Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 70

Θέμα: ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟ 2012

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Καλή τύχη σε όλους του γονείς εύχομαι! Προσέξτε τι θα κάνετε γιατί το μέλλον είναι πολύ δύσκολο και η γνώση και η μόρφωση είναι το μόνο όπλο για έναν νέο! Η παιδεία είναι η βάση ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, χωρίς αυτήν όλα είναι στον αέρα! Φυσικά τον πιο μεγάλο ρόλο τον παίζει η οικογένεια, κάντε τα παιδιά σας έξυπνα και μην τα αποβλακώσετε όπως οι περισσότεροι γονείς σήμερα!

Εγώ επειδή τα ζω ακόμα εχω να πω τα εξής:
    Πήγα ιδιωτικό νήπιο-δημοτικό. Οι γονείς μου πήραν δάνειο για να μου τα παρέχουν αυτά.

Γυμνάσιο ξεκίνησα σε δημόσιο, ΑΛΛΑ απο το πρώτο κιόλας εξάμηνο άρχισαν απεργίες-καταλήψεις κτλ κτλ, ενω μου είχαν βγάλει μέχρι και μαχαίρι για να παίξουν με ένα τηλεκατευθυνόμενο που είχα(φυσικά δεν τους το έδωσα τους έριχνα 2 κεφάλια). Γενικά επίπεδο ζιροου! Οι γονείς μου με στέλνουν πιστόλι σε ιδιωτικό στο οποίο έκανα 1,5 ώρα να πάω και άλλη τόση να γυρίσω! Ξύπναγα 6:30μαξ και γύριζα 4 το μεσημέρι!! Απο την πρώτη γυμνασίου μεχρι να τελειώσω το λύκειο 6 χρόνια ΚΑΘΕ μέρα!!!

Εδωσα 2 φορές το μαρτύριο πανελλήνιες για να μπω σε ελληνικό δημόσιο πολυτεχνείο, την πρώτη πέρασα στο φυσικό που μου άρεσε σαν επιστήμη, αλλά ήθελα να γίνω μηχανικός οπότε δεν το σκέφτηκα το να ξαναδώσω!! Είμαι τώρα στο 6ο έτος και πάω για 7ο στο οποίο θα τελειώσω στην καλύτερη(!). Τι θα κάνω μετά? Εξω βουρ? Δεν ξέρω, θα δείξει η ροή των πραγμάτων. Όλα αυτά λοιπον για να τελειώσω στα 26 μου(λέμε τώρα) και να έχω ένα πτυχίο με μαστερ που στο εξωτερικό δεν αναγνωρίζεται ως μαστερ! Καλό χρυσό το πολυτεχνείο αλλά πολύ βρόμα-αδιαφορία και ελάχιστες έρευνες σε σχέση με του εξωτερικού! Τα αντίστοιχα τμήματα του εξωτερικού που έχω επισκεφτεί ήταν σαν να είχαν φτιαχτεί εχθές!! Ούτε αφίσες ούτε πεταμένα μηχανήματα απο δω και εκεί, ούτε αίθουσες με τα μισά καθίσματα σπασμένα(καλά δεν σπάσανε και μόνα τους), ούτε αίθουσες που μπάζουν νερά !!! Το πρώτο πράγμα που πήγαινε στο μυαλό μου ήταν το ΙΔΙΩΤΙΚΟ που πήγα, μετά δυστυχώς το χάος!

Ο τρία χρόνια μικρότερος αδερφός μου πάτωσε στις πανελλήνιες και τον έστειλαν καπάκια Αγγλία! Το αποτέλεσμα? ΤΩΡΑ που μιλάμε δίνει τα τελευταία του μαθήματα!! Απο Σεπτέμβρη Ελλάδα ή όπου αλλού θέλει με πτυχίο αναγνωρισμένου πανεπιστημίου!!

Το καλύτερο απ όλα είναι πως εγώ πληρώνω 6 χρόνια(και πόσο ακόμα) νοίκι, ενώ ο αδερφός μου δεν έχει δώσει φράγκο για τα δίδακτρα!!! Είναι με δάνειο το οποίο ΘΑ ξεκινήσει να αποπληρώνει ΟΤΑΝ πιάσει δουλειά και η δόση που θα δίνει θα είναι ΑΝΑΛΟΓΗ του μισθού του!!!!! ΟΚ τα νοίκια στην Αγγλία είναι άντε γεια, αλλά το σύστημα φυσάει!

Καλή δύναμη.....μπαμπάδες

2. The Following User Says Thank You to kloukakis For This Useful Post:

nikos1400 (11-06-11)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP