Επειδή κι εγώ δεν κρατιέμαι από αυτά που έχω τραβήξει να εξηγήσω ότι ο κυκλος μου δεν έχει ούτε δυομισαλιτρα, ούτε τρίλιτρα, ούτε Μ3. Μιλάω για αυτοκίνητα μέχρι σειρά 3 1,6 και 2,0 όπου η αξιοπιστία έχει πάρει την κατηφόρα τα τελευταία χρόνια. Όσον αφορά τα κιβώτια πρόσφατα διάβαζα στο forum για ένα Χ3 σχεδόν καινούργιο με σπασμένο κιβώτιο. Τώρα για τον πατέρα μου κι αυτός αυτόματο έχει, αλλά του αλλάζει και καμιά βαλβολίνη που και που και δουλεύει άψογα. Επίσης ένας κολλητός με ένα c200 χωρίς καμία βλάβη, ενώ ο άλλος με την 116 με πολλές.Μπορεί και να είναι τυχαίο, αλλά εγώ πιστεύω σε ότι βλέπω κι όχι στα test αξιοπιστίας των 4Τ. Για τα πλαστικά της bmw μη μιλήσω που όλα έχουν μια ψευτοεπικάλυψη που βγαίνει με τον καιρό. Προχθές παρατήρησα στο τιμόνι μου στο πλαστικό που έχει αρχίζει να ξεθωριάζει στην γωνία κοντα στα χειριστήρια και όταν βγεί κι άλλο θα φαίνεται μια αηδία.... Όσον αφορά τις γνώμες από την δουλεία δεν νομίζω κάποιος που θα έχει σιχαθεί το αυτοκίνητο του από προβλήματα, να ντρέπεται να το πεί. Μιλάω για ανθρώπους που οδηγούν ένα αυτοκίνητο κάθε μέρα και συνεπώς εξαρτώνται από αυτό και δεν το έχουν μόνο για ένα ΣΚ για να πουλήσουν μούρη.Αυτά τα γκάλοπ στον χώρο εργασίας περί αξιοπιστίας αυτοκινήτων έχουν τόση αξία όση και οι δηλώσεις του Παπακωνσταντίνου για την οικονομία. Οι μισοί απ' αυτούς που ανοίγουν το στόμα τους δεν έχουν καμία επαφή με το αντικείμενο κι απλώς παπαγαλίζουν τα στερεότυπα που διαβάζουν 30 χρόνια τώρα στους 4Τ. Οι άλλοι μισοί προτιμούν να ομολογήσουν ότι τους κερατώνει η γυναίκα τους παρά ότι τρέχουν από συνεργείο σε συνεργείο για το καινούργιο τους αυτοκίνητο, λες και θα τους κακοχαρακτηρίσουν.

Απάντηση με παράθεση