Σελίδα 6 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 4567 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 70

Θέμα: ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟ 2012

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βαγγελη προσωπικα εμεις εκει καταληξαμε....

Γελάω ρε Γιάννη ξέρεις γιατί?

Διότι το ξερα από την αρχή του θρεντ ότι θα κατέληγες εκεί και το άνοιξες μόνο και μόνο για να κράξεις ......όπως συνηθίζεις τελευταία στα θρεντ σου.

Μη το πάρεις στραβά όμως αυτό που λέω, στο κάτω κάτω όλοι αγανακτισμένοι είμαστε με τη γενική κατάσταση που επικρατεί.....εγώ για παράδειγμα έχω χάσει κάθε ενδιαφέρον που τρέφω για τα αυτοκίνητα (από μικρό παιδί) ενώ έχω σταματήσει πλέον να διαβάζω και να ονειρεύομαι όπως παλαιότερα (δλδ μόλις 1-2 χρόνια πριν).

Ας λέμε λοιπόν και ένα 'δόξα το Θεό' που έχουμε την υγεία μας και είμαστε στα πόδια μας και έχουμε τις δουλειές μας. Όπως ξέρεις υπάρχουν ποοοοολύ χειρότερα που βιώνουν συνάνθρωποί μας καθημερινά......

Καλή τύχη στην επιλογή......ιδιωτικού -πλέον- ιδρύματος για το πιτσιρικά σας.

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

συγνωμη ρε παιδια αλλα καποια τα κανετε υπερβολικα δραματικα.
    δλδ το παιδακι σας θα ζει σε μια γυαλα αποστειρωσης ας πουμε ,για να μην εχει αλβανακια,κουρδακια,κρυολο γηματα,χτυπηματα απο παιχνιδι σε τσιμεντο αυλης κλπ
    οσο για τους δασκαλους ρωτηστε παιδακι ποσο τα αγαπανε και τους αγαπανε αντιστοιχα και μετα αναφερετε το ποσο και αν ασχολουνται με τα παιδια μας.
    Προσωπικη εμπειρια στο δημοτικο της κορης μου δεν ειναι αψογα ολα αλλα η δασκαλα κα8ε φορα με ενημερωνει ,συμβουλευει την μικρη,οργανωνουν θεατρικα,εκδηλωσεις κλπ.
    για δημοτικο ειναι πολυ καλα ,τωρα απο γυμνασιο λυκειο επειδη μπλεκονται αλλοι παραγοντες οπως εξετασεις,φροντιστηρια χρειαζεται σκεψη.
    αλλα μην λετε και υπερβολες ,οι περισσοτεροι πηγαμε δημοτικο σε δημοσιο και δεν παθαμε μαμακιαση,απλα το αγχος σας σαν νεοι γονεις σας κανει επιφυλακτικους.
    Σκεφτειτε και το βασικοτερο αν σας ενδιαφερει κιολας-
    ενα παιδακι σε γειτονια που ζει εκτος τοπικου σχολειου με ιδιωτικο χανει φιλους που σε αυτη την ηλικια του χρειαζονται ,να μην εχει δλδ επαφη με την πλειοψηφια των παιδιων στην περιοχη του ,εκτος αν μιλαμε για πλουσιες "γειτονιες" που δεν χαμπαριαζουν και δεν ασχολουνται και πολυ εδω που τα λεμε.
    Οτι λεω φυσικα το λεω χωρις ειρωνια και μονο φιλικα.

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

3. The Following 3 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

Jimmakos (10-06-11), Nino (11-06-11), Z4 DCT (10-06-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Καλή τύχη σε όλους του γονείς εύχομαι! Προσέξτε τι θα κάνετε γιατί το μέλλον είναι πολύ δύσκολο και η γνώση και η μόρφωση είναι το μόνο όπλο για έναν νέο! Η παιδεία είναι η βάση ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, χωρίς αυτήν όλα είναι στον αέρα! Φυσικά τον πιο μεγάλο ρόλο τον παίζει η οικογένεια, κάντε τα παιδιά σας έξυπνα και μην τα αποβλακώσετε όπως οι περισσότεροι γονείς σήμερα!

Εγώ επειδή τα ζω ακόμα εχω να πω τα εξής:
    Πήγα ιδιωτικό νήπιο-δημοτικό. Οι γονείς μου πήραν δάνειο για να μου τα παρέχουν αυτά.

Γυμνάσιο ξεκίνησα σε δημόσιο, ΑΛΛΑ απο το πρώτο κιόλας εξάμηνο άρχισαν απεργίες-καταλήψεις κτλ κτλ, ενω μου είχαν βγάλει μέχρι και μαχαίρι για να παίξουν με ένα τηλεκατευθυνόμενο που είχα(φυσικά δεν τους το έδωσα τους έριχνα 2 κεφάλια). Γενικά επίπεδο ζιροου! Οι γονείς μου με στέλνουν πιστόλι σε ιδιωτικό στο οποίο έκανα 1,5 ώρα να πάω και άλλη τόση να γυρίσω! Ξύπναγα 6:30μαξ και γύριζα 4 το μεσημέρι!! Απο την πρώτη γυμνασίου μεχρι να τελειώσω το λύκειο 6 χρόνια ΚΑΘΕ μέρα!!!

Εδωσα 2 φορές το μαρτύριο πανελλήνιες για να μπω σε ελληνικό δημόσιο πολυτεχνείο, την πρώτη πέρασα στο φυσικό που μου άρεσε σαν επιστήμη, αλλά ήθελα να γίνω μηχανικός οπότε δεν το σκέφτηκα το να ξαναδώσω!! Είμαι τώρα στο 6ο έτος και πάω για 7ο στο οποίο θα τελειώσω στην καλύτερη(!). Τι θα κάνω μετά? Εξω βουρ? Δεν ξέρω, θα δείξει η ροή των πραγμάτων. Όλα αυτά λοιπον για να τελειώσω στα 26 μου(λέμε τώρα) και να έχω ένα πτυχίο με μαστερ που στο εξωτερικό δεν αναγνωρίζεται ως μαστερ! Καλό χρυσό το πολυτεχνείο αλλά πολύ βρόμα-αδιαφορία και ελάχιστες έρευνες σε σχέση με του εξωτερικού! Τα αντίστοιχα τμήματα του εξωτερικού που έχω επισκεφτεί ήταν σαν να είχαν φτιαχτεί εχθές!! Ούτε αφίσες ούτε πεταμένα μηχανήματα απο δω και εκεί, ούτε αίθουσες με τα μισά καθίσματα σπασμένα(καλά δεν σπάσανε και μόνα τους), ούτε αίθουσες που μπάζουν νερά !!! Το πρώτο πράγμα που πήγαινε στο μυαλό μου ήταν το ΙΔΙΩΤΙΚΟ που πήγα, μετά δυστυχώς το χάος!

Ο τρία χρόνια μικρότερος αδερφός μου πάτωσε στις πανελλήνιες και τον έστειλαν καπάκια Αγγλία! Το αποτέλεσμα? ΤΩΡΑ που μιλάμε δίνει τα τελευταία του μαθήματα!! Απο Σεπτέμβρη Ελλάδα ή όπου αλλού θέλει με πτυχίο αναγνωρισμένου πανεπιστημίου!!

Το καλύτερο απ όλα είναι πως εγώ πληρώνω 6 χρόνια(και πόσο ακόμα) νοίκι, ενώ ο αδερφός μου δεν έχει δώσει φράγκο για τα δίδακτρα!!! Είναι με δάνειο το οποίο ΘΑ ξεκινήσει να αποπληρώνει ΟΤΑΝ πιάσει δουλειά και η δόση που θα δίνει θα είναι ΑΝΑΛΟΓΗ του μισθού του!!!!! ΟΚ τα νοίκια στην Αγγλία είναι άντε γεια, αλλά το σύστημα φυσάει!

Καλή δύναμη.....μπαμπάδες

5. The Following User Says Thank You to kloukakis For This Useful Post:

nikos1400 (10-06-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γελάω ρε Γιάννη ξέρεις γιατί?

Διότι το ξερα από την αρχή του θρεντ ότι θα κατέληγες εκεί και το άνοιξες μόνο και μόνο για να κράξεις ......όπως συνηθίζεις τελευταία στα θρεντ σου.

Μη το πάρεις στραβά όμως αυτό που λέω, στο κάτω κάτω όλοι αγανακτισμένοι είμαστε με τη γενική κατάσταση που επικρατεί.....εγώ για παράδειγμα έχω χάσει κάθε ενδιαφέρον που τρέφω για τα αυτοκίνητα (από μικρό παιδί) ενώ έχω σταματήσει πλέον να διαβάζω και να ονειρεύομαι όπως παλαιότερα (δλδ μόλις 1-2 χρόνια πριν).

Ας λέμε λοιπόν και ένα 'δόξα το Θεό' που έχουμε την υγεία μας και είμαστε στα πόδια μας και έχουμε τις δουλειές μας. Όπως ξέρεις υπάρχουν ποοοοολύ χειρότερα που βιώνουν συνάνθρωποί μας καθημερινά......

Καλή τύχη στην επιλογή......ιδιωτικού -πλέον- ιδρύματος για το πιτσιρικά σας.

Αυτη την παιδια ειδαμε ξαφνικα να ορθωνετε μπροστα μας, σαν ενα τοιχος που δεν μπορουσαμε και δεν θελαμε να ακουμπησουμε!!!!!!
    Επιλογη ενα ιδιωτικο σχολειο...επιλογη αναγκης συμφωνα με εμας...επιλογη αδιανοητη για καποιον που τα βγαζει δυσκολα περα και αδυνατη για πολλους!!!!

[/B]

Mα για να τα χωσω στο συστημα το ανοιξα....δεν εκρυψα οτι διαλεξα ιδιωτικο, το ειπα απο το πρωτο ποστ, απορω πως μετα απο 6 σελιδες και 54 ποστ το ειδες τωρα.... δε εδωσες σημασια καμια προφανος στο αρχικο θρεντ....

Υποθετω απο το υφος της απαντησης σου οτι κατι σε εχει πειραξει.....μοιρασου το μαζι μας....δεν ειναι κακο.....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Z4 DCT : 10-06-11 στις 23:13

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Mα για να τα χωσω στο συστημα το ανοιξα....δεν εκρυψα οτι διαλεξα ιδιωτικο, το ειπα απο το πρωτο ποστ, απορω πως μετα απο 6 σελιδες και 54 ποστ το ειδες τωρα.... δε εδωσες σημασια καμια προφανος στο αρχικο θρεντ....

Υποθετω απο το υφος της απαντησης σου οτι κατι σε εχει πειραξει.....μοιρασου το μαζι μας....δεν ειναι κακο.....

Έχεις δίκιο, όντως μου ξέφυγε αυτή η πρόταση.

Φυσικά δε μ έχει πειράξει τίποτα. Αφού πρόβλημά σου και επιλογή σου είναι στο κάτω κάτω. Απλά έδωσα έμφαση στο rant που σε κυριαρχεί τελευταία και όπως είπα το βρήκα αστείο, χωρίς φυσικά να θέλω να σε θίξω.

Άλλωστε όπως είδες πολλοί ακόμα εξέφρασαν διαφορετική γνώμη.

Πιθανώς αν ο τόπος κατοικίας σου ήταν σε 'διαφορετική' περιοχή, να μην είχες τέτοια διλήμματα ή προβλήματα. Για παράδειγμα, αν κατοικούσαμε στο πατρικό μου στο 'κέντρο' τότε θα σκεφτόμασταν και μεις κάποια εναλλακτική λύση.

8. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

Z4 DCT (10-06-11)

Περιοχή
    βριλησσια
    Rides
    0

Προεπιλογή

Πιθανώς αν ο τόπος κατοικίας σου ήταν σε 'διαφορετική' περιοχή, να μην είχες τέτοια διλήμματα ή προβλήματα. Για παράδειγμα, αν κατοικούσαμε στο πατρικό μου στο 'κέντρο' τότε θα σκεφτόμασταν και μεις κάποια εναλλακτική λύση.
    +1....

Ειναι κατι που το βλεπω live...με τα μικρά τις οικογένειας μου(ξαδερφακια).
    ΟΙ μικρές πάνε σε δημόσιο των Β.Π..και οι άλλοι δυο σε καλό ξενόγλωσσο ιδιωτικό .
    Η μεγάλη διάφορα είναι στην ξένη γλωσσά ..οπου πραγματικά γίνεται καλή δουλεία …αλλά βεβαία είναι και στο παΐδι…!Και στην καθημερινή ενημέρωση..(ηταν διαβασμένοι, έκαναν φασαρια..δεν εφαγαν…κλπ)
    Κατά τα αλλα…με οσα βλεπω και συμφώνα με τους γονείς τους…από πλευράς μάθησης κλπ το δημόσιο έχει καλο επίπεδο … απλα στο ιδιωτικό έχουν φουλ παροχες και δραστηριότητες τις οποίες βεβαία τις πληρώνεις ακριβά. Που είναι σχετικό για τον αν είναι απαραίτητες η όχι..

Και κάτι γενικο
    Καπου στα μέσα του Μάρτιου αναγκάστηκα να πάρω μαζί μου στην σχολή τον ένα πιτσιρικά(τρίτη δημοτικού παει)… … Έπαθε σοκ….
    Η πρώτη ερώτηση του ήταν… τωρα είναι διάλυμα …η κάνετε μαθημα(ο καθηγητής ήταν μέσα στην αίθουσα και κλασικός χαμός )…τι να του πω..οεο..??

Εγω σε δημόσιο πηγα...και θα ξανα πήγαινα με μεγαλη χαρα...

Rides
    0

Προεπιλογή

Παιδιά εγώ είμαι Κηφισσιώτης γνήσιος όμως....

Ποτέ μα ποτέ οι γονείς μου δεν με στείλανε σε ιδιωτικά κλπ... Πάντα σε δημόσια, και μην ξεχνάμε πως η Κηφισιά δεν είναι όλη τόλμη και γοητεία....?

