Πολύ καλή την ίδια έχει και ο Χρήστος (mormon) αλλά σε 19άρα!
Πολύ καλή την ίδια έχει και ο Χρήστος (mormon) αλλά σε 19άρα!
με 3.500 χιλιαδες δεν μπορει να κανει πολλα πραγματα σε μοτερ αντε μεχρι ενα 2200 170 HP και πως θα ξερει οτι ειναι αξιοπιστο??
Ρε παιδες δεν θελω να πειραξω το μηχανολογικα το αυτοκινητο πρωτον για να μην γινει καμια πατατα και δευτερον γιατι δεν το τρελλενομαι για να περναω οσους βρισκω μπροστα μου ειναι 105HP αντε αν καπια στιγμη το ανεβασω να το παω περιπου 120HP-130 HP.
To αυτοκινητο το πηρα γιατι το γουσταρο και ας ειχε 5 αλογα
Καλη η ζαντα αυτη αν και παραπερπατημενη εχει ακομα καλυτερες επιλογες . . .
Ειδη 3 χρονια ειναι που περπαταει στην αγορα και την εχουν βγαλει μεχρι και 16αρα . . .
Το coupe μου εν ωρα τελειωματος . . .
Ξερουμε μηπως το offset της συγκεκριμενης σε 18αρα? Και για να ειμαι κ μεσα στο θεμα, ο φιλος προφανως του αρεσει να το χαιρεται οπτικα κ οχι να του τρωει τα λεφτα η βενζινα κ οτι αλλο συνεπαγεται στο θεμα "γκαζι". Πλεον κ εγω ετσι σκεφτομαι, ουτε κ εγω θελω γκαζι ουτε κ προκειται να παω να το στησω διπλα σε κανεναν για να ανοιξω. Απλα προφανως αφου δεν υπαρχει η δυνατοτητα να παρουμε κατι πιο γρηγορο πλεον οπως εχουν γινει τα πραγματα τουλαχιστον ας το εχουμε στο "οφθαλμολουτρο" που λενε, γιατι οτι κ να κανεις 325, 330 η Μ δεν γινεται ποτε.. Φιλε προχωρα με την ιδεα σου απλα πριν αγορασεις οτιδηποτε ψαξε για οσο το δυνατον καλυτερες τιμες!
Γνωμη μου κ βεβαια παντα φιλικα!![]()
GEORGE BMW 316ci (29-06-11)
Χρηστο ακριβα πληρωσες πολλα απο αυτα που αναγραφεις !!
Χρηστο μολις μπηκα εγω στο καρ αλλαξανε ολα ,πουλουσαν εμπρος πισω προφυλακτηρες μ πακ 1000 ευρω!!!
Christos 330 (12-06-11)