Πως εγινε ετσι το αμαξι.. ελπιζω τουλαχιστον να πεθανε αμεσως και να μην καταλαβε ποσο φρικτο ηταν το τροχαιο..
Τα θεμα μου συλλυπητηρια stefm5.
Οπως ειπε και ο Αρης.. πολλες φορες μερικα δευτερολεπτα κανουν τη διαφορα. Ας ειναι ελαφρυ το χωμα.
Πως εγινε ετσι το αμαξι.. ελπιζω τουλαχιστον να πεθανε αμεσως και να μην καταλαβε ποσο φρικτο ηταν το τροχαιο..
Τα θεμα μου συλλυπητηρια stefm5.
Οπως ειπε και ο Αρης.. πολλες φορες μερικα δευτερολεπτα κανουν τη διαφορα. Ας ειναι ελαφρυ το χωμα.
Συλλυπητήρια κι από μένα για τον άτυχο. Κουράγιο στους δικολυς του ανθρώπους.
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
καλό κουράγιο! Συλληπητήρια .
Στο μυαλο μου κυκλοφορει ενα αγχος και μπολικη στεναχωρια ....
συλλυπητηρια φιλε...
κουραγιο και υπομονη στην υπολοιπη οικογενεια του.
τυχη χρειαζεται οντως...
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Tα συλληπητηρια και απο εμενα,αποψη μου βεβαια ειναι οτι εαν καποιος ειναι προγραμματισμενο να φυγει καποια χρονικη στιγμη τοτε θα φυγει οσο και αν εμεις οι υπολοιποι δεν το θελουμε,δεν ειναι θεμα δευτερολεπτων.Ο Colin McRae δεν εφυγε ποτε οδηγωντας στο οριο και εφυγε απο ενα ελικοπτερο.Ο Κουλθαρντ επεσε με αεροπλανο και σωθηκε.Γινεται οτι αποφασισει ο Θεος και ολοι αυτοι που φευγουν ειναι σιγουρα πιο ευτυχισμενοι απο αυτους που μενουν πισω.
συλλυπητηρια...ο,τι και να λεμε δεν αλλαζει κατι...
Μη τα συζητας αδερφε...
κριμα και παλι κριμα....
Στεφανε συλλυπητηρια,ο Θεος ας αναπαυσει την ψυχη του ανθρωπου.
Πριν απο καμμια ωρα με πηρε τηλεφωνο ο κολλητος μου ο οποιος παντρευεται στις 25 του μηνα και μου ειπε πως πεθανε ενας θειος της μελουσας συζηγου του,μετα απο λιγο ειδα αυτο το θεμα κα ανοιγωντας το link καταλαβα οτι ειναι το ιδιο ατυχημα.Τον πηρα τηλεφωνο και το επιβεβαιωσα.
Κριμα για τον ανθρωπο,57 ετων και την Mercedes την ειχε σχεδον ενα χρονο απ'οτι εμαθα,διπλωσε η νταλικα και εσκασε στην πλευρα του οδηγου,ετσι οπως ειναι το αμαξι μονο με θαυμα μπορουσε να σωθει.
Συλληπητήρια και καλό παράδεισο...
I'm not special, i'm just ''L i m i t e d E d i t i o n ''
Τι τραγικό γεγονός!!!!! Θερμά συλλυπητήρια και ειλικρινά απορώ πως βρήκες το κουράγιο να γράψεις κάτι τέτοιο εδώ....
Η οικογένειά σου σίγουρα χρειάζεται υποστήριξη για να μπορέσουν να συνέλθουν και σιγά σιγά να συνεχίσουν τη ζωή τους.
Ελπίζω να διεξαχθεί η απαραίτητη έρευνα ώστε να εξακριβωθεί αν ήταν λάθος του οδηγού της νταλίκας ή έφταιξε κάτι άλλο όπως ......ελαττωματικά λάστιχα / φρένα ή κάτι άλλο.