Υπάρχουν και πολλά κυριολεκτικά φτωχόσπιτα! Το καλό για μένα και το κατάλαβα τώρα είναι να έχεις τα σωστά εφόδια απο το σπίτι σου, όταν με το καλό κάνω παιδιά θα τα μάθω απο το σπίτι τους να ξέρουν να προφυλάγονται, να ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, πότε πρέπει να κάνουν τον κινέζο και πότε να μιλάνε και άλλα τόσα!

Όλα απο το σπίτι ξεκινάνε, αν το σπίτι είναι μπάχαλο τότε το παιδί θα βγεί ....... (δεν το λέω γιατί θα πέσει λογοκρισία πάλι)

Γιάννη πιστεύω πως έχεις σωστή οικογένεια και είσαι σωστός γονιός.... Δώσε εφόδια στο/α παιδί/ά σου και μην φοβάσαι τίποτα

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τι σχεση εχει η παιδια απο το σπιτι με το τι συνθηκες θα συναντησει στο σχολειο ?
    Αν οι πορτες ειναι ορθανοικτες και μπορει να μπει μεσα ο οποιοσδηποτε ,αν ο δασκαλος θα προσεξει το παιδι οπως πρεπει τωρα που παιρνει 3,60 , αν θα ειναι οι εγκαταστασεις οκ, αν θα εχουν συνεχεια απεργιες αν θα λειπουν καθηγητες κλπ κλπ.
    Μη ξεχνατε πως δε μιλαμε για παιδια γυμνασιου η λυκειου που εχουν ηδη διαμορφωσει καποιο χαρακτηρα αλλα για παιδια δημοτικου που τωρα ξεκινανε και επιρεαζονται απο τα παντα ακομα και απο τα παιδικα που βλεπουν στην TV.
    Τωρα λοιπον, τα παιδια αυτα χρειαζονται γερες βασεις για να ξεκινησουν και γιατι η αρχη ειναι το ημισυ του παντος .
    Ειναι βεβαιο πως περιοχη με περιοχη παιζει ρολο για την ποιοτητα του σχολειου αλλα και το επιπεδο γενικοτερα.
    Ασφαλως και ο αλλοδαπος μπορει να παει το παιδι του στο ιδιωτικο αλλα δεν ειναι το ιδιο και δε μιλαμε και για οποιοδηποτε αλλοδαπο αλλα για συγκεκριμενη παστα αυτων.
    Ενα αλλο βασικο ειναι πως τα παιδια μας πια δε τα μεγαλωνουν οι ιδιοι οι γονεις μια και οι υποχρεωσεις ειναι πολλες και πρεπει να δουλευουν αλλα οι παππουδες,γιαγιαδες και γενικοτερα το συγκενολοι.
    Απλα στο Ιδιωτικο ολα αυτα τα εχεις και το παιδι θα προσεξουν και θα σου τηλεφωνησουν για οποιο θεμα και θα πηγαινει και στο σχολειο του κανινικα σε σχεση με την κακη πια δημοσια εκπαιδευση.
    Ασε που μεσα στα 5-6000 το χρονο στο ιδιωτικο το παιδι μποραι να εχει καιι μελετη και να ερχεται διαβασμενο,και να του μενει χρονος και αν βαλεις και καποιο ιδιαιτερο που μπορει να θελει νατα τα χρηματα.
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

12. The Following 3 Users Say Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

kloukakis (11-06-11), Kostas_1 (11-06-11), Z4 DCT (11-06-11)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο deepBLUE Εμφάνιση μηνυμάτων

Αν οι πορτες ειναι ορθανοικτες και μπορει να μπει μεσα ο οποιοσδηποτε ,

Βαγγέλη, υπάρχει σαφής οδηγία. Οι πόρτες κλειδώνουν όταν χτυπήσει το κουδούνι και ξεκλειδώνουν όταν σχολάσουν. Αν αργήσεις πρέπει να πάρεις τηλέφωνο να έρθουν να σου ξεκλειδώσουν. Στο σχόλασμα υπάρχει πάντα καθηγητής στη πόρτα που εποπτεύει.

Rides
    0

Προεπιλογή

Βαγγέλη, υπάρχει σαφής οδηγία. Οι πόρτες κλειδώνουν όταν χτυπήσει το κουδούνι και ξεκλειδώνουν όταν σχολάσουν. Αν αργήσεις πρέπει να πάρεις τηλέφωνο να έρθουν να σου ξεκλειδώσουν. Στο σχόλασμα υπάρχει πάντα καθηγητής στη πόρτα που εποπτεύει.

Δημοσιο.....ελλαντα......για κανα μηνα στην αρχη της χρονιας μπορει, μετα χλωμο το κοβω Κωστα....

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 4567 ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP