Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 70

Θέμα: ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟ 2012

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γελάω ρε Γιάννη ξέρεις γιατί?

Διότι το ξερα από την αρχή του θρεντ ότι θα κατέληγες εκεί και το άνοιξες μόνο και μόνο για να κράξεις ......όπως συνηθίζεις τελευταία στα θρεντ σου.

Μη το πάρεις στραβά όμως αυτό που λέω, στο κάτω κάτω όλοι αγανακτισμένοι είμαστε με τη γενική κατάσταση που επικρατεί.....εγώ για παράδειγμα έχω χάσει κάθε ενδιαφέρον που τρέφω για τα αυτοκίνητα (από μικρό παιδί) ενώ έχω σταματήσει πλέον να διαβάζω και να ονειρεύομαι όπως παλαιότερα (δλδ μόλις 1-2 χρόνια πριν).

Ας λέμε λοιπόν και ένα 'δόξα το Θεό' που έχουμε την υγεία μας και είμαστε στα πόδια μας και έχουμε τις δουλειές μας. Όπως ξέρεις υπάρχουν ποοοοολύ χειρότερα που βιώνουν συνάνθρωποί μας καθημερινά......

Καλή τύχη στην επιλογή......ιδιωτικού -πλέον- ιδρύματος για το πιτσιρικά σας.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτη την παιδια ειδαμε ξαφνικα να ορθωνετε μπροστα μας, σαν ενα τοιχος που δεν μπορουσαμε και δεν θελαμε να ακουμπησουμε!!!!!!
    Επιλογη ενα ιδιωτικο σχολειο...επιλογη αναγκης συμφωνα με εμας...επιλογη αδιανοητη για καποιον που τα βγαζει δυσκολα περα και αδυνατη για πολλους!!!!

[/B]

Mα για να τα χωσω στο συστημα το ανοιξα....δεν εκρυψα οτι διαλεξα ιδιωτικο, το ειπα απο το πρωτο ποστ, απορω πως μετα απο 6 σελιδες και 54 ποστ το ειδες τωρα.... δε εδωσες σημασια καμια προφανος στο αρχικο θρεντ....

Υποθετω απο το υφος της απαντησης σου οτι κατι σε εχει πειραξει.....μοιρασου το μαζι μας....δεν ειναι κακο.....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Z4 DCT : 11-06-11 στις 00:13

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP