maria division (10-06-11)
Θυμαμαι οταν πρωτομπηκα σε αμαξι με ηλιοροφη (του πατερα μου) τι μαχη εδινα να με αφησει να βγαλω το κεφαλι εξω οπως στις ταινιες..Αφου του τα ειχα ζαλισει για μηνες, και ολο οχι ακουγα, ενα καλοκαιρι ελεγχομενα χωρις κινηση με αφησε επιτελους. Εβγαλα το κεφαλι, χαρηκα, "αντε μπες μεσα τωρα γιατι αν συμβει κατι θα κοπεις στα 2". Τοτε δεν καταλαβαινα.. τωρα καταλαβαινω ομως
Μη ξεχασω και τα παραπονα μου για το οτι καθομουν πισω απο τον οδηγο-συνοδηγο και δεν εβλεπα, παντα ηθελα να καθομαι στη μεση για να βλεπω πως οδηγει, και το δρομο εμπρος. Πλεον ζωνη και πισω, απο ταξι, φιλο, μεχρι και στους γονεις μου που δεν κανουν ταρζανιες.. αλλα ο πισω δεν ξερεις τι ειναι!
Δεν κανω μετρο χωρις ζωνη, και τις ελαχιστες φορες που τυχει και βιαζομαι να φυγω σφαιρα, μπαινω στο αμαξι και αν κινηθω ανευ ζωνης με πιανει μια ταχυπαλμια.. μολις μπει ηρεμω.
Που και που σταματω καμια μανα ή πατερα στο δρομο που κρατανε το παιδι αγκαλια μπροστα ή πισω χωρις ζωνη να κοβει βολτες.. "μαλλον δεν το αγαπατε πολυ ε?", αλλαζουν χρωμα και αμεσως σταματουν. Βλεπεις και κατι μαλακες βεβαια που θα σου ζητησουν το λογο, τους πετας ενα "κριμα το παιδι" και συνεχιζεις τη διαδρομη.
maria division (10-06-11)
aristent (10-06-11), m-power_01 (10-06-11)
Τα θεματα συγχωνευτηκαν και φυσικα μεταφερθηκαν απο την ενοτητα χιουμορ αφου μονο για γελια δεν ειναι.
Ακομα και αν καποιος δεν μπορει να καταλαβει την φυσικη, ακομα και αν τα νουμερα δεν τα καταλαβαινει και δεν τον τρομαζουν... ολοι δυστυχως εχουμε καποιο παραδειγμα αν οχι απο φιλο κολλητο ,τουλαχιστον απο ενα γνωστό που ενεπλακει σε χοντρο ατυχημα... Η κουβεντα σταματα εδω για να μην γινω ωμος.
Τα υπολοιπα ειναι περιττα...
ενταξει το ειδα και αυτο..
Πριν μιση ωρα στα λιμανακια, στο αντιθετο ερχοταν mini cooper με ηλιοροφη και εναν τυπο ξαπλωμενο πανω στον ουρανο να κρατιεται απο τις 2 πλευρες !!!!, και αλλο 1 κεφαλι ισα που φαινοταν απο την ηλιοροφη.
![]()
Με την συζηγο μου βαζουμε ζωνη ακομη και οταν κανουμε 1 χλμ γυρω απο το σπιτι....στον μικρο μαθαμε απο μωρο να ειναι παντα σε καθισματακι με την ζωνη δεμενη, δυσκολα στην αρχη με πολυ διαμαρτυρια (ηθελε να παιζει)...πλεον ειναι σχεδον 6 ετων και οταν μπει στο αμαξι, παει μονος του στο καθισματακι του και τραβαει την ζωνη.....αν δε καποιος αλλος μπει στο αμαξι και δεν βαλει ζωνη του το λεει αμμεσα (πεθερος).....κανω αγωνα για να τον πεισω οτι με την γιαγια (πεθερα) δεν πειραζει και να μην βαλει...
Εμεις οι γονεις παιζουμε τον κυριοτερο παραγοντα για το πως τα παιδια μας θα μαθουν να εχουν οδηγικη παιδεια, απο μας βλεπουν και πρατουν αναλογα
Πολυ ωραιο θεμα!!!![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Z4 DCT : 11-06-11 στις 07:59
Eleni (11-06-11), Kostas_1 (11-06-11), Leonidas_E39 (11-06-11), Nino (11-06-11), Stefanos_Cool (11-06-11)
Το βαρος προσκρουσης ειναι ο λογος της ταχυτητας επι τη μαζα, δηλαδη αν εισαι 80 κιλα και τρακαρεις με 50χιλ. το σωμα σου ζυγιζει 4 τοννους, Το ιδιο συμβαινει και με τη μαζα του αυτοκινητου.....Μπραβο στα παιδια που μας θυμιζουν οτι η ζωνη ασφαλειας ειναι πολιτισμος...
Nino (13-06-11), Stefanos_Cool (11-06-11)