650 γιουρια ειναι η εκτακτη για τα τριλιτρα;
Που μπορουμε να βρουμε τους πινακες;
ναι
οχι
650 γιουρια ειναι η εκτακτη για τα τριλιτρα;
Που μπορουμε να βρουμε τους πινακες;
"You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". - Marco Simoncelli R.I.P.
Σε μια συζητηση που ειχα πριν με κατι φιλαρακια,σκεφτηκαμε με το που θα μας ερθουν τα ειδοποιητηρια για το σημα του 2012 να βγαλουμε τις πινακιδες μας και να τις παμε στην εφορια για καταθεση.
Αν μπορεσουμε να οργανωσουμε μια κινηση με σκοπο την καταθεση πινακιδων ως μετρο πιεσης για να σταματησουν οι κυβερνοντες να βλεπουν το αυτοκινητο σαν την αγελαδα που γενναει λεφτα για να βουλωσουν τις τρυπες του προυπολογισμου εγω ειμαι διαθεσιμος.
Αρκετα καναμε τους μ@λ@κες,ωρα για δραση.
Εγω σκεφτομαι με τα τελη,τις βενζινες τα σερβις κλτ κτλ που θα γλυτωσω απο την bmw καταθετοντας πινακιδες σε ενα χρονο θα βγαλω ενα σμαρτ...
σε λιγο θα βαλουν σημα κ στα ποδηλατα..
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑ ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟΙ.
katsaraios (11-06-11)
Παω και στοιχημα!!!!.....θεωρεις τυχαιο το οτι βγηκε εντολη απο το υπουργειο μεταφορων για να κυκλοφορουν με το γραμμα του νομου στις λεοφορειολωριδες???
Ακομα και αυτο περιμενω και δεν θα μου κανει καμια εντυπωση
https://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1990056
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Z4 DCT : 11-06-11 στις 11:50
katsaraios (11-06-11)
Δεν πιέσθηκαν ποτέ και δεν θα πιεσθούν γιατί δεν τους ενδιαφέρει.
Γιατί αν δεν τα εισπράξουν απο τα τέλη θα βρούν τρόπο επιβαρύνοντας κάποιο άλλο αγαθό.
Μην ξεχνάμε ότι τα νέα μέτρα έρχονται ακριβώς επειδή δεν πιάσαμε τους περσινούς φόρους. Θυμόσαστε τι γινόταν στις εφορίες ;;;;
Κύριοι δεν υπάρχει σωτηρία τα λεφτα θα μας τα πάρουν ότι και αν κάνουμε.
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Samaro : 11-06-11 στις 13:21
oldcarskickass (11-06-11)
nikos-Mpacket (12-06-11), Nino (11-06-11), Samaro (11-06-11)