτε αφορα τον ιδιοκτητη.

12. The Following 2 Users Say Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

Monsta (13-06-11), Samaro (13-06-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sharky Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχει δικιο ο Γιαννης. Το τεκμηριο (αν το σπιτι νοικιαζεται) αφορα τον ενοικιαστη.
    Και ειναι λογικο διοτι ο ιδιοκτητης φορολογειται για τα νοικια που εισπρατει.
    Αυτος που πληρωνει (για να εχει να πληρωνει...αρα...) τεκμαιρεται αναλογα...

Αν ειναι αδειο τοτε αφορα τον ιδιοκτητη.
    Ετσι είναι !!
    Φέτος -για πρώτη φορά - μου υπολόγισαν τεκμήριο το διαμέρισμα (30τμ) στην Πάτρα, όπου νοίκιαζα, για την φοιτήτρια κόρη μου.

Σελίδα 83 από 201 ΠρώτηΠρώτη ... 3373818283848593133183 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP