Γελάω ρε Γιάννηξέρεις γιατί?
Διότι το ξερα από την αρχή του θρεντ ότι θα κατέληγες εκεί και το άνοιξες μόνο και μόνο για να κράξεις......όπως συνηθίζεις τελευταία στα θρεντ σου.
Μη το πάρεις στραβά όμως αυτό που λέω, στο κάτω κάτω όλοι αγανακτισμένοι είμαστε με τη γενική κατάσταση που επικρατεί.....εγώ για παράδειγμα έχω χάσει κάθε ενδιαφέρον που τρέφω για τα αυτοκίνητα (από μικρό παιδί) ενώ έχω σταματήσει πλέον να διαβάζω και να ονειρεύομαι όπως παλαιότερα (δλδ μόλις 1-2 χρόνια πριν).
Ας λέμε λοιπόν και ένα 'δόξα το Θεό' που έχουμε την υγεία μας και είμαστε στα πόδια μας και έχουμε τις δουλειές μας. Όπως ξέρεις υπάρχουν ποοοοολύ χειρότερα που βιώνουν συνάνθρωποί μας καθημερινά......
Καλή τύχη στην επιλογή......ιδιωτικού -πλέον- ιδρύματος για το πιτσιρικά σας.![]()
Mα για να τα χωσω στο συστημα το ανοιξα....δεν εκρυψα οτι διαλεξα ιδιωτικο, το ειπα απο το πρωτο ποστ, απορω πως μετα απο 6 σελιδες και 54 ποστ το ειδες τωρα.... δε εδωσες σημασια καμια προφανος στο αρχικο θρεντ....
Υποθετω απο το υφος της απαντησης σου οτι κατι σε εχει πειραξει.....μοιρασου το μαζι μας....δεν ειναι κακο.....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Z4 DCT : 10-06-11 στις 23:13
Έχεις δίκιο, όντως μου ξέφυγε αυτή η πρόταση.
Φυσικά δε μ έχει πειράξει τίποτα. Αφού πρόβλημά σου και επιλογή σου είναι στο κάτω κάτω. Απλά έδωσα έμφαση στο rant που σε κυριαρχεί τελευταία και όπως είπα το βρήκα αστείο, χωρίς φυσικά να θέλω να σε θίξω.
Άλλωστε όπως είδες πολλοί ακόμα εξέφρασαν διαφορετική γνώμη.
Πιθανώς αν ο τόπος κατοικίας σου ήταν σε 'διαφορετική' περιοχή, να μην είχες τέτοια διλήμματα ή προβλήματα. Για παράδειγμα, αν κατοικούσαμε στο πατρικό μου στο 'κέντρο' τότε θα σκεφτόμασταν και μεις κάποια εναλλακτική λύση.
Z4 DCT (10-06-11)
+1....
Ειναι κατι που το βλεπω live...με τα μικρά τις οικογένειας μου(ξαδερφακια).
ΟΙ μικρές πάνε σε δημόσιο των Β.Π..και οι άλλοι δυο σε καλό ξενόγλωσσο ιδιωτικό .
Η μεγάλη διάφορα είναι στην ξένη γλωσσά ..οπου πραγματικά γίνεται καλή δουλεία …αλλά βεβαία είναι και στο παΐδι…!Και στην καθημερινή ενημέρωση..(ηταν διαβασμένοι, έκαναν φασαρια..δεν εφαγαν…κλπ)
Κατά τα αλλα…με οσα βλεπω και συμφώνα με τους γονείς τους…από πλευράς μάθησης κλπ το δημόσιο έχει καλο επίπεδο … απλα στο ιδιωτικό έχουν φουλ παροχες και δραστηριότητες τις οποίες βεβαία τις πληρώνεις ακριβά. Που είναι σχετικό για τον αν είναι απαραίτητες η όχι..
Και κάτι γενικο
Καπου στα μέσα του Μάρτιου αναγκάστηκα να πάρω μαζί μου στην σχολή τον ένα πιτσιρικά(τρίτη δημοτικού παει)… … Έπαθε σοκ….
Η πρώτη ερώτηση του ήταν… τωρα είναι διάλυμα …η κάνετε μαθημα(ο καθηγητής ήταν μέσα στην αίθουσα και κλασικός χαμός )…τι να του πω..οεο..??
Εγω σε δημόσιο πηγα...και θα ξανα πήγαινα με μεγαλη χαρα...![]()