ηταν ωραιο εργαλειο ρε Χρησταρα...
Μη τα συζητας αδερφε...
Christos 330 (12-06-11)
το πισω diffusor σε μ-πακ προφυλακτηρα με διπλη αποληξη εξατμισηςhttps://www.insideperformance.de/onl...11/language/en
GEORGE BMW 316ci (11-06-11)
Εγω μπορω να δωσω κοντα στα 3.500 ευρω
Τα πράγματα που θα κάνεις είναι απλά,όλα τα άλλα πάνω σε BMW είναι λείαν επειικώς ΚΑΓΚΟΥΡΙΕΣ...Άν θες με ακούς...Εφόσον δίνεις τόσα λεφτά θα πάς σε μία αντιπροσωπεία ή σε κατάστημα με ανταλλακτικά BMW και θα παραγγείλεις όλο το σετ Μ πάκ!Θα σου έρθουν μπρός-πίσω προφυλακτήρες και πλα'ι'νά Μ πακ καθώς επίσης και προβολάκια ομίχλης,σίτες ακόμα και το τελευταίο βιδάκι που χρεάζεσαι!Θα βάλεις μια ωραία 4άδα ζάντες και ένα χαμήλωμα και θα είσαι άρχοντας μετά!Το Μ πάκ για κουπέ κόστιζε πέρυσι τέτοιον καιρό που ρώτησα για ένα φίλο 920 ευρώ+βαφή!Άν κάνεις οτιδήποτε άλλο απλά θα χαλάσεις το αμάξι σου!
Στη Γερμανία κοστίζει λιγότερο αλλά με τα έξοδα αποστολής φτάνει τα επίπεδα της ελληνικής τιμής!
https://cgi.ebay.de/Original-BMW-E46...item2eb3f46755
Αυτά από μένα...Ελπίζω να βοήθησα...
GEORGE BMW 316ci (12-06-11)
Φιλε Γιωργο.........με 3500 ευρω θα πηγαινα κατευθειαν σε αναβαθμιση-αλλαγη του μοτερ!!! Οπως προειπαν....ποιος ο λογος να ναι το αυτοκινητο Look-M3 κτλ και να σερνεται??? Κατα τη γνωμη μου προτειμω να ειναι μαμα απ εξω και να πηγαινει καλυτερα!!! Με συτα τα λεφτα μπορεις να ανεβασεις το αυτοκινητο σου "ουσιαστικα" και οχι οπτικα!!!
Προσωπικη μου αποψη παντα.......βεβαια περι ορεξεως ..........κολοκυθοπιτα!!![]()
Με 3500¤ κάνεις ''παπάδες''...Να τα πάρουμε όμως με τη σειρά...Έχεις κάτι..οτιδήποτε στο μυαλό σου ή μιλάμε εντελώς αόριστα...Μέχρι στιγμής η επιλογή της ζάντας παίρνει άριστα (την ίδια έχω κι εγώ σε 18'') να προσέχεις όμως γιατί θα σου ξεβάψουν με το καιρό απο τα πλυσήματα και απο τα χημικά που θα χρησιμοποιείς κατά το πλύσημο (αν είναι διαμανταρισμένες)...Για να έρθει να δέσει η ζάντα χρειάζεσαι και χαμήλωμα άρα πάμε σε ελατήρια τουλάχιστον 3-3,5 πόντους...Αν κάνω κάπου λάθος διορθώστε με....
Εγω υπολογιζα Μ πάκ τα παντα ολα 1500ευρω και ζαντολαστιχα 17'' 1100ευρω-1200ευρω.πιστευω οτι ειμαι τσιμα τσιμα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GEORGE BMW 316ci : 12-06-11 στις 01:41
Η ζάντα με χαλάει λίγο από Μ6!(Άποψή μου πάντα)Βρές καλύτερα μια τετράδα γνήσιες Μ πάκ!![]()